Протест и контрапротест - за и против Валери Симеонов

Майките настояват да напусне поста на зам.-шеф на НС
Обновена: 25 ное 2019 21:26 | 25 ное 2019 21:23, Веселина Йорданова
19
Протест и контрапротест - за и против Валери Симеонов
Кадър: Bulgaria ON AIR

Майките на деца с увреждания излязоха на протестно автошествие заради избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание.
Още по темата
То преминa през Орлов мост, автомобилите обикoлиха и кръговото кръстовище при 4-ти километър.

"Искаме оставката на Симеонов и на всички, които са го подкрепили. Този недостоен човек трябва да си тръгне от парламента, както и гласувалите за него. Не сме се отказали, не сме излезли за 15 минути и да се приберем...", казаха за Bulgaria ON AIR част от протестиращите майки.

По-рано пък представители на браншови организации се събраха пред парламента на демонстрация в подкрепа на Симеонов. Контрапротестът беше под надслов "Демокрация или диктатура".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
На коментар 16 преди 4 години
Уважавам майките, които като Вас обгрижват децата си. Говоря за тези, които са ги помъкнали с тях по протести в лошото време с надпис, , системата ни убива,,. Знам какво е да се грижиш за деца с по няколко заболявания, тежащи по над 20 кг, да ги учиш да ходят да се хранят да ги забавляваш и учиш на игри и не знаеш в кой момент ще луднат и ще започнат да се самонараняват. И въпреки трудностите ги обичаме и обгрижваме като наши собствени. А тези,, протестърки,, да не ги въвлича и използват за..нея
15
1
 
4
 
! Отговори
До Начева преди 4 години
Г-жо Начева, аз съм майка на дете с увреждане. За да може детето ми да ходи за 2-3 часа дневно на училище, аз не мога да работя. Детето ми е с 65% ТЕЛК без чужда помощ и получава 350 лв. Училището на детето получава сериозна сума пари, но само имитира дейност. За да има някакви знания детето ми, си плащам допълнително на частно за логопед и учител. Аз искам детето ми да ходи нормално на училище, а аз да работя. И тогава ще внасям повече данъци+осигуровки, отколкото сега ни отпуска държавата.
14
2
 
4
 
! Отговори
Гневна майка преди 4 години
Аз съм майка на дете с увреждане и не подкрепям протеста на няколко майки, позволили си да говорят от името на всички майки на деца с увреждания. Има много по-важни неща, за които да протестираме. Но те са глухи за тях. Изводът е, че тези няколко майки са платени. И още нещо. Аз не мога да си позволя да отида на протест. Кой им гледа децата, за да се правят на активистки?
13
3
 
3
 
! Отговори
Начева прод.3 преди 4 години
а гласувалите за 118 депутата от НС са много повече от вас и не сте в позиция да поставяте политически условия. Да не забравяме, че 1-я път бе изопачено тълкуването на фразата на В.Симеонов но тя се потвърждава - де цата като ви са болни какво правите и търсите по сокаците ами не сте при тях. Знаем всички че сте само една агитка и около вас тези които да вече с професия ,,протестиращ,, Осъзнайте се!!!!
12
3
 
3
 
! Отговори
Начева-3 преди 4 години
НАСТРОЙВАТЕ ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПАРИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ИДВАТ ОТ ТАКИВА КАТО МЕН, МОИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ - ВСИЧКИ КОИТО РАБОТИМ. И БЪДЕТЕ ПОНЕ МАЛКО БЛАГОДАРНИ - ПОНЕ КЪМ РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, ОТ ЧИЙТО ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ СЕ ДАВАТ ПЕНСИИТЕ И ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА ВИ НА СОЦ.АСИСТЕНТИ. вместо да правите задръствания по кръстовища/отнемате от времето за почивка на работещите и това предназначено за техните деца/ обърнете повече внимание на вашите.Гласувалите за В.Симеонов са повече
11
2
 
4
 
! Отговори
Начева продължение преди 4 години
При контакти с майки от малцинството /ромки-в болници/ защото сме и придружителки нито една не е НЕДОВОЛСТВАЛА и са казвали че парите за пенсия на децата им да достатъчни. Искам да ги запитам тези майки колко трудов стаж имат т.е. колко пари са внесли в НОИ защото аз имам 46 години стаж и продължавам и след пенсия да работя.Нека не се правят на ''ощипани моми''.Пенсията ми+заплатата са много под техните доходи. Или тъй наречените ,майки, сиуплътняват времеро с митинги.СПРЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ-НАСТРО
10
4
 
1
 
! Отговори
Начева преди 4 години
Работя в комплекс за деца с увреждания със стационар- за 560 лв. Мин.заплата -. включваща почистване на площи и инвентар, къпане подсушаване,хранене и занимание непрекъснато ден и нощ.Считам,че протестите на ,,майките,, са неснователени и не мога да разбера какво точно искат в момента.много са загрижени за децата си а са ги помъкнали в този студ на протест. Да не забравяме че всички са им и социални асистенти, не плащатДОД и такъв за кола и жилище,плащат им и по 1000 лева и за колички
9
4
 
8
 
! Отговори
Кому е нужно това??? преди 4 години
Тия накрая ще ядат шамари от някой изнервен работещ, от който се вземат пари и им се дават, за да си гледат децата.
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странни хора - Системата ни убива,Майки с проблемни деца,а грачат по тъмотиите...??? Всъщност кой се грижи за децата,докато те предявяват ПОЛИТИЧЕСКИ искания?Оставки на 118 депутати може да искат тези,които са ги гласували,все пак не сме страната на душевно и физически болните избиратели!
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли се е набутал мистър Ограда за тоя контрапротест?
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тоя народ само Герб и 00.
5
5
 
4
 
! Отговори
ЛЛ преди 4 години
Валерката Контра-та ли води? Тотална ***
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цецка Цачева е 1000 пъти по-умна от WC.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Валери ние сме с теб!Ти не си сам!
2
10
 
13
 
! Отговори
най-изпаднал лизач преди 4 години
Мачкай, Валерка!
1
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само най-изпаднали лизaчи могат да подкрепят WCимеонов!