Бизнесът с магии процъфтява, заклинанията за любов и раздяла - най-търсени

От 10 до над 1000 лева може да струва развалянето на магия
65
Бизнесът с магии процъфтява, заклинанията за любов и раздяла - най-търсени
Снимка: Pixabay

От 10 до над 1000 лева може да струва развалянето на магия у нас. Бизнесът със заклинания за любов и разлъка процъфтява, като в последните години най-модерната техника е да се работи със снимки от разстояние, разказаха пред "Труд" вещи в занаята.

Оказва се, че най-скъпите са белите магии за любов, както и черните за раздяла. Именно за такива вмешателства в съдбата на хората най-често се търси помощта на врачки, ходжи и ясновидци.

"В момента е много модерно да се работи от разстояние по снимка или чрез разговор, като в България магиите са най-силни", категоричен бе пред "Труд" маг Ивайло. Заради това у нас идвали хора от другите енергийни центрове на планетата и така усилвали магията си.

Заклинанията за любов и раздяла са най-търсени.

"Най-честите въпроси, които отправят към мен са – "Имам ли магия, има ли проклятие и негативна енергия". Съответно хората най-често идват за разваляне на различни магии, както и за направа на любовни ритуали", разказа за практиката си ясновидката Каролина Чолакова. Думите й потвърди и маг Кристияна от Стара Загора, според която най-често хората я търсят за разваляне на магии за любов и за раздяла.

При направена магия има два подхода – "негативната енергия да се отклони от жертвата и да се пренасочи към различен обект и второ, да се неутрализира с положителна енергия. Това е погледнато отвътре. А външно обезвреждането изглежда като ритуал, в който използваме способността на някои вещества и водата да предават енергийна информация. Още по-просто казано – помагаме си с вода, сол, захар, яйце и други неща, способни "да поемат" негативната енергия или да я преобразуват", уточни Чолакова.

По думите й ритуалите с яйце са от най-древните, те имат мощната подкрепа на миналия опит, натрупан като енергетика в ефира.

"Свалянето на магия с яйце стъпва на това, че негативите в човешката аура се поглъщат от органични субстанции", посочи тя.

Магии се премахват и с молитви, утвърждения и призовавания към Светлите сили да помогнат. Този вариант обаче не е за всеки, категорични са хората, които се занимават с енергийни ритуали. Магията въздейства върху здравето, кариерата, финансите, любовта, и продължава да е популярен начин за справяне с проблемите.

"Но за каквото и да е направена, тя изцяло променя личния живот. Ако нормалният живот на човека внезапно започне да се руши, той се чувства зле, боледува, няма настроение, обхваща го апатия или раздразнителност, явно върху пътя и съдбата му са нанесени корекции", посочи още екстрасенсът.

Цените за гледане на ръка, "предсказване" на бъдещето, разчитане на душевни проблеми не са фиксирани. Редовни клиенти на ясновидци споделиха пред "Труд", че за един сеанс оставят по своя преценка между 10 и 20 лева. Понякога магьосниците са склонни да преговарят за тарифата и да искат големи суми, предупреждават опарили се от скъпи вмешателства.

Един от потърпевшите на злонамерени врачки, пожелал да запазим анонимността му, разказа, че злите им практики повлияват и на здравословното състояние. Така след един сеанс клиентът започнал да има проблеми с кръвното и получавал припадъци. След консултация с практикуващ лекар му били забранени посещенията на всякакви баячки.

Внушителна група от "ходжи”, много от които жени, предлагат услугите си да развалят черни магии. Най-силният им коз е, че преборват древни арабски проклятия с таен език, кодиран в текстове от Корана. Любопитното е, че повечето от тях се оказват чисти българки, или поне с български имена, когато в дирите им влезе полицията.

Такъв е случаят с една от най-известните баячки – 29-годишната Ходжа Гюлшен от Пиринския край, която всъщност се казва Николина Василева и е от град Златарица, Великотърновско. Тя се прочува след предавания по кабелна телевизия в Благоевград и 4 присъди за измами с над 20 000 лв., по които получава общо 5 години и половина. Влиза да ла ги лежи през август 2016 г. в Сливенския затвор. Година по късно главният прокурор Сотир Цацаров поиска дисциплинарно производство срещу прокурора от Върховна административна прокуратура Тодор Мерджанов, който ходил да ходатайства в Сливен да се прекрати присъдата на младата Ходжа Гюлшен, защото едното от децата є било болно. Мерджанов бил приятел с мъжа й, който също имал крими досие.

