Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова

Премиерът доволен от рейтинга ни, от икономиката...
Обновена: 4 окт 2019 13:23 | 4 окт 2019 13:12, Веселина Йорданова
250
Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова
Посещение на Борисов в Провадия. Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че се работи активно за посторяването на автомагистрала "Хемус".

Според него след това Варна ще стане един от най-добрите градове за живеене.

Още по темата
"Преди година водихме разговор и казах, че ще си отида от политиката, когато "Хемус" е готова. Магистралата се строи активно", коментира премиерът при откриване на нов финансов център на белгийска група с 300 работни места във Варна.

"Неслучайно Световната банка направи център в София, неслучайно Китай взе решение за световния си мозъчен тръст в София. "Хемус" ще я има, Варна е градът с най-голяма перспектива в следващите 5 години заради младите хора, заради инфраструктурата, заради локацията си. Много висококвалифицирани хора се завръщат", коментира премиерът.

Вчера Борисов беше на посещение в Провадия.

"В Провадия солниците са на 6700 години, а светът не го знае. Солта е била най-важна, това са били най-богатите хора, страхотна история. Китайската стена в сравнение със стената на солницата в Провадия е един млад строеж", разказа премиерът на откриването.

Той изтъкна и че неслучайно всички кредитни агенции дават нарастващия рейтинг на България, а икономиката няколко години е с ръст.

Неслучайно ЕС ни даде най-красивия, модерния, умния ресор, каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази магистрала може да се строи още 20 години, най-добре още сега да си тръгва
165
1
 
8
 
! Отговори
men преди 4 години
отива си до края на тази година още страхливецът щото идва голяма рецесия и гледа да се изстреля към барцилона при отелчето и мис бистиенце с малкото копле преди това. като доде големия глад герберюгите ще бъдат провесени с главите надоле. всичките дето не са избегали. по магистрали им на 20 метра един от друг по оградите и стълбовете ще висят герберюги.
164
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българи,вероятно всички знаете,че България е била 500 г.под турско робство и главната причина е била,че българите не са единни,сега да ви попитам знаете ли кое е робството под което ще бъдете по-дълготрайно от турското?Да ви кажа,че като чета тук разбирам,че не можете да се досетите това е КОМУНИСТИЧЕСКОТО робство,то ще продължи по-дълго,защото се забелязва ясно,че вече 75 г. ви управляват комунисти, а и такива ще ви управляват дълго,защото въпреки демокрацията пак ги избирате вече по инерция !
163
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
когато "Хемус" е готова. Демек - никога :)
162
1
 
7
 
! Отговори
Трандафор Босев преди 4 години
Че то много лесно бе! Да грабваме лопатите и да ходим да строим! А дали не е по-лесно ако преди това се отбием през МС, НС и т.н.
161
0
 
8
 
! Отговори
ТененуШка преди 4 години
АКО ЗАКАЧАТ ПАРТИИТЕ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА, НЯМА ДА ОСТАНЕ ТОК ЗА ГРАЖДАНИТЕ
160
4
 
16
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Бойко сам никога няма да си отиде от властта. Трябва да му се помогне. Така че гласувайте за да се оттървем и от него, и от крадливата му гербаджийска дружинка.
159
1
 
9
 
! Отговори
До 152 преди 4 години
U4en ама tup. Пълни глупости бръщолевиш!От глупостите, които си намазал само фалита при Луканов е факт и то защото така им изнасяше за "демократичния" преход - да ограбят всеки българин и държавата.Такова тотално и повсеместно скапване, каквото имаме сега, практически не е имало от 50-та година насам.
158
10
 
13
 
! Отговори
- преди 4 години
Обявявам АМ Хемус за национален обект - хора , младежи старци, жени деца, куцо , кьораво,сакато - дружно с бригадирски плам да построим Хемус до края на годината!
157
15
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
"Строителят на съвременна България"... - така ще остане в историята...
156
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-много се смея като прочета някой да оприличава противниците на Пожарникаря на "комунисти" или "червени" и т.н.,а той празноглавеца изобщо още не е осъзнал,че е симпатизант на много як и завършен ***-Бойко Пожара ! Заради такива глу'пендари като това нещо "159 Sichtpunkt" светът ни разпознава като стадо овце за стригане ! Това е срамното в България,че няма народ който да се интересува как се постига независимост и благоденствие - ЕДИНСТВО и НАЦИОНАЛИЗЪМ са забранени каузи за българите...
155
6
 
10
 
! Отговори
хептем мекичек преди 4 години
Хей, много заблуден човек , бе да му сей....
154
6
 
14
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Хайтов кво бе казал за недоволният човек и доволната с в и н я ? Тези от ГЕРБ начело с вожда им са с доста развинтено въображение! пп преди малко четох статия / градивна критика и обективен анализ във в.Гласове за групата "Кой ми *** в гащите?"/ ГЕРБ - Дончев и Горанов- Голямата лъжа " Автомобилна индустрия в Българиа" ! Всъшност писна ми от фантазиори в тази държава на управленски позиции!
153
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимат го журналята до кръста, да не му се вижда тумбака на Баце.
152
10
 
5
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Айде червени ятаци, излязайте на улицата пред Ал. Невски да ви видим колко сте силни и да ва преброи. Мишочета:D
151
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този наглец е доказателството, че мирен преход не може да съществува!
150
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, Боже прибери си вересията "152-учен", че си го пуснал тук НЕНАУЧЕН ! Имам още една молба Боже, прибери си и всички овце от породата "българска тъ'поглава", че много миришат бе, на отврат и про'стащина и вместо с наука се занимават с ръкопляскане за про'стащина и измами !
149
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До u4enБЪПКАШ ПОСОКИТЕ ГЕРБЕРСКИ ЛАКЕИ.
148
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека ,който след турците изтреби и заточи най много българи!
147
6
 
17
 
! Отговори
mrawka преди 4 години
БЪЛГАРИМНЕ СЕ СРАМУВАТЕ ЧЕ НАЧЕЛО НА БЪЛГАЕИЯ Е ЕДИН ДОКАЗАН УМОПОБЪРКАН ПРЕСТЪПНИК?