Предпразничното пътуване започва, бъдете внимателни

Натоварването на всички пътни артерии ще е сериозно
Обновена: 20 дек 2019 07:22 | 20 дек 2019 07:17,
16
Предпразничното пътуване започва, бъдете внимателни
Снимка: BulFoto архив

Интензивен трафик в цялата страна преди Коледните празници. Днес се очаква движението по магистралите, първокласните пътища и на изход от София да е много натоварено, пише NOVA.

Още по темата


Ще има и засилено полицейско присъствие. Основно по пътищата към курортите и границите на страната.

Полицията ще следи за нарушения на пътя, а допълнителни екипи на ДАИ ще затегнат контрола около жп и автогари, за да не допуснат нерегламентирани превози.

Катаджиите ще проверяват с акцент върху агресивно шофиране, несъoбразенa скорост, употреба на алкохол и наркотици. Полицаите следят за неправоспособни  водачи и дали автомобилите са подготвени за зимата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Езиковед преди 4 години
Та викате, да си Одат мИекащите, та да си останемЕ само мЕкащите.БЕгай за прЕсно млЕко и хлЕб, че за друго пАри нЕмаш.........."Присмял се Хърбел на Щърбел""Празният клас нависоко стърчи""От Витоша по-високо нЕма, от ИскърО по-дЛибоко нема".Кой разбрал, разбрал
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ги режат яко с глоби мие. кащите го. ***, щото не могат да карат, то това не е, като да караш каруцата на село по ливадите и трактора в полето, нали миекащи...
14
3
 
7
 
! Отговори
шаман преди 4 години
Хаиде ако обичате напуснете столицата защото ще я почистваме
13
4
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Къде по света /без СК/ има жителство бре. Баба ти се е борила за това жителство и освен до родното си село никъде не е мръднала.Хората отдавна пътуват и живеят където искат, а наш *** искал жителство, видите ли. Ако някой ти дойде неканен в хола, тогава му искай жителство. Или пък имаш нотариален акт. Да ти кажа и друго. София е съставена от села. Така и дядо ми една вечер си е легнал селянин и на сутринта се е събудил столичанин. И после на мястото на къщата му се заселили в бетонния коптор
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До rs6, братле удито не важи, има доста по добри бегачки за тези пари!!!
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е мие. кащите да си ходят по села и паланки!!
10
3
 
7
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До Попето ИвелиновЕййй кореняците как завиждате всеки път като някой тръгне да почива. Ми седнете учете и вие ще имате пари, не става само с *** в наследствните коптори и харченето на парите от наем. Айде със здраве кореняци, аз съм вече на Мавриций, вие се стягайте че останалите провинциалистки ще имат нужда от прически и маникюр за празниците, мъжете кореняци да излъскат жълтите коли да изкарат някой лев от горе.
9
0
 
2
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Такава дежурна тема, а едва няколко мнения и то от единия лагер само.Извод - явно почти сичкото бюрокрация, чантаджии и кухи позиции вече отдавна са се изнесли по интернет фрии зони или в момента стягат бохчите. Няма лошо - и за едните, и за другите това си е едно разтоварване от натрупания столичен стрес. С повече тарикатлът - до две седмици (колкото е и зимната ваканция, btw).
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами те, ако всички селяни си тръгнат, само селя.ндури ще останете, шопе.
7
3
 
4
 
! Отговори
RS 6 345км/ч преди 4 години
Купиха ли им петстин конювите пърдулки?
6
3
 
6
 
! Отговори
Попето Ивелинов преди 4 години
Айдее, с мръснa газ на село! В София изведнъж ще се нормализират нивата на прахови частици като се отлеят едно 200 000 дарака... И после казват, че по Коледа не ставали чудеса... :)
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Се. лски тарикати, днес ще се бутате като *** по пътищата, ха-ха-ха! Отивате да видите на село дали не е паднал покрива на колибата.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миекащи те вън!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръгвайте *** миекащи и не се връщайте в София!!!
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На добър път селяни и не се връщайте!
1
5
 
10
 
! Отговори
жителство! преди 4 години
Време е ца връщане жителството!