Не си дадохме сметка за зверствата на фашизма и комунизма

Теди Москов за грешката на прехода
16 ное 2019 21:21,
71

Грешката на прехода е, че не се намериха хора, които да го разчетат правилно, заяви режисьорът Теди Москов пред "Опорни хора".

Това е и грешка по принцип на историята ни, заяви режисьорът.

"Не си дадохме сметка нито за зверствата на фашизма, нито на комунизма", каза Москов пред Bulgaria ON AIR.

Във всичките му спектакли има политически нюанс, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зверствата на демократите след 1989 година унищожиха българския етнос в България. От 8 милиона българи през 1989, сега сме останали 3 милиона, от които 2 милиона пенсионери. Даваме ли си сметка за тези зверства?
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 17,скоро ще напишете, че в България има 1 милион. Крайно време е Решетников да направи чистка, че се излагате тотално.
15
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А зверствата на демократите? Оставиха цял народ да гладува и най-вече над 2 милиона пенсионери, които първи бяха подложени на геноцида на демократите. От 9 милиона преди 30 години, сега в България сме 4,5 милиона, ако не и по-малко.
14
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВЪПРОСА баба ми е идвал звеновода да я прибере от къщи нищо, че е била със 40 градуса температура като казвам баба ми тя е била на 20 и няколко години тогава Копаели са със мотики цял ден за 16 стотинки на ден и под норма Във дъжд и пек . Само казвам, че и двата строя са си чиста милиционерщина нищо повече.
13
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Въпрос,нямаше да почине по времето на социализма...документално, щото не може така да се цапа съвършената комунистическа здравна система с новини за умрелли деца. А това, че навремето при висока температура ги караха да се завиват с одеяла през лятото е друг въпрос, пак остана неотразено, документално и в пресата.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом сте нямали ясна представа какво правите ,защо го направихте, това е глупост и нямате право на извинение. Незнанието не извинява от отговорност. Извършихте най-голямата глупост. Със същия успех може да скочите в едно бЛато да видите дали е дълбоко и да се удавите бавно и мъчително. Вместо да си седите на брега без банани и тоалетна хартия и да ползвате природните дадености.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия-Белгия 1:4, Брюксел го мушшна Москва дори и футболно.
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма грешка на прехода, понеже преход няма. И до ден днешен управляващите са тясно обвързани с Москва чрез общи проекти и олигархията. Явленията хиперинфлация, мутризъм, кифлизъм, омраза към собствената държава, корупция, съдебна система се случват по един и същ начин в Русия и България. Прехода скоро няма да започне, няма Шенген, няма евро докато сме тясно обвързани с Империята на Злото през Лукойл, АЕЦ-те и т.н.
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зверствата ги извършват хората идеологиите сами по себе си невинни има комунисти и фашисти, които и муха не са убили през живота си. Сталин съхрани православието и християнството, а Троцки е награждаван от самията Гьобелс. Ако не беше Сталин, предателят Троцки шеше да унищожи цяла Източна Европа и Хитлер да превземе света тИЯ ДЕТО ЛЕЖАХА ПО гУЛАЦИТЕ са Троцкисти фашисти.
8
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преход не е имало,защото не бе извършен по правилата на демокрацията.Подмяната бе режисирана и извършена от комунистите,защото социализма фалира.Същите комунисти създадоха СДС,за да си имат контролирана опозиция за пред света.Докато народа ликуваше,че комунизма си е отишъл в историята,комунистите и структурите им от ДС ограбваха банките и средствата за производство по разни схеми. В този период,че и после,МВР и прокуратура бездействаха,защото се управляваха пак от комунисти!ю
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя американски агент родоотстъпник да ходи да го слага на майка си по еврейски!
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зверствата на фашизма бяха реабилитирани след 1989 година от фашизоиди и техните наследници. И досега журналисти като Герберизова и разни психодесни от телевизора, отричат фашисткия режим в България, което е забранено в цяла цивилизована Европа. Трудно намерихме един-двама дисиденти след Промените. И те бяха ментета и некачествени.
5
11
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Другарят Вашингтонов, братовчед на престъпника Пепи Вашингтонов, забравя, че в България фашизъм никога не е имало.
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи сметнахте, че със 200 лв пенсия и 300 лв заплата ще заживеете като американците щото имате и 2 прасета на село. Това уважаеми се нарича математика и икономика, фашизъм, капитализъм, демокрация, плутокрация анархизъм, монархизъм нямат нищо общо 200 лв са си 200 лв. През соца обаче цените бяха адекватни на тия 200 лв, а сега един пенсионер след пъpвата седмица тръгва по контейнерите да рови.
3
3
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Колко от тях бяха българи? Защо развъждахте римляните? От 150 Хил, станаха 500 след Живков.
2
3
 
4
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Само ДПС: 500 години не стигат.Продава апартамент в София
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОВА КОЕТО НАРИЧАТЕ ПРЕХОД Е ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ ОТ 9 МЛН ОСТАНАХМЕ 5 МЛН ПОРОВИНАТА НАРОД ИЗБЯГА НАНЕКЪДЕ И ПРЕДСТОИ НАЙ-ГОЛЯМАТА И НЕПОПРАВИМА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА