Цветанов с нов проект, ще брани евроатлантически ценности

Неправителствената организация ще заработи от октомври
18 сеп 2019 21:22, Красимир Ангелов
88

Бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов стартира нов проект в защита на евроатлантическите ценности. Неправителствената организация ще заработи от октомври за задълбочаване на сътрудничеството в сектор сигурност в транс-атлантическото пространство.

Цветанов обещава новият му проект да бъде равно отдалечен от политическите партии. И уверява, че няма амбици да прерасне в политическа партия.

Още по темата
Новата структура ще се занимава с анализи и прогнози на тема сигурност.

Хората на бившия втори в ГЕРБ вече подготвят проекти и срещу фалшивите новини и дезинформацията, съобщава в свой репортаж телевизия Bulgaria ON AIR.

Другите сфери, в които ще работят, са тероризмът, трафикът на хора, киберсигурността, миграцията. В екипа на Цветанов са проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева, психологът Росен Йорданов от екипа му като вътрешен министър, адв. Борис Велев, журналистът Христо Христов и др.

А изпълнителен директор ще е София Петрова.

Освен от спечелени проекти, центърът ще се финансира и от дарения и членски внос, обобщи Цветанов. А до информацията за сигурността, която граничи със секретност, ще стигат по стандартен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цецу стана грантаджия като костов хахах
73
1
 
3
 
! Отговори
майнатайм преди 4 години
Събираш ли събираш цц бели пари за седми апартамент ли събираш?
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кът *** заушасам иззад врата мухлясал .Ша мутаковам ценностите киртакскапан.
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките ценности щом ще ги брани този ***.
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този е обратното на *** доларджия.службите да се задействат за какви интереси работи и е работил.
69
2
 
6
 
! Отговори
Тц тц преди 4 години
Тъкмо учреди нещичко Цеци и взеха че одобриха Лаура.Пацо навреме се измъкна,остава да видим най мъдрия ,най добрия,най ителигентния,най във всичко ,единствен наш любим кандидат Геши каква песен ще запее за да му падражаваме в глас....Аз,Винету,разпоредих!Хау!
68
2
 
10
 
! Отговори
.... .. преди 4 години
Хайде Кьовешии,ти си наред! Дано доживея да видя какво ще учреди Дон Цецон в затвора!
67
1
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Цветанов гладен няма да остане. Заеми има да връща човека.
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След толкова компромати Цеци с неправителствена организация като оня дето отиде посланик в Испания -В България няма съд за корумпирани само се преквалифицират в нещо по законно
65
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
как ще ги брани - с пушка в ръка..............?????????????
64
13
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хаахахахаааа, от руското НПО"Друзофили" още не са отрезняли от Копринка и почнаха да ревът по форумите :)))))))))))))))))))))))))))))) Само Гешев ще ви оформи всичките!!!
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой изобщо знае ли кои са евроатлантическите ценности? О години слушам това понятие, но не съм видял или чул някой да изброи поне две-три.
62
7
 
5
 
! Отговори
АЗ СКОРПИОНА преди 4 години
До АнонименКАТО ГЛЕДАМ СЪСТАВА - Келбечева, Христов и тути кванти компроментирани ли чности- явно ще се изхранват от американците и ще работят против интересите на българския народ.......................Я не хвърляй обиди, без да познаваш разните "тути кванти" личности, ясно !!! Явно днес сте с двойни подаяния - яко плюене без грам мисъл. Жалки червени т ролчета зо мбирани.
61
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпрос (явно не много умен): КОЙ плаща масрафа?И втори (може би също не много на издигнато интелектуално ниво!): Може ли по аналогия с известен случай и този да се разглежда като шпионаж в полза на чужда държава със аналогични последствия?...Не че някой ще ми отговори...
60
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цвък иска да заеме мястото на Монката Паси. Маймунките на клона ще станат мноооого. Сигурно добре плащат на предатели и родоотстъпници.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А до информацията за сигурността, която граничи със секретност, ще стигат по стандартен начин."И какъв е този стандартен начин за добиване на секретна информация от НПО, и кой е нестандартният?
58
3
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Цветанов с нов проект, ще брани евроатлантически ценности"Всички провалили се политици започват да правят всякакви "граждански" структури,чиято единствена цел е усвояване на различни видове финансови средства,пристигащи от различни организации,с анти-българска насоченост.Важното е в името на структурата да присъствуват думите:евроатлантически,либерални ,демократични,антикомунизъм,пазарна икономика,защита,изграждане,изследване,прогнози в различни комбинации между тях.Успеха е гарантиран
57
3
 
13
 
! Отговори
Цц преди 4 години
Цецо Кр***децо и поръчковия журналист на мафията Христу се събраха.
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАТО ГЛЕДАМ СЪСТАВА - Келбечева, Христов и тути кванти компроментирани личности- явно ще се изхранват от американците и ще работят против интересите на българския народ.
55
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грозното лице на българската "демокрация"!