Детето, блъснато от две коли в Русе, е без опасност за живота

Момченцето е със счупвания, но е в стабилно състояние
Обновена: 24 дек 2019 14:58 | 24 дек 2019 11:20, Анисия Иванова
15
Детето, блъснато от две коли в Русе, е без опасност за живота
Архив: Булфото

Четиригодишното дете, което беше блъснато на оживен булевард в Русе, е в стабилно състояние. От болницата, в която детето е настанено, съобщиха, че то има счупвания, но не е с опасност за живота, предаде Нова телевизия.

Заради травмите то ще остане под наблюдението на медиците.

Още по темата


В понеделник след обяд, докато вървяло с майка си по тротоара, момченцето се отскубнало от ръката й и тръгнало да пресича улицата. Тогава било ударено последователно от два автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върнете го пак на майка му - откачен ата доктори а. Тя ще излекува. Това и е втори опит. Третия ще е успешен
11
0
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Изтриха ме, но пак да кажа, че в друг сайт е уточнено, че майката е докторката, която през 2016 беше заключила бебето си в колата в лятната жега и намесата на полицията го спаси. Това е същото човече, което, явно Господ го пази. Както казваш, има деца и деца, има майки и майки.
10
2
 
2
 
! Отговори
Добра новина! преди 4 години
Много се радвам! И не винете майката, защото има деца и деца.. Моето е супер независимо и отказва да ме държи за ръка, откакто е проходила (да не говорим за количка или тротинетка) и редовно се опитва да се отскубне от мен. Имали сме диви скандали на улиците точно по тази причин - тесен тротоар, а тя отказва да ме държи за ръка. Започват ревове и хвърляния по земята, ритане, всички гледат, просто ужас.. Горката майка.. Добре, че е малкия дявол. Весела Коледа!
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А заради нейната безотговорност какво ли е на двамата шофьори и семействата им. Всеки да си носи отговорността. Знаеш ли какво преживях, когато едва спрях колата си и детето притърча пред колата ми. А свинята, без извинение визирам майката дори още не се виждаше, че идва по пътя и се влачеше едва едва с цигарата и раницата в ръка до училището. Само я попитах, какъв е смисълът да води детето на училище.
8
1
 
12
 
! Отговори
Мария преди 4 години
Една добра новина! Дано да оздравее напълно. Не укорявайте майката. На нея й е достатъчно тежко в момента, а и не знаем точно какво е станало. На улицата само здраво за ръката и пак не е гаранция.
7
1
 
11
 
! Отговори
GG преди 4 години
Живи и здрави,Леля ми така оставяше братовчед ми свободно по 3-4 метра... Да е жив и здрав нищо не стана, но е супер безотговорно на оживен път да не го гледаш малкото!!!Особено в момента, когато лайка във Фейса и евентуалния чат с любовника е топ приоритет пред децата!
6
0
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Да си го признаем честно, когато приказките не помагаха, имаше и по малко от шамарената фабрика. Сега всичко е с главата надолу. Внукът ми /да е жив и здрав/ е агресорът срещу баби и дядовци,/вербално и физически/ че понякога и срещу баща си и майка си. И това му се позволява и не ми се мисли какви ядове след време ще берат "великодушните" му родители.
5
3
 
12
 
! Отговори
Редовно виждам как преди 4 години
майки като пресичат бутат първо количката на пътя, а би трябвало да е в обратен ред.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А майка му, какво прави. Масово държат децата си за ръка от страната на движението, метрото, количката през бордюра на улицата, докато въобще чака на светофара. Тригодишно дете търчи само по перона на метростанцията, а родителите нищо. И после ни занимават с нечия простотия. На какво разчитат тези хора незнам.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една добра новина.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Бог го е спасил. А майка му втори път да го държи по здраво за ръката а не да си чопли носа и да говори по телефона щото и такива ги виждам по пътищата всеки ден. Младото поколение нямат чувство за отговорност. И ние сме били млади по две три деца сме отгледали здрави прави но по друг начин се отнасяхме към децата. Бяхме отговорни а и живота беше по лек без стрес и ядове. А сега е пълна пародия.
1
0
 
25
 
! Отговори
Бай Митьо преди 4 години
На Коледа стават чудеса.