Опасни жеги: Чакат ни температури от 39 градуса

Слънчевото време продължава
10 авг 2019 19:55, Нели Христова
4
Опасни жеги: Чакат ни температури от 39 градуса
Снимка: Pixabay

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно и почти тихо. Утре отново ще е слънчево, след обяд - горещо. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 32° и 37°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за август и ще остане без съществена промяна, съобщава агенция "Фокус"

По Черноморието преди обяд ще има разкъсана облачност, но бързо ще намалее до слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури по крайбрежието между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26-27°, по-ниска е на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 27°, на 2000 метра – около 20°.

През първата половина от следващата седмица ще бъде слънчево, около и след обяд - горещо. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните във вторник и сряда ще са между 34° и 39°, по-ниски, около 30°, по Черноморието. Привечер в сряда над северозападните райони ще се заоблачи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙ По принцив си прав, но не се вписвош в официалната партийна линия, в момента. Жеггите ще са бонук за правителството! Няколко стотин пенсионири, болни и не толкова, ще си заминат, а това е добре дошло, според Лилето Павлова-няма да плащат пенсии, лечения, лекарства.И за мафиотите навързани по веригата на електропреноса и електроразпределението тези жеги са добре дошли-всеки купува климатик и го включва, тоест, пълни джобовете им.
2
0
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
СТОЙТЕ НА ХЛАДНО ПИИТЕ ПОВЕЧЕ ТЕЧНОСТИ ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема а се плашите. 240-те ви Избранниците ви нема да умрат от жега. Даже и тока за климатиците им плщате. А пък вие може спокойно да вземете чаршафа от кревата да го увиете около мършавото ви тяло и с бодра крачка тръгвате към гробището. Тсм е хлад и вечен живот.