Как да намалеят абортите и защо има нежелани бременности?

Превенцията може да ги намали, но доколко?
22

Църквата винаги е заклеймявала аборта, а в днешно време дори се стига до забрана за въвеждане на сексуално обучение в училищата.

Единствено превенцията може да намали абортите: образованието, говоренето у дома, възпитаването на самоуважение у жените, което да не им позволява да попадат в клопката на мъже-насилници, да сме информирани, да мислим.

Но дори и всичко това да е налице, пак ще има нежелани бременности - темата в "Директно" по Bulgaria ON AIR.

Презумпцията, че женската утроба принадлежи на някой друг, а не на самата жена, е отвратително опасна. Няма свободен човек по смисъла на всички права и свободи, с които се ползваме в съвременния свят, който да няма контрол върху собственото си тяло.

Каква е ситуацията у нас - гледайте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абортите ще намалеят като жените спрат да се хващат с мъже. Сега бракове не се сключват. Има много мъже, които зарязват бременните си приятелки независимо на колко години са. Няма значение дали жената е на 20 г. или на 30 г. (не говоря за непълнолетни момичета), мъжът й винаги може да я зареже и тя или трябва да гледа детето си сама, или да направи аборт и да й тежи на съвестта. Затова по-добре за една жена никога да няма приятел, отколкото да забременее от някакъв ***, който ще я остави!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ганьовиците си убиват децата и докато стигнат 25 са вече с два аборта понеже в гимназията и в университета били много щури и им се живяло, а после държавата им става виновна, че не могат да имат деца и трябва да им плаща инвитрото.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Презумпцията, че женската утроба принадлежи на някой друг, а не на самата жена, е отвратително опасна"И кой изхожда от такава презумпция? Това за българите ли се казва, или за дадени *** и по.дчовеци? Може ли да се конкретизирате?
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. какво ме интересува какво мисли цървата?2. в кои държави какво се забранява?изучаването на репродуктивната система при мъжете и при жените ли не се изучава, или някакви специални часове, в които се говори конкретно за секс?у нас ли се случва това?3. абортите няма да намалеят, ако лишавате младите от информация.4. в наше време не можете и да ги лишите от информация при наличие на интернет.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да, абортът е убийство. това е сно на всеки гледал документален филм за това какво е аборта и различните методи, които се прилагат.обаче като знам що за *** са съвременните и родители, и деца, съм сигурен, че Бог ще ви простигреха. Абортът е по-малкто зло, като се сравни с алтернативата да си отгледате из.родите!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли психиатри да се заинтересуват от този "фашистки внук "?Човекът изобщо не е добре.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко са абортите по желание, които искате да намалите ?Има аборти по медицински причини, спонтанни аборти.Всички ли попадат в общия брой ?
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В изказването на лекаря има някои много съществени момента. Хапчетата са "на ръба" Ако не се взема точният вид, в точното време и точната доза, имат странични ефекти, включващи заболявания на жената и липса на контрацепция. Хапчета в някои развити страни се изписват от личния лекар и се раздават безплатно. В аптеките е лесно да получиш средство за предизвикване на аборт, също орални контрацептиви, с които можеш да си навлечеш тежки проблеми.Лекарят е за абортите, защото решават социални затрудне
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водещият дълбоко се заблуждава, че тинейджърите са много напред с материала.Много. Ако бяха наясно с организма си, нямаше да ходят с голи кръстове, глезени, колене. нямаше да се тровят с алкохол, наркотици, цигари и да предизвикват недоносени бременности.Момчетата нямаше да дебелеят,водещият също е твърде сланинест, а сланината отделя женски полови хормони като компенсация за хормонален недостиг от жлезите.Началото на разговора оставя впечатление, че водещият иска да убеди някой да взема хапчета
7
4
 
1
 
! Отговори
СОРОСИТЕ преди 4 години
Атакуват. УЖАС!!!!!!
6
0
 
2
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 6Гениално! Само дето, шанса да се спазва е 0 :D
5
4
 
5
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Презервативите са скъпи (добрите). Освен това не носят същото удоволствие. За това се избягват. Резултата - нежелана бременност. В момента в, който измислят лесно, сигурно и евтино противозачатъчно, това ще спре.
4
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Как да намалеят абортите и защо има нежелани бременности?"Българките да почнат повечко да пускат отзад и воалла - проблема е намерил естествено решение.
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема е от необразованост и невежество, умна жена няма да допусне подобно нещо защото няма да и го слага всеки втори *** !
2
11
 
7
 
! Отговори
Как да спрем аборта? преди 4 години
Много сте прости, забранете го за българките, направете го по-лесно за малцинствата. Ето ви една малка част за решаване на демографската криза.
1
13
 
12
 
! Отговори
прост човечец преди 4 години
Причината е една: шафрантиите нямат търпение да им влезе, спират да мислят и не вземат предпазни мерки! Драма няма. Просто е.