Нинова поиска социалистите да подкрепят Йончева в ЕП

Няма нищо незаконно, твърди евродепутатката
43
Нинова поиска социалистите да подкрепят Йончева в ЕП
Снимка: архив, БулФото

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че вярва в невинността на Елена Йончева, на която прокуратурата поиска имунитета от Европейския парламент.

"Депутатите на “БСП за България” в Европейския парламент я подкрепят единодушно - така, както направихме депутатите в Народното събрание в България.

Още по темата
Председателят на групата Петър Витанов ще представи позицията ни пред групата на социалистите и демократите в Европейския парламент", написа Нинова в профила си във Facebook.

Тя призовава Сергей Станишев да запознае лидерите на партиите от ПЕС със случая и да излязат с обща позиция в подкрепа на Йончева.

Свалянето на имунитета на българския евродепутат се иска заради образуваното досъдебно производство срещу нея за пране на пари от КТБ. Пред БНР Йончева коментира, че с въпросните средства са били направени 7 документални филма, била е закупена техника, а филмите са излъчени.

Тя благодари на българската прокуратура за предприетите стъпки, защото според нея това е пътят, който ще докаже, че тези обвинения нямат никакво основание.

Веднъж държавното обвинение поиска от Народното събрание разрешение срещу Йончева да започне наказателно производство, но след като тя беше избрана за евродепутат, отново придоби защита от съдебно преследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брантиите от снимката които заради алчността си мечтаят да превърнат Европарламента в мешере.
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката: Селянки малодетни и бездетни, активни боркини против фашизъма, капитализъма и комунизъма.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо трябва да бъде подкрепяна в какъвто и да е смисъл!Невинните не се нуждаят от такава помощ!
30
3
 
5
 
! Отговори
До гробокопача-32 преди 4 години
Ако си поживял достатъчнои си дадеш сметка ,колко са дълбоки опустошениятана социалима,ще оцениш какъв прогрес сме постигнали в изминалите години/въпреки банкрутите и 20 годишно управлениен на БСП/.На практика днес живеем съвсем различно. от тогава...А вайкането и хленченето особенно на милениум поколението доказва това че имат пълна СЛОБОДИЯ и безнаказаност.........Живеем коренно различен и по свободен живот .А гробокопачите има и поговорка ,,Който гроб копае другиму,сам................!?!?
29
4
 
9
 
! Отговори
офшорното Ленче преди 4 години
И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!
28
5
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Не трябва да се допуска Цацаров който е в оставка да надделее пред очакваната Лаура Кьовешк .Станишев да не забравя че е Българин и да не ни загърбва Елена че тя работи за България а не за Америка .
27
2
 
8
 
! Отговори
Интересно!?!? преди 4 години
Значи Нинова и БСП ,бойкотираха конгреса на ПЕС и не са съгласни с тяхната позиция а като им,, опря яйцето то г.з.ъ,"викат,, Олеле помагайте другари !!! нали сте наши" Да , ама не съвсем/ Явно ни тук,ни там могат да се оправят другарите и другарките.Такава им е играта ,да шикалкавят да се нагаждат,да лъжат,да преиначават,да саботират.Е каква нова партия,каква промяна в тази разяждана от вътрешни борби организация? Кой ще и повярва???
26
6
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименХахаха, герберите па са с 2 гънки в мозъка;))) Гербери, ако Корнито напомня на Вълко Червенков, то Борисов, на кой ли напомня;))) следвайки логиката на историческият ход? Другите ролове, тролят много скучно и еднотипно: кой бил за затвор, кой не, кой крал, абе валат ще сте си цял живот;)))
25
5
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
И двете ,дядо попе,и двете,под съд! Стига са блеяли и пледирали за невинност ! Тия наси щане и наяждане нямат - да има едно лесно и как да ги хранят от държавната маса,ама нямаааа,няма!
24
14
 
7
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Абе и Цецка Цачева намаза с апартаменти ,ама нали е от ГЕРБ ...А и Цурко Цветанов ...
23
3
 
22
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
" Другарю Ленин,нашите комунисти много крадат" - докладвали на вожда.Той попитал дали изнасят извън СССР ? Отговорили му,че не е възможно.Тогава Ленин им заявил,че щом краденото е в страната и в негови другари....не е престъпление.Е, другарката Йончева пристъпила чертата на Владимир Улянов- парите са в офшорки извън страната!
22
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази кремълска Кукувица да я прибират в затвора, че излага държавата !
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме фактите да говорят.Останалото е теменужки над водата.
20
3
 
33
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Милата тя! Чак ме просълзи! Ххахахахах! Та стои си значи Ленчето един ден в къщи и хоп!-телефона и звъни. Обажда се един собственик на панамска офшорка и настойчиво я моли да и преведе едни 300 000 евро и повече да не се интересува от тях:)) И тя, горката, нали не знае , че тази офшорка си е на бат Цветан Василев взема и ги приема. И си ги похарча де........Милата душица, невинната!
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз вярвам в невинността и,но след раждането нещо се съмнявам....
18
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев:Прошка няма, Йончева на съд !
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сама да се откаже от имунитетта и да докаже невинността си, вместо да се правим, че Европарламента е филиал на мешерето.
16
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато Нинова и Милиончева отидат в Сливен, ще повярвам, че има правосъдие
15
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Техниката я има. Така че тук няма абсолютно нищо, което да не е законно или да противоречи на закона. Това, в което ме обвиняват, е, че съм знаела 2013 година, когато съм подписала договора с ТВ 7, че средствата, които ползвам, всъщност са придобити по незаконен начин от банката. 2013 година даже държавата не е знаела, и БНБ, че има проблем с тази банка, подчерта Елена Йончева пред БНР.А че фирми свързани с едно дебело момче са взели над 600 млн от КТБ за гешефтурата не е проблем.
14
5
 
33
 
! Отговори
Вихър преди 4 години
Като е невинна защо се крие зад имунитета си???