Слави се закани: Ако трябва, ще регистрира нова партия с други цветове!

Шоуменът увери, че тя ще бъде със същите политически цели
183
Слави се закани: Ако трябва, ще регистрира нова партия с други цветове!
Снимка: архив, БулФото

Шоуменът Слави Трифонов определи като "измислена причина" решението на Софийския градски съд да отхвърли регистрацията на "Няма такава държава" като партия заради цветовете на националното знаме.

Още по темата
"Да оставим настрани факта, че цветовете бяло, зелено, червено присъстват в символите на три парламентарно представени партии - БСП, НФСБ и АТАКА. Да оставим настрани факта, че за БСП, НФСБ и АТАКА – може, а за "Няма такава държава" - не може. И да погледнем обективно – това е просто измислена причина", заявява Трифонов в профила си във Facebook.

"Ако не беше това, щеше да е името на партията. Ако не беше символът или името на партията, щеше да е името на лидера на партията. Ако не беше името на лидера на партията, щеше да е името на родния град на лидера на партията. Нека бъдем наясно – Те не щат да има референдум, Те не щат да има пряка демокрация, Те не щат да има партия, която защитава гласа на хората, референдумите, пряката демокрация.

Скъпи Те, наистина ли мислите, че така ще ни спрете? С цветове и с имена? Не може да ни спрете, защото не са важни цветовете и имената, а е важно съдържанието", пише още Трифонов.

Той заявява, че ако следващата инстанция потвърди това "безумно и незаконно решение", ще регистрира нова партия с друго име и с други цветове.

Но ще бъде със същите граждански и политически цели – нещо, което никой съд не може да забрани, заканва се Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам нищо против слави, но изповядват много крайности. А в политиката това означава само едно - Проблеми. Много си мислят пак ето идва спасителя... Месията... Или там нещо си. Истината е че една държава се оправя, когсто има пари. За да има пари т те ябва да произвежда и то много. Трябва да има суровини и то мн. А как да стане, като населението е ограничено мързелово и няма ген да е предприемач. Сори ама това виждам всеки ден. Чистата истина, без политика.
123
16
 
43
 
! Отговори
Ооо преди 4 години
мамини сладки тролчета.По лев два на коментар ама се трупкат парички,нищо де то и Костов се опита да смаже Слави а беше по зъл от сегашния ама го отвяха на изборите.Ама вие тролчета може би не помните кой е костов и как управляваше и каква беше цензурата тогава е нищо де малки сте.И така Герб е спечелил предишните избори с 1 147 000 гласа,на референдума гласуваха за на 2 милиона.А вие пак обяснявайте колко никой няма да гласува за Слави.
122
3
 
44
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
По-скоро ще пукне някой,който руча *** на макдоналдс!
121
13
 
43
 
! Отговори
До 128 преди 4 години
Преди да дойдем ние, умрелите руснаци нямаха писменост и религия. Но не им го натякваме всеки божи ден. Американците бомбардираха София и утрепаха 1300-1500 души през втората световна. Умрелите руснаци в мирно време след войната ни взеха златния резерв и започнаха да убиват български интелектуалци. Близо 30 хиляди, от които е и Георги Димитров, така че не са само лошо "фашисти" дет са трепали. А за организирането на смяната на режима няма да говоря.
120
9
 
45
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Майната й на Европа,майната й на Америка.
119
6
 
47
 
! Отговори
Батакa преди 4 години
Много драскачи в форума ги духа вятъра,не знаят къде се намират.Слави е ЛУД,но говори много истини.За съжеление за сега най големите лъжи и обещания ги казават ГЕРБ,пазят си власта ,фактите се виждат на лице -няма държава.300 лв пенсия =150евро ,цените са европейски в супера.Коя държава от ЕС има такава пенсия?Проста сметка.Някой се страхуват да излязат на протест.Това е спасението иначе ще пишете цял живот.Отрекоха се от руските освободители тръгнаха с богати САЩ.Кой иска бедни и корумпирани?
118
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе кой ще ти гледа телевизия дето Ванката го играе метереоложка?
117
1
 
49
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Бля-бля-бля!Тоя много добре знаеше, че съдът няма да приеме нито името, нито логото на новата си партийка. Въпреки това настояваше за тях, за да си прави реклама и да събира някаква маргинална подкрепа. Истинският проблем на С. Трифонов е, че няма нито партийни поддръжници, нито зрители на новата си телевизия, а тези проекти топят спестяванията му. Затова нервничи толкова злобно.
116
7
 
51
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
Кой ще гласува за Слави? Царят ви излъга, Бойко ви излъга, сега и този гологлав аланколу ли ще ви излъже? Не ви ли стига вече да ви лъжат и да се преструват на спасители?
115
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми трябва нито Слави, нито Тиквата, нито *** нито никой...искам само да имам здрав черен дроб, че да ги забравям всяка вечер тия, като се върна от работа и направя главата.
114
16
 
44
 
! Отговори
Край преди 4 години
Слави иска свободен народ. Обаче така като ви чета, като ходя по улиците, като си седя в кръчмата си мисля. ББорисов ви е идеалния пъдар. Палете му свещи да е жив и здрав, гласувайте му на избори за което магаре ви върже. Този "материал" по добър меринджей не може да има.
113
1
 
38
 
! Отговори
До 100 преди 4 години
В Германия, Канада, Италия, Америка, Испания. Там няма пари за глас. А държавите които позволяват електронно гласуване са:Швейцария, Франция, Австралия, Белгия, Германия, Италия и Испания. В Испания има 2 милиона електронни гласа. Повечето от чужбина.Общо взето, все смотани държави. Все пак, на кого му пука за инвалидите, които искат да гласуват, но няма как физически... Или за българските емигранти в чужбина.
112
0
 
50
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
Да си кръсти партията "Едно Фиерари с цвият Чиервиен" и да слага Сиромаха за министър на културата. Тоя човек е феноменален - Прочете 100 мемета - напише книга бестелър.
111
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дългия беше казал преди време кои са най- големите пороци на човека- Властта, парите и Егото.Ето обаче, че той сам не може да си обуздае егото като създаде телевизия сега и партия иска да създава за да докаже, че може да си позволи всичко.
110
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като няма "такава" държава, няма да има и "такива" партии. Ясно и просто. Партия без държава няма.
109
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля си понякога,че е по-добре БСП да управлява,но имам чувството,че ако падне ГЕРБ,ОП и ДПС,ще загубим държавата си и ще стане много по-лошо,ама много по-лошо,отколкото е сега!Някои готвят свалянето на герберите през пролетта и вече подготвят почвата и троловете за това,но се съмнявам дали ще е по-добре ако ГЕРБ паднат,даже много дълбоко се съмнявам.
108
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави, гледай си шоуто, защото ти само от това разбираш- и го правиш като хората- евала за което. Самият ти го каза на Сашо Диков когато му гостуваше един път и той те попита- "Не осъзнаваш ли че се самоубиваш с начина ти на работа? Правиш най-големия концерт на Балканския полуостров, за какво ти е това?" И ти, Слави му казваш, че не умееш нищо друго освен това- да си шоумен.И му каза също на Сашо, че няма да влизаш в политиката. А сега що го правиш?
107
2
 
53
 
! Отговори
йме преди 4 години
Поредната смешна пионка на статуквото го играе жертва. Скрий се, *** плешив!
106
2
 
50
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Хе-хе, ако искаш регистрирай и 100 партии. Само че нямаш съдържание, плешун.
105
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кой регистрира Атака с такова име .Винаги съм се чудел !