Дядо Николай светски закон не го лови, на специален режим е

Продължава да има специфичен сигнал на лимузината си
80
Дядо Николай светски закон не го лови, на специален режим е
Снимка: podtepeto.com

Пловдивският митрополит Николай продължава да нарушава закона, след като и днес се появи с лъскавата си лимузина, на която имаше лампа, която се слага на автомобилите със специален режим. А неговото "Ауди" не е сред тях.

Или по никакъв начин не е потвърдено от съответните органи.

Скандалът с Дядо Николай се разгоря преди няколко седмици, когато се появиха снимки във Facebook, на които се виждаше, че на колата му има синя лампа. Не стана ясно на базата на какво митрополитът се движи със специален режим по улиците, а благочестивите миряни напомниха в социалните мрежи, че дядо Николай си обича лукса и удобствата.

Независимо от полемиката, която се предизвика наместникът на Бога в Пловдив продължава да се надсмива над светските закони.

Владиката бе докаран днес до катедралния храм "Св. Богородица" с луксозния автомобил за тържествения молебен за деня на Съединението тази сутрин. Специфичната лампа на панорамното стъкло в духовническото возило се виждаше от далеч, макар да не беше в режим на работа, но всички се правиха, че не я забелязват, съобщава "Под тепето".

От пловдивската медия отправиха запитване до МВР-Пловдив по случая със синята лампа в колата, собственост на пловдивската митрополия, след което получиха отговор, че при цитирания случай той не е бил на територията на града.

"Предстои при завръщането му да бъде направен оглед, за да се изясни дали в действителност устройството на таблото е такова, което е предназначено за движение със специален режим, както и поводът за поставянето му", гласи още част от отговора на полицията.

Остава наистина да се направи проверка, защото лъскавото возило вече е в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
7
 
! Отговори
Не сте компетентен преди 4 години
До Анонимен 44Божията майка с Иисус на ръце, не е нищо друго освен Изида, със сина си Хор на ръце. Както и Св. Никола е Нептун, Св. Илия е Зевс, Св. Трифон Зарезан е Дионисий...Истинските православни християни от първите три века на християнството, преди то да се приеме за господстваща религия в Римската империя, не са си и помисляли за никаква Богородица. Славили са само Христос.После се създава т.нар. народностно християнство, което превръща езическите богове в разни близки на Христос.
48
3
 
9
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
До избирател 49По скоро него го държат за топките и слушка. Но не с досие от ДС, а с картона му я от Карлуково, я от "Св. Наум" или където е бил там.
47
1
 
19
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Някъде беше споменато,че дедо Ники е бивш агент на ДС.Предполагам е вярно и на тръгване е взел доста досиета,та сега държи много хора в подчинение и нищо не могат да му направят за своеволията!
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото паството,такива и свещениците!Ако ,други заслужаваме,Бог ще ни ги даде!
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 45Що не си затвориш плювалника, а, нещастнико!
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от 44 :Митрополит Николай се изказал ПРОТИВ ( както и БПЦ като цяло е ПРОТИВ) приемането на "бежанци" в България, както и ПРОТИВ фактическото съжителство, абортите, ин витрото, сурогатното " майчинство", хомосексуализма, евтаназията и още какви ли не извращения и гадости!
43
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше някакъв шuбaн бог, тоя пeзeвенк щеше да го поразим гръм или да го изядат скакалци! Но този "дядо" много добре знае, че никакви богове няма. Басните, че като пукнеш ще вриш в казан, ги разправяйте на някой друг...
42
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде, спрете да пишете глупости против българския митрополит Николай. Той определено не е идеален, той също има грешки и слабости, но чак пък толкова да го ругаете...Той е прав със своите изобличения! Онази американска ку.р.ва и певица НЯМА право да използва и кощунства с едно от наименованията на Пречистата Божия Майка и Дева Мария! Митрополит Николай се изказал ПРОТИВ приемането на "бежанци" в България, както и ПРОТИВ фактическото съжителство, абортите, ин витрото, сурогатното " майчинств
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синята лампа на митрополитското аУди ще допълва празничната заря в ПловдивЪ тази вечер. Амин !
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ченге (в смисъл от ДС), защото е бил много малък 1989г. Но е всичко друго но не и духовник.Такива като него могат само да ме отвратят от църквата. Всъщност ако човек иска може да си вярва в каквото и да е. Ние сме свободни хора от 21 век. Няма нужда от никакви митрополити, папи и прочие.
39
3
 
8
 
! Отговори
Ottman преди 4 години
Откъде знаете, че не е ченге? Та нали всички попове още от бай Тошово време бяха ченгета. Да не мислите, че нещо в бпц се е променило от тогава? Разбира се, че не. Същата ченгесарска клоака.
38
1
 
8
 
! Отговори
На крив митрополит преди 4 години
Мадона му виновна.Ей тоя е еманация на това каква е разликата между религия, църква и вяра.Религията е догма и власт, църквата е общността на всички православни християни по света, а вярата е съкровенна и лична.
37
10
 
6
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
На фона на днешния голям празник, това ли ви е работата да плюете по светия митрополит ?Ама хааа !Всеки носи Бог в сърцето си, дали е християнин, дали е будист няма значение, важно е да е добър по душа. Аз съм кръщаван, но вярвам в мой си, лично мой бог. Всяка вечер когато сядам да се храня, започва "Благодаря ти Боже (не Христос, Брахмапутра, или там другите религии)....". Така, че за вас може и да е празник, но за мен всеки ден е празник.
36
1
 
16
 
! Отговори
Абе, тоя преди 4 години
на колко бедни и недъгави е измил краката?А голямата тайна как стана митрополит? Баща му беше ченге и то не какво да е... Потърсете там. Айде да не ви мъча - беше шеф на звод при червените барети(СПБТ по онова време).Който търси - намира. Нали така Твое Високопреосвещенство?
35
0
 
12
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
На фона на днешния голям празник, това ли ви е работата да плюете по светия митрополит ?Ама хааа !Много ви е угодно, празник! И не наричай Николай "светия". Ако беше такъв щеше доброволно да се откаже от лимузината и да слезе при хората. Празник - за някой сватба, за други брадва!
34
5
 
13
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Митрополит Николай е завършил московската духовна академия и там първата работа в първия семестър е да ги въведат в лоното на греха и похота. Да ги научат как се харчи народна пара и как трябва благочестиво да унижаваш миряните!50 годишен развратник!
33
16
 
5
 
! Отговори
Питам преди 4 години
На фона на днешния голям празник, това ли ви е работата да плюете по светия митрополит ?Ама хааа !
32
3
 
22
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Надменен, нагъл, нахален с тези качества няма да привлече ни един мирянин. Само ще усвоява нашите пари, отпуснати му от Борисов. Няма ли той да се самосизира и да види защо поповете карат луксозни автомобили, а манастирите са се превърнали в свърталища на похот?
31
2
 
12
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Тоя "дедо" защо толкова прилича на дявола?
30
5
 
10
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Бог го е дарил с тези блага! Амин!