Падане по стълбите е причината за смъртта на Силва Зурлева

Няма данни за насилствена смърт
Обновена: 2 яну 2020 17:31 | 2 яну 2020 17:30,
118
Падане по стълбите е причината за смъртта на Силва Зурлева
Снимка: BulFoto архив

Падане по стълби е причинило смъртта на Силва Зурлева, категорично установи направената аутопсия, пише „24 часа“.

Още по темата
 

Зурлева бе намерена мъртва пред стълбите на къщата си в с. Ковачевица на 1 януари малко преди 10 ч. Окръжна прокуратура образува досъдебно производство, каквато е нормалната практика в такива случаи. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване на причините за трагичния инцидент, но заключението още не е пристигнало в прокуратурата. От полицията са категорични, че няма данни за насилствена смърт. Категорично става въпрос за нещастен случай, е заключението на аутопсията.

Стълбите са били дървени, стръмни и хлъзгави, и макар рядко, такива трагични инциденти стават, коментираха медици.

При падането Зурлева е получила спукване на главата и контузия на мозъка. Това е довело почти до моментална смърт в рамките на няколко минути. Проверена е и вероятността да е получила инфаркт, но това не е установено. Имала е хипертрофия на миокарда, но това няма общо със смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
3
 
! Отговори
121 преди 4 години
"спукване на главата и контузия на мозъка"Еле пък при дървени стълби !Спрямо докторите това довежда до кома, никога до моментална смърт.Съпруга да направи независимо разследване.
84
10
 
4
 
! Отговори
Оооо преди 4 години
Колкото повече чета коментарите се убеждавам, че по-*** и злобна *** от нас българите няма никъде!
83
9
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Все Софиянци падат бе, как един пазарджиклия или шуменец не падна случайно ... падат ги.
82
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самозастреляла се е с мускет(2,5м пушка), естествено това е било в гръб! След това е върнала мускета и се е спънала! Какво по нормално от това да се спънеш след като си прострелян в гръб - е най нормалното! При носенето за аутопсия куршума е паднал! Сега го търсят за новата версия. Мисля, че съм надарен за криминални романи! Това е още началото! Чакайте том I.
81
2
 
3
 
! Отговори
сашо, машо преди 4 години
е, навремето имаше един мистър 15%, Александър Йорданов, шеф на агенцията за приватизация.Е, замина си на 65 г., по естествен начин, е малко повече ядеше и пиеше
80
1
 
4
 
! Отговори
Ти, мазо или идиот преди 4 години
До ЛелеТи незнам кво си, ама ние умирахме по-малко последните 30 години от Управляващите и тяхните лакеи.А, последната година е направо геноцид.
79
1
 
7
 
! Отговори
Шрлк преди 4 години
Колкото и да си роболепен, знаейки гешефтите на мафията, си с едния крак в гроба.Особено, като вече не работиш за тях.Това и децата го знаят.Само, че отскоро Пожарникаря неистово поогладня.Вече иска половината от работещи фирми да прилапва.Тая фирма няма, мъжа и има 4-5, ама имат и хубаво къщле в Драгалевци.Викаш, оня да е почнал да *** и апетитни къщи ???
78
8
 
7
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Как може да има толкова злост под статия за нелепо загинала жена... Бог да я прости и дано близките й не четат в коментарите ви.
77
3
 
11
 
! Отговори
пророк преди 4 години
добро начало на годината оная с косата почна от телевизията да се готвят парламента и министерския съвет
76
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ако и видите къщата в Драгалевци ще видите за какви пари става дума.Иначе казано трябвало е някой да опере пешкира.Има много засегнати загубили много пари от предаванията и по Нова.Рискове на професията.
75
5
 
36
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
Мафията самоуби доста хора в последните 10 години.
74
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а защо се споменава,че няма данни за насилствена смърт,има ли причини за такова съмнение
73
1
 
32
 
! Отговори
Питам се ? преди 4 години
Мъжа й майор от ДС - Минко Стойков Зурлев, не беше ли роднина със друго ДС - ген. м-р Стоян Тонев Зурлев Първи зам.-директор на ДНМ (знаем го като швф на ВМА) ???А, иначе мъжлето не е случаен.Бил е помощник военен аташе в Атина (оппа, кого пращаха за аташета навън, се питам0А, сега със стабилни участия във фирми:ДКЦ по ревматология Фокус -5, фими за имоти и консултация, някво НПО в Лещен, управител на резервата в Ковачевица и др.Нямам коментар !
72
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Проверена е и вероятността да е получила инфаркт, но това не е установено."Някой разбра ли нещо от това?Пишете, че аутопсията е опровергала хипотезата за получен инфаркт.
71
2
 
29
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Преди падането е получила инфаркт като Мишо бирата и ало Танов.
70
1
 
18
 
! Отговори
Баце преди 4 години
Шефа на футболните съдии Борето Александров преди 15 години така падна по стълбите на стадиона в Кюстендил ама само фаровете му бяха сини, а тази си отиде
69
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При мозъчен оток не се умира веднага.Уточнете си версията най-накрая.Не виждате ли, че конспираторите полудяха ( и с право, четейки толкова противоречиви версии).
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До64. Ти пък жена виновна???. И то журналиска!!! Виж да си получава парите се приема за нормално. При женените мръсни пари няма.Всичко е нейно. При мъжете е друго, гони се до край.
67
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Експертите да внимават с категоричните си експертизи, които уж им възлага МВР.Само припомням, че експерта по делото за смъртта на сестрите Белнейски внезапно му дотегна и се обеси на една катерушка.Един експертите по делото за смъртта на Чората се спомина и той...Един сливенски мафиот размаза пиян семейство с джипа си, половин дузина докторчета се подписаха, че е инвалид след катастрофата, а той си караше джипа.Не, че осъдиха някой от тия корумпирани сарафи де, то затуй сме на тоя хал...
66
1
 
11
 
! Отговори
наблЮдИтел преди 4 години
Ахат имат една много хубава песен - Брадвата.Със същия успех могат да я изпеят като Стълбата.