Карадайъ иска да има поминък в малките населени места

ГЕРБ и БСП не били чувствителни към ксенофобски прояви в НС
Обновена: 4 авг 2019 18:46 | 4 авг 2019 18:45, Веселина Йорданова
31
Карадайъ иска да има поминък в малките населени места
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ настоя за създаване на поминък в малките населени места и коментира проявите на ксенофобия в парламента, като посочи, че БСП и ГЕРБ са свели до минимум своята чувствителност към тях, информира на сайта си ДПС.

Пред жителите на общината той е посочил, че в централната изпълнителна власт участват хора, които Съветът на Европа оценява като фашисти.

"Те сеят омраза, разделение, ксенофобия. Освен тях, и ГЕРБ, и БСП сведоха до минимум своята чувствителност, когато се лее ксенофобия и омраза от трибуната на Народното събрание. С това трябва да се преборим в нашата страна, за да може освен инфраструктурата в малките общини, трябва да направим така, че да създадем поминък, за да не обезлюдява Борино, Родопите, България", е заявил Карадайъ.

Той е благодарил на жителите на родопската община и се е обърнал към тях с думите: "Вие сте нашата гордост и го доказахте на изборите".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
Карадайъ,колкото те плюят,толкова по-добре,значи си на прав път.
22
2
 
4
 
! Отговори
докер преди 4 години
Поминак има и ще има в малкото с.Езерово с Големия ТЕЦ и ГОЛЯМОТО ПРИСТАНИЩЕ
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВАЖНОТО Е КАК ЩЕ ГО ПОСТИГНЕ- КАТО БУЛЯ СИ ЛИ ИЛИ КАТО ДАДЕ РЕАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ- ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВО ДА КАЖАТ.
20
1
 
6
 
! Отговори
ми... преди 4 години
Всички в малките населени места да следват примера на Карадайь който създаде поминак на рода си като с присвоени европари им направи къщи за гости.Но не всички хора са лидери на партии,не всички имат СМЧ в фонд Земеделие като него за да му отпуснат хиляди евра.
19
2
 
8
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ настоя за създаване на поминък в малките населени места"Прав е г-н Карадайъ.Някога по време на "тъмният" социализъм почти във всяко село имаше цехове на изнесено производство на заводи от близките градове .Цеховете в областта на металообработването,електропромишлеността,текстилната и фармацевтичната промишленост,но сега най-много някое шивашко цехче,чийто собственик изчезва в безлунна нощ с неизплатените заплати на работничките .
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То работните места ей така се правят с магическа пръчка. Цял свят нас чака да ни предложи работа.
17
2
 
13
 
! Отговори
искал бил преди 4 години
Аз пък искам млада булка!
16
2
 
13
 
! Отговори
Анти дпс преди 4 години
На тоя красавец брат му дерибейства из района и открадна фирмата на един съвестен ДПС-ар затова говори за поминак по малките места и 5-6 къщи за гости на баджанака му. МАФИЯ дано Аллах ги накаже
15
2
 
5
 
! Отговори
Свирепо настроен съм преди 4 години
За свирепото ми настроение има не оправдание, а причини ... И докато не отстраните причините това ми настроение, а и на момчетата отгоре няма да премине .... Мамка му и прасе!
14
1
 
11
 
! Отговори
Обрезън преди 4 години
Алооууу Карабатак!Що ни ривеш на Дуганя,на Емел Шмитем,на Данчо Ментата,на Ицето Дрисеров-все видни персони на дпс?Малко ли се облажиха около Прехода.Беше то едно време/лошото Тошевско/ държ. да разкрива филиали на големи предприятия по села и паланки,за да има поминък.Сега сицките първенци партийни мислите как да си напълните гушките яко.Да има за вас,челядта и унуците!
13
2
 
17
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Поминък за кого?
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паминък щеше да има ако "обръчите" крадяха по-малко
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПРОСТО,ЗАКОННО 4Да беше учил до поне трето отделение, нищо чудно и да пропишеш на нормално ниво до степен четивност.С турците проблеми нямаме, а и на "грамотници" като теб и Карадайъ никой не обръща внимание - нежелан и тук, и в Турция, и в Европа, защо не си се кротнеш върху пр..ст...ята и и да мирясаш най-после в собствената си тлольовска мизерия?
10
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Абсолютно вярно. В селата където кмет е турчин,елате да видите кой се облажава първи. И това е валидно не само за малките населени места. Видях един завод край Търговище, явно строен с турски пари, но за кого? За кого е огромният турски флаг който се вее на огромния пилон? за определени слоеве от населението, разбира се. Никой не мисли за просперитета на населеното място като цяло. Затова Карадайъ да благоволи да си затваря устата. Знаем ги ние техните. Отвращават ме.
9
1
 
17
 
! Отговори
Един преди 4 години
А каза ли как точно да се създаде този поминък? С обръчи от фирми, предполагам?
8
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами като гледам в родното му Борино кои са се облажили с къщи за гости, какъв поминък може да има един обикновен човек, който не е роднина на този на снимката!
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турците са също расисти .Не харесват евреи и араби .Антисемити са .
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно Карадайъ и ДПС нямат право да говорят за "малките населени места". Вие и вашата партия сте мафиотска организация. Казва ви го един български гражданин от турски произход който владее официалния език доста по добре от господин Карадайъ. Съсипахте селата. Всичко избяга по градовете. Хора с турски имена работят в големи хипермаркети, мобилни оператори и банки. Няма вече тютюн и мляко за 30 стотинки и работа на полето по селата. Благодарение на вас господа от ДПС.
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като чуя името Карадайъ и ми става лошо. Този човек е просто една маша в чужди ръце. Някой му диктува какво да говори, затова неговите изказвания изобщо не ме интересуват. а що се отнася до малките населени места поминък би могло да има ако местната власт така дебелашки не крадеше държавните субсидии и не се държеше дерибейски. Поне щеше да има по - голям шанс. Казвам това от собствени наблюдения
4
7
 
11
 
! Отговори
ПРОСТО,ЗАКОННО преди 4 години
НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ !НЕ УМАЛОВАЖАВАЙТЕ !НЕ ГО ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ ! !ГЛАСЪТ НА " Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ" Е ПРЕЛЮДИЯ КЪМ ВЕЛИКА Т,РЦИЯ НА БАЛКАНИТЕТОВА НЕ Е ИЛЮЗИЯ - ТОВА Е ЖЕСТОКАТА ИСТИНА.В ТЕЗИ РАЙОНИ ТУРСКИ ФИРМИ ОТКРИВАТ "ФИЛИАЛИ",ТАМ РАБОТЕН ЕЗИК Е ТУРСКИЯ -"МАЙКА РОДИНА" СЕ ГРИЖИ ЗА ЧЕДАТА СИПО НАТАТЪК "ЧЕДАТА" КОПНЕЯТ ЗА ВЕЛИКАА ТУРЦИЯ И ЗА "ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ"ПРОСТО ! ЕФЕКТИВНО+