След няколко години затишие, в сайтовете за магове отново се появяват обяви за чудесата на Ходжа Гюлшен. Възможно е тя вече да е излязла от затвора, или да има последователка, която използва името й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: магииходжиЗаклинание
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Julie Sweet преди 1 година
Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или V
46
0
 
0
 
! Отговори
Mike Travis преди 3 години
Аз съм Майк Травис. Искам бързо да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпругата си в рамките на 24 часа с голямата помощ на д-р Огунделе, този човек е истински и мощен, свържете се с него на WhatsApp: +27638836445. Ако имате нужда от помощ.
45
0
 
0
 
! Отговори
Betty Oxlade преди 3 години
Ето моето свидетелство:Казвам се Бети Окслейд и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р Огундейл, страхотен заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той има решение на всички проблеми. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution***gmail. Той е 100% реален и мощен.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анелия преди 4 години
И аз бях попаднала на двама измамници ходжа Елизан и ходжа Айлин. Дадох повече от 8000? и накрая нищо не направиха само те лъжат и нищо. Не ходете при тях.
43
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Д-р чудоУдивително свидетелство за д-р чудо A Коледа за заклинания, които ми помагат да получа ...ВРЪЩАЙТЕ ВАШЕТО ИЗЛОЖЕНИЕ, БЕЗПОЛЗВАНЕ НА БЕЗОПАСНОСТ, ХИВИ ЛИЧЕСТВО ЗА ХИВ, ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТИ, ЛЕЧЕНИЕ НА РАК, ПЕЧЕЛЕТЕ МНОГО СТРЕЛАНЕ НА ПРОМОЦИЯ, СПЕЧЕЛАНЕ НА ПАРИ ЗАПАЛЕН, ПОВРЕШЕН ПАРИ НА ПАРИ, ТУБЕРКУЛОЗНА КУРЕТА, ХЕПАТИТИЗАЛНА БОЛЕСТ, негов контакт е drmiraclespellcaster3***gmail
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълно с *** в тази България
41
2
 
3
 
! Отговори
Шаран БГ преди 4 години
Човекът е такова животно, че все някой с нещо трябва да го лъже, залъгва , ***. И той се лъже...... Ако не всички - голяма част. Едни ги лъжат с лотарии, други с тотализатори, трети с изкуство някакво, четвърти със спорт, пети с магии или развалянето им и т.н. и т.н.Блеенето пред телевизорите и лаптопите е същата история. Целта е една и съща. Да не мисли за това, че политиците му правят живота от ден на ден по- тежък, уж за негово добро. А " доброто " защо ли винаги отива при тях !?
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
българите са безбожен и порочен народ и затова и Господ ги наказва за безверието и поквареното им мислене,докато беше жива вещицата ванга се трупаха пред къщата и като овце а после и на черквата и ходят като заблудени сомнанбули срам и за народа ни и за православната ни църква,че сме стигнали до това състояние вместо към Бога да се приобщаваме към слугите на дявола
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имат ли касови апарати свързани с НАП тези магове.
38
2
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Или будала, или тарикат. Това е положението.
37
1
 
8
 
! Отговори
БНБ-ОББ-разбойници преди 4 години
До ongobngo- за една справка по наличноста в дебитната карта ти изтеглят 2 лва!- За подмяна на употребявана банкнота от 5 лв ти вземат такса 6 лева!- В края на трудовия ти стаж ти дават минимална заплата и най-тежката работа!- Централата на БНБ - групички от комисии съставят фалшиви протоколи за липси.Липсите се прибират от комисията на место и се изплащат лично от броячите в страната........Разбойническа държава! Нещо повече!- Обявяват го за Банкова тайна!
36
2
 
5
 
! Отговори
ongobngo преди 4 години
После се чудим що сме най-бедната страна.
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В интерес на истината, има хора, които наистина разбират, работят за добро и помагат, но те са наистина много малко. Аз лично се сещам само за двама такива - една жена в Лозенец преди много години и една друга в чужбина. Те наистина помагаха. Само по себе си няма лошо в професията, ако им носи облекчение на хората - проблемът е, че повечето са шарлатани, а тия суми са направо смешни
34
1
 
12
 
! Отговори
тото преди 4 години
данъчните четат ли?или още не са се освестили от изтичането на данни
33
0
 
6
 
! Отговори
Мими преди 4 години
До редактора на статията въпроснатаГюлшан се опитват да я изкарат от затвора с указ на президента,мъжа и има приятел от ВКП и правят всички следващи жалби срещу нея да ги потушат като възстановява сумите на измамените хора,юли месец е имало дело срещу нея,цялото им обкръжение е такова мошенници навързани с измамници от старо Оряхово
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За черните магии, които си правели един на друг хората в театралните среди наистина се говори.Но се твърди, че тези практики са още по-разпространени сред чалга-певачките.
31
0
 
16
 
! Отговори
:( :) преди 4 години
А магиите, с които си служат интелигентни хора, за да вредят някому в колегиалната си среда?Спомнете си какви слухове тръгнаха след *** на актьорите красавци Андрей Баташов, Венци Божинов, Чочо Попйорданов.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" ... както и за направа на любовни ритуали". Аз знам една направа, но ако ви я опиша ще ме изтрият яко.
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бизнесът с магии процъфтява, заклинанията за любов и раздяла - най-търсени----------------Мдаааа........., Средновековието се завръща!!!Поканете, Инквизицията, моля!!!ПСПълна умствена и духовна Деградацията - това е реалноста ни днес!!!!!
28
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държава в която ,процъфтяват магиите,а министъпредседателя носи червен конец на китката,няма бъдеще!