Контрапротест в защита на Симеонов, този път не е сам

Браншовици се обявиха в негова подкрепа
Обновена: 25 ное 2019 14:09 | 25 ное 2019 14:08, Камелия Цветанова
69

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Майките на деца с увреждания от "Системата ни убива" готвят протест и тази вечер с искане за оставката на лидера на НФСЛ Валери Симеонов като зам.-председател на НС, но този път срещу тях има и контрапротест.

Представители на три браншови организации се събраха пред сградата на парламента в защита на Валери Симеонов.
Още по темата
Сред тях са асоциация "Българска домашна ракия" и Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива.

Те са убедени, че е единственият политик, който ги е защитавал, когато са имали проблеми, е именно Симеонов.

Довечера ще се проведе и демонстрацията на майките, които обявиха, че ще излязат на автошествие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
tscccc преди 4 години
валери и каракачанката ако имаха доблест щяха сами да си тръгнат от властта, по-точно никога нямаше да се съешават с тия продажници и предатели,ама и те нагли и алчни като вожда си. А тия "защитници" са точно същите интересчиии като тях, щото им помагал и излизат, ами ако ви беше ограбил дали щяхте да излезете защита или да го наплюете.да е'ба и *** жалки,
61
0
 
2
 
! Отговори
axa преди 4 години
ми излизат щото са получили от валери благинки, майките не са получили и са ограбени и излизат затова, всеки според каквото е получил, взел валери от майките дал на браншовиците, те сега се отплащат. така се прави в БГ, това са политици,нека са повече такива, какво ни е грижа за едни болни деца , важно е бизнеса да върви.само герб и патериците им, те ще докарат овцете до ямата, природата не търпи интересчии и овчедушни,за какво се раждате изобщо, да изкарате едни пари за къща и дрехи да останат за децата и с това свършва "мисията" ви. Аре, може и без вас.
60
0
 
2
 
! Отговори
yes преди 4 години
доказаха че герберския "патриот" винаги е работил за бизнеса и джоба си, цялата власт герберастка е в услуга на бизнеси и собствения си джоб, валери циничен като шефа си към болни и безпомощни хора, а за обикновените граждани дебели сметки за парно, ток, вода, храна,данъци, скъп транспорт, не се отопляваш зимата и се чудиш как да изкараш до другия месец ако работиш. Цяла БГ е само уядена герберска администрация и пенсионери на хранилка към децата си избягали навън за прехрана.това е валери и герб, нека е волята на данъкоплатеца, нека им пълни гушите, наливайте още в касичката и стойте на студа
59
4
 
0
 
! Отговори
Таня преди 4 години
Протеста на майките е организиран от ......е няма да ви кажа кой,той е платен и са дадени много пари...Защо ги нямаше майките пред Народното събрание,когато гласуваха бюджета ...за да искат бюджет за лечение на болните деца.Нито една нормална майка няма да изкара детето си,да го използва за да изкара някакви пари от това,че е там.Веднъж номера им мина,но втори път няма да го допуснем. АБПВТПГ.Днес бяхме малко,но не забравяйте че зад нас са много.Когато трябва ще сме всички.
58
7
 
0
 
! Отговори
Таня преди 4 години
Обръщам се към всички смелчаци писали тук...Вие имена нямате ли бе хора?Или на вас някой е платил да пишете неверни неща,защото никой който прави някакви твърдения ще застане зад името си.Валери Симеонов не знаеше за контрапротеста на трите Асоциации.Никой на никого не е плащал.Да ние заявихме Валери ние сме с теб,не си сам...и твърдо заставаме зад думите си.А тези които се крият и са анонимни тук ...ще ви кажа...вие сте жалки..не знаете какво е да се бориш с лобистки закони
57
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
тези защтитници браншовици,да ли знаят какво им готвят балевски,и счетоводителката на цар Киро менда-стоянович,ако разберат,ще го убият с камъни.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 56 те пак и с вот спечелиха кметски постове.Изобщо Симеонов е като двуликия от Батман но много по-***.Защото с едното си лице на митинги плюе по бежанци мюсюлмани турци *** и т.н. А с другото улеснява поучаването на визи за хора от Афганистан Пакистан Бангладеш и сие авторитетни дестинации и влиза в парламента с купен...ански вот и управлява с ББ с негласната подкрепа на ДПС.Абе широко скроен човек.За кокала е готов и емир да стане, но помнете путриотт е да бе да.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди дни някой тук написа, че протеста против Симеонов бил платен щото бил малоброен.Тоя човек вижда ли сега тая комедия?Тия нямат 15 души буквално родата на Симеонов съучениците му от средното, кумове ,кумци, лелинчовци и баджанаци плюс братя, сестри и представи си организацията за българска ракия ей тия са му най-верните поддръжници нищо че се на градус.Дали цар Киро бил там ми може той вече Мъдьонов е дупе и *** с *** нали с техен купен вот влезе предните избор както и цялата коалиция
54
0
 
0
 
! Отговори
Я стига преди 4 години
Не ни интересуват салютите,а какво ще договори в полза на България.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези всичките ракия ли изваряват?
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Многохиляден протест :) Не са развързали много кесията май
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симеонов, Борисов, Каракачанов и Сидеров са с едно и също бъдеще. Затворническо.
50
10
 
2
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
ТИЯ "МАЙКИ", ЗА ТОВА ЛИ ИМ ПЛАЩАТ, ЗА ДА СА. "ПЪРВА ПИСТА"- ПРИ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО??!КАТО "ЗАВИСИМИ".... ЛЕСНО ЛИ СЕ МАНИПУЛИРАТ... ХАХАХААААА...
49
2
 
4
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Всички протести с разни разпечатани грамадни плакати са далеч от "случайни". Някой ги организира и заплаща. Реалните протести са с плакати написани на ръка.
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Контрапротест на алкохолици и престъпници! А бе хора не ви ли е грижа?! Махнете го този НЕ ЧОВЕК!
47
2
 
9
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива"Думите в наименованието на тази "асоциация", са повече от подкрепящите.
46
0
 
14
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Като гледам каква "навалица" се е насъбрала май публиката на Славия са повече от тях.
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя нахалник го махнете,само ще пречи,хората не го понасят!
44
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работещите хора в България са малко и са цял ден на работа. Няколко майки, които получават пари за личен асистент, отделно от парите, давани като социална помощ за децата им не е редно да пречат на придвижването на трудещете се.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До само питамДовърши изречението:"Кресливи майки на уж болни деца"Още го помня!

Спонсорирани публикации