Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?

Angel Yliqanovf си пусна и видео от "забавлението"
156
Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?
Снимка: Facebook

Ром, който се представя като Angel Yliqanovf във Facebook, пусна отвратителен клип, в който се забавлява като мъчи малко куче.

Срещу садиста тръгна и подписка в социалната мрежа, като вече са запазени клипът, представени са и снимки на "героя"

"Подобен садизъм не се вижда всеки ден! Ясно се усеща насладата и удоволствието което изрода изпитва от това, чисто и просто да МЪЧИ едно беззащитно пале. Това е просто отвратително! И имаме абсолютно красноречиво доказателство - видеото което той "геройски" е заснел с помощта на негов приятел съучастник (кой е той?)! И ако и това не бъде наказано с ефективна присъда, правителството може би е време или да си подаде оставката или да се вземе в ръце! Не може българското общество да толерира съществуването на подобни садисти и техните отвратителни прояви на абсолютна изродщина! Това надхвърля всякаква граница на обществена търпимост за отношение към животно! Призоваваме властите да подведат този индивид под наказателна отговорност, с цялата строгост на закона, ако има такава. Настояваме за ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА и за голяма парична санкция, която да му "държи влага" до живот и която да е назидателен пример за други подобни изверги, какво ще им се случи ако вършат родобни очевидно напълно УМИШЛЕНИ престъпления над живи чувстващи същества! ОЧАКВАМЕ действия от полицията и прокуратурата. Призоваваме да няма никакво снисхождение към това престъпление и да му се наложи максимална присъда! Освен самото престъпление, този е качил видеото си в най-публичната възможна мрежа, където могат да го гледат буквално милиони хора, сред които и ДЕЦА. Това само по себе си е много сериозно престъпление! Ако всички започнем да си позволяваме да качваме подобни видеа, представете са в какво ще се превърне facebook? И на какво ще се учат децата ни. И това всичкото го върши семеен човек с дете, представете си.

Властите ще установят всичко много лесно. Видеото което качваме им е напълно достатъчно, за да го призоват за разпит и следствие! Вярваме, че стига и за обвинения и присъда.

Това което върши този и начинът, по който го върши е изключително опасно за потърпевшото животинче. Опасно е за кучетата по принцип. Може да причини обръщане на стомаха, което е много опасно състояние! Смъртоностно е, а и дори да успеят лекарите да го спасят, след това проблемът става хроничен! И ако това се случи, надали "героят" от видеото ще си направи труда да откара кученцето в клиника след тази гавра, че и пари да плаща? Много малко вероятно...", пише в петицията.

Предупреждаваме, че видеото е отвратително и не е за хора със слаба психика!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: садистгавра с куче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
27
 
7
 
! Отговори
13 преди 4 години
Подобно на киселото зеле, сланината, ракията, кюмбето и карането на Мерцедес, Триченето е една стара българска традиция, по-стара и от другите. Защо се срамите да се наречете българи и не оставите човека на мира? Не виждате ли, че той е по-българин и от вас самите и триче кучета, това са фактите, аз друго не видях във въпросното видео освен омекотена и хуманизирана версия на един български обичай.
74
1
 
11
 
! Отговори
77 преди 4 години
Затвор за такива гадове
73
1
 
18
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 4 години
Да човешкия живот е по ценен, НО животоното никога няма да мъчи, друго живо същество ! НИКОГА! Може да убие да се нахрани, но не и умишлено да мъчи само за удоволствие ... тази "привилегия" е запазена само за "хората"
72
0
 
13
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Това си е антисоциално личностно разстроиство, или да сме по-брутални - психопатия, ама баш като примир изваден от учебник.
71
0
 
24
 
! Отговори
И.В.Стоянова преди 4 години
Затвор за садиста такова поведение не може да се толерира.
70
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почна се с аргументацията на зоо-феновете. Абе вие вярвате ли си въобще? Току що обяснихте как ако човек си кара колата и някой друг го блъсне, блъснатият си е сам виновен. Това доказва само едно. Защитниците на правата на животните обикновено са хора които не са съвсем наред психически, защото често поставят живота на едно животно над живота на един човек. Да разбирам, че кученцето е пухкаво и сладко. Но всеки един човешки живот е по-ценен от живота на всички кученца по Света.
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се включи като вид наказателна санкция принудителното донорство.Да се вземе от тоя всичко освен най-нужното да се води жив и да се даде на нуждаещи се от трансплантация.
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"А, добро утро!"Съгласен съм с теб, по някои от нещата, които каза. Така е... Хората нямат морал и ценности и толерират такива като този и други подобни.Но не съм съгласен, че нещата не стават с протести и т.н. Можеш да прочетеш малко по история и да видиш, как всъщност се случват промените в исторически аспект :) Докато се стои вкъщи и се повтаря "Съсипаха я тая държава", ще става само по-зле, но какво да ти обяснявам. Храни вкъщи от лаптопа, как всичко е на самотек и така :)
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Когато страдат милиони хора, то това е просто статистика."Реших да ти пиша на дълго и аргументирано защо и по какво грешиш, но няма смисъл. Сигурен съм, че няма да стигне до гънката на мозъка (1 до 3).С 2 думи: И най-хубавия ЖП прелез да има, докато хората са комплексари и не им пука за другите, ще я имаш тази статистика. Много по-умни хора от теб и мен са го казали:"По отношението на хората към животните, можеш да разбереш, колко еволюирала е една цивилизация".
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Когато страдат милиони хора, то това е просто статистика."Много ги обичам такива като теб. Хората сами са виновни за тъпитята си. Като се качиш в колата след като си дръннал 2 ракии, ще направиш катастрофа, ще убиеш себе си и други. Като караш със 160 при ограничение 90, ще убиеш хора. Това е избор съзнателен на ЧОВЕК! Разлиаката с животните е, че те нямат избор, те зависят на милостта на ***, които се разхождат по тая земя.Бих направил и скромното предположение, че ти си
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЦитат "Пуснаха Зоополиция, промениха закона... Резултат 0"А, добро утро! Общество не се гради на конвенциики, на протестчета и на закончета. Човек който би набил жена си не се интересува от това дали има конвенция или не и дали има манифестации или не. Такива неща са въпрос на ценностна система. Полицията никога няма как да е навсякъде. Човек сам трябва да се контролира. Навремето религията даваше база за ценностна система. Сега нещата са на самотек. Без база. Без ценности.
64
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато страдат милиони хора, то това е просто статистика. Когато страда едно куче, това е трагедия. Колко българи загинаха в катастрофи?Колко българи емигрираха?Колко българи не бяха родени?Примерно катастрофите могат да бъдат драстично намалени с пари. Хубава ЖП мрежа и магистрали с по три ленти в посока и радари с камери навсякъде и жертвите ще бъдат сведени до минимум.Но ни занимават с кучета.
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички се раждаме това което сме и всеки си приема деянието и своето наказание .Това момче е извършело престъпление към животното ,законът за защита на животните ,трябва да застане срещу такива хулигани и безпризорни деца .Малолетните също трябва да си заплащат своите деяния .
62
0
 
5
 
! Отговори
Откога казвам преди 4 години
Всеки, който много държи на някакви традиции, нека да се установи там, където тези традиции се приемат като нещо нормално или поне се наказват веднага и подобаващо, ако и там са неприемливи.Прекалено толерантната днешна Европа не е подходяща за индивиди като този на снимката.
61
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато хоарта толерираме това и не посискаме действия от съответните органи, нищо няма да се промени. Нищо... Такива хора ще мъчат животни, после ще са в новините с убийство на човек или друго сходно по тежест провинение. Дали този от същата раса, който уби беззащитната жена от Русе е бил по-различен от този, който сега е в новините? Отговорът е НЕ, защото и двамата имат нулева емпатия към друго живо същество!
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз се питам... Пуснаха Зоополиция, промениха закона... Резултат 0. На колко случая станахем свидетели само през тази календарна година? Колко от тези изр*ди и жалки подобия на хора, без никаква форма на емпатия имахме, без да има никакъв резултат? Най-много да е привикан в районното и да го пуснат? Липсата на емпатия към друго живо същество е равна на психопатия. Щом той е способен да извърши това, утре този , ще направи същото с възрастен човек или малко дете.
59
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да му се обяви адреса ПУБЛИЧНО !!! От там нататък си знаем работата... ;)
58
1
 
29
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Този *** го пуснете хората да го съдят
57
1
 
22
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Съд за това ***!
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да бъде наказан този ***!