Дядо Николай светски закон не го лови, на специален режим е

Продължава да има специфичен сигнал на лимузината си
80
Дядо Николай светски закон не го лови, на специален режим е
Снимка: podtepeto.com

Пловдивският митрополит Николай продължава да нарушава закона, след като и днес се появи с лъскавата си лимузина, на която имаше лампа, която се слага на автомобилите със специален режим. А неговото "Ауди" не е сред тях.

Или по никакъв начин не е потвърдено от съответните органи.

Скандалът с Дядо Николай се разгоря преди няколко седмици, когато се появиха снимки във Facebook, на които се виждаше, че на колата му има синя лампа. Не стана ясно на базата на какво митрополитът се движи със специален режим по улиците, а благочестивите миряни напомниха в социалните мрежи, че дядо Николай си обича лукса и удобствата.

Независимо от полемиката, която се предизвика наместникът на Бога в Пловдив продължава да се надсмива над светските закони.

Владиката бе докаран днес до катедралния храм "Св. Богородица" с луксозния автомобил за тържествения молебен за деня на Съединението тази сутрин. Специфичната лампа на панорамното стъкло в духовническото возило се виждаше от далеч, макар да не беше в режим на работа, но всички се правиха, че не я забелязват, съобщава "Под тепето".

От пловдивската медия отправиха запитване до МВР-Пловдив по случая със синята лампа в колата, собственост на пловдивската митрополия, след което получиха отговор, че при цитирания случай той не е бил на територията на града.

"Предстои при завръщането му да бъде направен оглед, за да се изясни дали в действителност устройството на таблото е такова, което е предназначено за движение със специален режим, както и поводът за поставянето му", гласи още част от отговора на полицията.

Остава наистина да се направи проверка, защото лъскавото возило вече е в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
До ПроСоТо, прав си и за двамата.
28
1
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До А защо-"Тоя е абсолютно неадекватен. Возиш ми се в А8-ца, носиш Ролекс, лежал си в психиатрия, всеки месец цепиш мрака с някоя фанатична тъпотия, която отблъсква от Православието и те търпят владика?"..Ами тоя е ИДЕАЛНИЯ ИНСТРУМЕНТ за ОТБЛЪСКВАНЕ на хората от Православието!!!!!..както Банкянската Тиква е идеалния инструмент за ОТВРАЩАВАНЕ на хората от "политиката"!!!......не са съвсем прости враговете ни!..Знаят къде,как и с какво да ни за гро бят..Но вината е основно НАША!!!!!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше слухове за дядови Николай, че бил страдал от шизофрения. Дори беше заплашил варненския Кирил - Линкълн-а, че ще го убие, не след дълго време Кирил - Линкълн-а се удави в морето.
26
1
 
11
 
! Отговори
Мир вам преди 4 години
Туй ще да е, за да не закъснее за някое кръщене дедовия...ъъъ Дядото да кажа.
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прости му боже , той не знае какво прави...ха-ха-ха-бул..га..ри..ста..нс..ка..та православна църква , която ще ни води към морал и вяра..да видим имали кой да озапти този самозванец,смираващ се само когато тук беше руския църковен глава
24
1
 
10
 
! Отговори
Сит търбух преди 4 години
за закона глух.
23
2
 
18
 
! Отговори
Религиозен преди 4 години
Не знам при коя друга религия по света "свещенослужителите" демонстрират такъв лукс и охолство? При мюсюлманите го няма, при евреите го няма, в будизма и в шинтоизма няма такива изцепки. Ватикана даже има собствена банка бе хора??? WTF??
22
1
 
19
 
! Отговори
А защо преди 4 години
не му е спряна колата от движение тогава? Отделно:Чл. 347. (2) от НК: Който, без да има право, носи униформа или служебен знак, сенаказва с лишаване от свобода до една година, с пробация или с глоба.Тоя е абсолютно неадекватен. Возиш ми се в А8-ца, носиш Ролекс, лежал си в психиатрия, всеки месец цепиш мрака с някоя фанатична тъпотия, която отблъсква от Православието и те търпят владика?
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е мирополит а е МУТРО-ПОЛИТ!Религиите много отдавна са превърнати във доходен бизнес и в днешно време получават най различни приходни потоци.-Гарантирани държавни субсидии.-Периодични субсидии по международни програми от чужбина.-Дарения от частни лица и фирми.-Приходи от имоти.При сектите е страшна работа. Много "пастори" са милионери и тайно притежават луксозни палати и скъпи коли. Промиват мозъците на своите последователи да има даряват % от месечните си доходи на сектата.
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медец дедо хапваш ли ?! Лукавец дедо си:)))
19
1
 
23
 
! Отговори
тиру-лиру преди 4 години
синята лампа ще да е дарение от някое РПУ
18
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато има будали, вярващи в БПЦ, ще има и тарикати като тоя бoгопpoтивен чернодрешко.
17
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В православието е така. Колкото по-високо място в йерархията на клира толкова повече земни облаги. Неслучайно навсякъде попските ниви са на най-плодородните земи, попската къща е най-голямата в селото и всеки иска попска щерка за невеста ...а понякога иска и трите
16
4
 
11
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Честит празник на всички българи. На родоотстъпниците им напомням, че родината ще надживее и нас и тях. Г-н Борисов няма как да не бъде себе си и днес. Иначе честити празника, но разбира ли посланието?
15
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЯВНО ДНЕС В РЕЧТА СИ Е ЗАСЕГНАЛ ТИКВИТЕ , И ГО ПОЧНАХА И НЕГО КАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ.
14
7
 
30
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Другарю Борисов,Вие полагате огромни усилия да покажете на света,че сте КУКЛОВОД в държавата си,но аз започвам да се съмнявам!Съмненията ми Другарю Борисов са,че Вие сте куклата,а не кукловода?!Прекалено неестествено се държат доста хора,а Вие не можете да повлияете по никакъв начин.Нямам предвид само тоя ГРЕШНИК!!!
13
17
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Тоя е бъдещия патриарх!
12
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак руска връзка...
11
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутренски времена!Светът върви напред,благоденства и се развива а Тиквата ни връща в началото на 90те ...мрачните рекетьорски времена от неговата младост!Същия хаос и беззаконие!
10
11
 
10
 
! Отговори
Щерев преди 4 години
Може да мига в жълт цвят ,което не е нарушение. Пътните помощи слагат такива