Частният самолет на Божков последно летял София-Дубай

Не е известно дали самият бизнесмен е пътувал с него
31 яну 2020 08:20, Елка Василева
127
Частният самолет на Божков последно летял София-Дубай
Васил Божков. Снимка: архив, БГНЕС

Последният полет на частния самолет на Васил Божков е бил София-Дубай. Той е излетял от София в събота вечерта и е кацнал в Дубай в неделя сутринта.

Това се разбира от сайта https://flightaware.com/, който следи полетите на всички регистрирани самолети.

Самолетът е Bombardier Global 5000 (twin-jet) (GL5T), като оператор е регистрирана компанията Nove. Позивните му са LZ-VBE.

В събота самолетът е долетял от Париж и почти веднага е излетял за Дубай.

"24 часа" е опитал да се свърже с Васил Божков по телефона, за да го попита бил ли е в самолета и сега в Дубай ли е, но той не е отговорил.

Междувременно сайтът показа, че самолетът снощи се е преместил от летище Дубай Интърнешънъл на летище Ал Мактум Интърнешънъл, което също е в Дубай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
12
 
! Отговори
До 43 преди 4 години
Що "Ало,Нинова" бе. Вече 11 години бат ти Бойко управлява еднолично. Негови хора управляват комисията по хазарта, негов министър всеки месец подписва разрешителните и отчетите от хазарта. И не знаят нищо а ?
54
7
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
За всяко нещо си има ред и момент ... Започна се от Баневи и Карнобатските босове, а сега е дошъл редът и на Божков ... После идва ред и на такива като Импексова ... Явно Гешев е човекът и съвсем на е случайна яростната съпротива на тези от офиса на ген.Решетников от "Позитано 20" и беквокалите им от "Дондуков 2", при назначаването му ... !!!
53
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той като е лятял за дубай , на летището ли е останалНе е ли влязал в държавата през проверка? Може да се провери влязал ли е. Все пак и милиардер да си пак ти слагат печат в паспорта и взимат данните. Явно уговорката е ти бягаш оставаш всичко и ний няма да те търсим много
52
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искаха да го арестуват, щяха да изчакат момента да се прибере, а не да нахлуят по офисите и къщите му, да изстреля обвинения по медиите и да започнат да го наричат престъпник и рекетьор. То сега ясно, че няма да се прибере, което им изнася. Всичко се движи по план. Той най-вероятно не е в Дубай, освен ако няма принц-приятел, но семейството може би е.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоест да се разбира остави ли са го да избяга по живо по здраво!
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как така се случи, че за 30 год. не излезна нито един патриот държавник, политик, бизнезмен, който наистина да го е грижа за България и за българския народ.........Не са 30 г., ами около 75 г.И няма как да ги е грижа, те от бащите си така са учени - "Тая власт само с кръв я даваме!" и "Тази държава ти е бащиния!". Няма как да очакваш от тях да им дреме за теб.
49
2
 
22
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Интересно, кой пръднa накриво, кой на кого заповяда да забъркат тая история с Черепа. Дали е истинска, или театро, режисирано от него и кръговете му?! Черепа е част от елита и властта от 1989 насам. Даже сина си ожени за щерката на един от най-големите политически мародери на България за всички времена - Софиянски. Има нещо гнило.....
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът взе парите,каза "Чакай малко",качи се в самолета,дръжте му петите-е-е-е...
47
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересното е, че обвиняват Божков за всичко. Той, че е за затвора, е ясно, но всичките му далавери са невъзможни без участието на доста политици и държавни чиновници. Тях кога ще закопчаят?
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А освен братя Галеви на топло се укри и една жена - милионерка от пирамиди от 90те. Тя даже е летяла до там с гражданска авиация, а не с частен самолет. И пак никой не я намери за 20+ години. А с нея имаше и интервю в 24 часа в близките 5 години назад. Жестоко разследване кипи и там
45
2
 
25
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Добре де, аз нещо не вдявам. Значи прави се лобистки закон, който позволява да се плащат по-ниски данъци и е виновен този, който го прави , а не този, който е внесъл и приел закона. Защо в ареста не са вносителят и гласувалите този закон?!? Имаме поговорка не е луд който яде баницата. КОЙ внесе и прие закона да се плаща по малко данъци за хазарта. Търсете главата на проблема .
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно е предупреден да се маха. Елементарно.
43
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** народ, слаба държава, силно правителство
42
3
 
20
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Добре, че са коментарите по форумите, за да може прокуратурата да взима идеи какви действия да предприеме. Чак днес проверили къде е лятал самолета. Направете си изводите колко са компетентни ченгетата :))))))
41
2
 
21
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Не знам колко е виновен тоя,но колекцията му с предмети на изкуството беше излложена преди 2 години в Национален исторически музей .Що не я конфискуваха тогава....
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересни, много интересно. Те и братята Галеви май бяха някъде из ОАЕ, но при тях разследването забуксува. Не, че е цвете за мирисане и Божков, но е меко казано странно как в някои случаи има разследване и то публично, и то 2 дни след обявяване за издирване, а други случаи просто потъват. Мижах, мижах, ама не се излъгах нещо
39
2
 
10
 
! Отговори
1214 преди 4 години
Науи се сещате че Божиту е пресякъл зелена граница през Гърция и после с друго самолетче вече си пече макарите в Черна гора.
38
3
 
17
 
! Отговори
КАК преди 4 години
НЕ СА СЕ СЕТИЛИ ДА ЗАВАРДЯТ ЛЕТЩАТА.ИНАЧЕ ГО ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК.И КОИ ГО ТЪРПЯ 10-15 ГОДИНИ.И КОЙ ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА КАТО *** ДА ЗАБОГАТЕЕ БЕЗ ДА УЧИ И РАБОТИ. ГЛУПАВИТЕ НАРОДИ ЖИВЕЯТ ВСЕ ПО ЗЛЕ ЩОТО ТЪПОТИЯТА СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО.
37
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва сега ми светна лампичката,защо статистиката казва,че българина има големи спестявания....,..а аз нямам.Ми те парите били в червените ***,които изсмукаха нашите пари за 30 години!
36
5
 
5
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
Cherepa....mnogo glupav i tolkova alchen! Mnogo dobre znae che hazarta ubiva mladite v Bulgariya..Dupedatite vzeha da vdigat mizata si....komisiyata po hazarta ..sushto2..Otkaza da plashta i eto go rezultata...

Спонсорирани публикации