Борисов: Разбихме фабрика за цигари с огромно производство!

Нелегалният цех е близо до пловдивско село, 12 души са арестувани
76
Борисов: Разбихме фабрика за цигари с огромно производство!
Снимка: БТА

Фабрика за производство на нелегални цигари е разбита в пловдивското село Труд.

Фабриката е с огромен производствен цикъл, представлява цял завод и такава досега не сме разбивали, заяви премиерът бойко Борисов, който пристигна на място.

Нелегалният цех се намира между Пловдив и село Труд в индустриалната зона. Мястото е окупирано от полиция и жандармерия, предаде "24 часа".

Арестувани са 12 души, а готовата продукция е на стойност около 2 млн. лева, съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев. Според главния секретар на МВР месечно щетите от тази фабрика за бюджета са между 15-20 млн. лева.

На практика днес службите са разбили 2 фабрики - първата в Ръжево Конаре, където се е рязал тютюнът, а след това се е прекарвал към втората в село Труд и тук са правили цигарите. Над 1000 кашона е задържаната продукция, която е с гръцки надписи.

"Тепърва ще установяваме дали е била за гръцкия пазар или за нашия", посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само пишете Булгари страхливи докога щеТърпите ???????????
59
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МАЛИИ ЧЕРВЕНКИТЕ ЗАКЪСВАТ ОТВСЯКЪДЕ- ОЩЕ ЕДИН СПОНСОР ИМ ОДРЕЗАХА- СЕГА ЩЕ ВИЯТ НА УМРЕЛО.
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дори да е негова пак добро е строрил защото явно са нарушили технологията и са слагали слама в тутюна.Чест му прави, защото ако беше на некой друг надали щеше да подпали собственната си фабрика.Пазрът чака. Ако некой иска да прави кал на Бойко да поизчака - нелагалната табк индурстрия ще отвори нови цехове ца зигари
57
2
 
10
 
! Отговори
врабец преди 4 години
Че нали през 90-те Борисов се занимаваше със същото, бе...
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
fake news. tova e star fakt. dosta dobre premalchavan do sega.
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАВАШ 10 % ЗА ИЗДРЪЖКА НА ПАРТИЯ ГЕРБ И НЯМА ДА ТЕ РАЗКРИЯТ. НЕ ДАВАШ - РАЗКРИВАТ ТЕ.
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нелегалният цех е близо до пловдивско село, 12 души са арестувани-----------Сигурно са арестували работниците!А, "работодателите"???Или за тях няма издадена съдебна заповед за арест???Сигурно защото редовно са си плащали "данъците" на когото трябва!?
53
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиерът обяснява на Ваньо Танов да се обади на Симеон Дянков и веднага да бъдат изтеглени хората от бирената фабрика. "Ако трябва обади му се ей сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам", казва премиерът. Очаквано, той самият обявява записите за манипулирани. Прокурорът, който замита този скандал под килима е Пламен Георгиев. Същият е назначен по-късно лично от Борисов за председател на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ).
52
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През последните десет години Борисов управлява с незначителни прекъсвания България, като името му отново се забърква в множество корупционни скандали. Част от управленските похвати на Борисов си проличават в изтекъл в медиите запис на негови разговори с покойния вече бивш шеф на агенция митници Ваньо Танов. "Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата...", е репликата на Бойко Борисов в записа. Уточнява се, че става дума за собственика на "Леденика" Михаил Михов и фабриката за бира в Мездра, чийто лиценз бе отнет в края на февруари 2010 г.
51
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето, когато Борисов е заемал поста главен секретар на МВР, са разкрити само дребни престъпления, докато бившите бизнес партньори на Бойко Борисов преуспяват, а конкурентите им са систематично избивани.Това обаче не пречи главният секретар на МВР да бъде превърнат от задкулисни кръгове, предимно от бившата Държавна сигурност, в новата бяла лястовица на българската политика. През 2005 г. Борисов е кандидат за депутат и оглавява две листи на партия Национално движение Симеон Втори. В резултат от изборите, НДСВ вкарва 53 депутати в 40-тото Народно събрание, сред които и Бойко Борисов.
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анализът на управлението на Борисов в МВР показва огромен брой неразкрити знакови убийства и съмнения за използване на влияние за подпомагане на ликвидирането на престъпни групи за сметка на техни конкуренти. Това обаче не са наблюдения единствено на български анализатори и журналисти. През 2011 г. печатното издание на американския конгрес Конгрешънъл Куотърли публикува обширна статия за Борисов, озаглавена Българският партньор на Буш в борбата с тероризма има съмнително минало. В нея подробно се представя списък с неразкритите знакови убийства по време на секретарстването на Борисов на МВ
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В него той твърди, че Борисов е замесен в канали за дрога и цигари, в черно тото, износ на горива и оръжие за други страни. Разбира се, последствия от разказаното от Костов за дейността на българския премиер няма, както и в много други подобни случаи, в които Бойко Борисов не представлява интерес за българската прокуратура.
48
0
 
