Какво определя цените на луксозните имоти?

Крис Дийтц: На този пазар всичко зависи от търсенето
Обновена: 2 дек 2019 10:51 | 2 дек 2019 10:29, Ния Христова
9
Какво определя цените на луксозните имоти?

Повечето хора смятат, че цените на луксозните имоти могат да вървят само нагоре. Според Крис Дийтц, вицепрезидент глобални операции в Luxury Portfolio International, на този пазар всичко зависи от търсенето. Това каза той в интервю за предаването "ИмоТиТе" по телевизия Bloomberg TV Bulgaria.

Според Дийтц пазарите на луксозни имоти в Европа и САЩ трябва да се разглеждат поотделно. Той смята, че пазара винаги е бил стабилен, но заради търговската война се очаква спад през следващата година.

"Хората няма да харчат колкото преди, ще спестяват повече. В Европа факторът Brexit продължава да повдига редица въпроси. В някои части на Лондон цените вече падат, а в други не нарастват с темпове, каквито наблюдавахме в последните години. Въпреки това Лондон винаги е бил във фокуса на инвеститорите", каза още Дийтц.

Цялото интервю с него може да гледате във видеото ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като твърдите, че в БГ няма луксозни имоти, значи човекът не говори за България. Вие веднага се зарадвахте, че имотите у нас ще поевтинеят...
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България почти няма луксозни имоти. Това което в България се води супер лукс реално е средно ниво по международните стандарти.Дори някой да си е построил къща за един милиони това не значи авоматично че имота е лукс. Няма как да е лукс като погледнеш инфраструктурата около имота и видиш мизерията наоколо. Хората в чужбина гледат преди всичко локацията и инфрастуктурата заобкаляща имота и по това определят цената. Самата сграда е само 50% от оценката.
7
4
 
10
 
! Отговори
MR Buch преди 4 години
5 До Анонименкакво лошо има, аз съм доволен че врътнах панелката за 95к. пък балъците ще връщат заема 25 години. Сега съм шапка на тояга с едни пари напред + един апартамент в чужбина
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не важи за България , тук за панелка на 8 ми етаж броим по 100 000 евро без да ни мигне окото . Баровци . Само тук може да се брои такава сума за апартамент , а пред блока да се паркира Голф 3ка
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
луксозен имот в България няма.защото няма луксозни квартали за живеене.къщи със септични ями в Драгалевци София или на Траката във Варна..смешки!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глипостта човишка. Ликомията.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къв тоя ликс бе?
2
1
 
18
 
! Отговори
Потрес преди 4 години
Ликсозна статия, ликсозно заглавие и ликсозен драскач
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Какво определя цените на ликсозните имоти?"Ликсът естествено!

Спонсорирани публикации