Частният самолет на Божков последно летял София-Дубай

Не е известно дали самият бизнесмен е пътувал с него
31 яну 2020 08:20, Елка Василева
127
Частният самолет на Божков последно летял София-Дубай
Васил Божков. Снимка: архив, БГНЕС

Последният полет на частния самолет на Васил Божков е бил София-Дубай. Той е излетял от София в събота вечерта и е кацнал в Дубай в неделя сутринта.

Това се разбира от сайта https://flightaware.com/, който следи полетите на всички регистрирани самолети.

Самолетът е Bombardier Global 5000 (twin-jet) (GL5T), като оператор е регистрирана компанията Nove. Позивните му са LZ-VBE.

В събота самолетът е долетял от Париж и почти веднага е излетял за Дубай.

"24 часа" е опитал да се свърже с Васил Божков по телефона, за да го попита бил ли е в самолета и сега в Дубай ли е, но той не е отговорил.

Междувременно сайтът показа, че самолетът снощи се е преместил от летище Дубай Интърнешънъл на летище Ал Мактум Интърнешънъл, което също е в Дубай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
10
 
! Отговори
Веска М преди 4 години
Айде, идвай Васе, че с братята нямаме 4-ти за белот.
74
1
 
25
 
! Отговори
Яссоооо преди 4 години
Ива Софиянска Божкова е назначена на трудов договор в Нова Телевизия. Неин ръководител е лицето Кирил Домусчиев, "маша" в ръцете на лицето Бойко Борисов.Интересно ми е дали златната щерка ще си запази работата. Гледам с интерес.
73
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков не е залък ва всеки!Това е изпитан номер-самолетът му е летял без него,за да обърка някои хора.
72
0
 
13
 
! Отговори
Мариан СтанковМондьо преди 4 години
Тъкмо мислех да взема интервю от Черeпа. Язък...
71
1
 
20
 
! Отговори
Срам и позор! преди 4 години
Щом този селски тарикат е успял да натрупа милиарди от народа, значи пълнежа му е 80% д..ебили! Лошото е, че тарикатите се сдушват. Да не си мислите, че ухиленият му сват е чист и не е лапал народна пара, пък и нова конституция измисля. Кога ще стане народната революция, дали ще я дочакаме? За тези олигарси само тояга!
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Конфискация трябваА от кой са измислени тези олигарси?
69
1
 
15
 
! Отговори
На Летището: преди 4 години
От къде пристигате, господин милиардер?От Бойколандия, господин ***.
68
0
 
20
 
! Отговори
Ива СофиянскаБожкова преди 4 години
Май ще си махам последната част от името. Ох, дано само и баща ми не подгонят...
67
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега пък Европейският съюз виновен, че не направихме лустрация и позволихме на разни ченгета и комсомолски отрочета да ограбят пенсионните фондове и държавата като цяло и да ни стъпят на врата, че и децата си да сложат да ни управляват. Ех, ***, ***, все някой друг ти виновен, че нямаш акъл за пет пари...
66
2
 
13
 
! Отговори
Василев преди 4 години
А случайно някой да иска да провери какви обшествени поръчки е получавал Божков в пътното строителство по времето на Бати Бойко???Там вече всичко е законно и изрядно!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!
65
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kaто гледам как валят обвинения без доказателства,явно нищо няма да му направят а само пушилка вдигат.Абсолютен цирк!Нито е арестуван,нито ще го арестуват и сагата ще е дълга като тази с мустака дето е в Сърбия.Накрая и двамата ще осъдят България,а нас ще ни щавят да плащаме по-големи сметки и данъци за да покрием загубите на държавата.Това не е прокуратура,нито е държава!Това е пародия!
64
3
 
13
 
! Отговори
Конфискация трябва преди 4 години
Вземете му всичките пари на този грозникДа знае ,че всичко се плаща Тези измислени олигарси държаха 30 години бедни хората и.сега сме 5 милиона старци в България по тяхна вина
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да се е сетил да си вземе някоя от най безценните антики да я подари на шейха на дубай да си върже гащите , че и дубайските затвори не са за дългосрочен престой
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
лаеха че тошката вземал 1500 лв заплата ами сега кква стана тя някви разбоиници стават милярдериЕ кои са тия разбойници бе, пич? Я им виж историята - все са на "тошката" хора. Вальо Златев е син на кмета на Правец, хахаха :D
61
1
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Човека излезе в пенсия. Направо не му завиждам... с тези пенсии от по 300 лева.. Дано да се оправи.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Калеко Алеко,Не изглеждаш лош човек, ама може ли да си толкова наивен...
59
3
 
14
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Финансовият министър не носи ли отговорност, защото каза че комисията за хазарта носи пълната отговорност за престъпния бизнес на Божков!!!Агент Кайл Бергоф!ЦРУ!!!
58
5
 
11
 
! Отговори
aнонимен преди 4 години
ето го ефекта от димокрастията а 90 та г. лаеха че тошката вземал 1500 лв заплата ами сега кква стана тя някви разбоиници стават милярдери но до още по лошо ще ни дукарка този европейски саюз от там идват проблемите .богаташите апаши богатят а обикновените хора ....ами !!!!!! беднеят.
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГешеФта като глаДен прокуро щом като се бори с престъпниците не може да не може, ако иска да се свърже с главният прокурор на Чехия и да поиска справка от архива от пандиза в Панкрац.
56
4
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Защо кралия много, не спира да краде ?!1.Защото няма да го разстрелят, като в Китай.2.Защото са овързани крадците, като свински черва.

Спонсорирани публикации