23
 
! Отговори
ХАК ДА НИ Е преди 4 години
КОГА НАЙ-СЕТНЕ МИНАЛОТО НА БОКО ЩЕ НАСТИГНЕ НАСТОЯЩЕТО МУ ЗА ДОБРОТО БЪДЕЩЕ ЗА ИЗСТРАДАЛИЯ ПОД СЯНКАТА МУ НАРОД????ТАКАВА НАГЛОСТ, НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! ЕДИН ОТ НАЙ-МЛАДИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ДНЕС Е ОТЯВЛЕН ВРАГ НА КОМУНИСТИТЕ, МУТРАТА МАФИОТ С БУХАЛКАТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ДНЕС СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА БОРЕЦ СРЕЩУ МАФИЯТА. ГУЩЕРЪТ НИКОГА НЕ КЪСА ОПАШКАТА СИ. А ТЯ СТАВА ВСЕ ПО-ДЪЛГА И ДЕБЕЛА, ЗАЩОТО НАРОДЪТ ВЪЗТОРЖЕНО МЪЛЧИ И СЕ СПОТАЙВА И ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ И УЧАСТВА ВЪВ ВСИЧКО ТОВА
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да ви разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев-Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора. Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция, за да занеса някакви работи. Не ми обясниха за какво става въпрос (впоследствие разбрах, че това са хапчета каптагон). Мога да посоча точно кога се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България, п
46
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък имам фабрика за суджуци в банкя
45
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха добро утро.. досега какво сте чакали?
44
0
 
26
 
! Отговори
Бай Тошо преди 4 години
Докато пpocтият ми гавазин ви управлява нямате бъдеще!
43
0
 
14
 
! Отговори
айден байден преди 4 години
БОЙКО КОНЕЦА
42
0
 
25
 
! Отговори
БОКО ЛЪЖЕЦА преди 4 години
А КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЗА ФАБРИКАТА СИ ЗА ЦИГАРИ В КРАЙМОРИЕ??? ТАЗИ ФАБРИКА В СЪДРУЖИЕ С НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯ РУМЕН ПАШАТА. СЪЩИЯТ ТОЗИ КОЙТО В МОМЕНТА ПРИБИРА СОБСТВЕНОСТТА НА ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ. А КОНТРАБАНДАТА СИ ВЪРВИ ЛИ ВЪРВИ. ИЗПЕЧЕНИЯТ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ПОДКРЕПЯН ОТ МЕДИИТЕ СИ ГОВОРИ, ЗА ДА ЗАМАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ В СТРАНАТА..А КАКВО СТАВА С ЦЕЦО КРАДЕЦА, С ОНЯ ОТ КПКОНПИ, ЦЕЦКА И ПОДОБНИ
41
30
 
1
 
! Отговори
Мачкай Бойкооо! преди 4 години
Кефи ме Борисов, много е харизматичен и много грижовен за България, затова си гласувам от началото досега само за него! За 10 години вдигна България на крака, ако не беше той сега щяхме да сме извън ЕС