Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!

Ретроградните сили ни оказват натиск да не влезем в ERM ІІ, рече той
Обновена: 23 фев 2020 16:36 | 23 фев 2020 16:30, Веселина Йорданова
322
Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов отново отхвърли твърденията в испанската преса, че има къща в Барселона.

"И като кажат: "Къщата на Борисов в Барселона". Абе аз къща нямам, обаче както и да кажеш: "Нямам къща", те викат: "Не. Борисов къща има". Край. Омаскариха си ме и това е", коментира той при инспекция на строителството на Автомагистрала "Европа".

Още по темата
Борисов отбеляза, че България трябва да влезе в чакалнята на еврозоната, което ще повиши и кредитните рейтинги.

"Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост“, каза премиерът във видео на профила му във Facebook.

По време на инспекцията на АМ „Европа“ Борисов бе придружаван от вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и заместник-регионалния министър Николай Нанков.

През май миналата година започна изграждането на първия участък от автомагистралата, а преди 20 дни - изграждането и на втория участък. Той е от Калотина до Драгоман, предаде БНР.

Борисов провери първо строителството на трасето в участъка "Драгоман - Сливница", чиято дължина е близо 17 км,  а след това и изграждането на участъка между  ГКПП "Калотина" и Драгоман.

По време на огледа министър Горанов подчерта, че граничният пункт "Калотина" не е ремонтиран, откакто е създаден. Затова се предвижда разширение и пълната му модернизация.

"Мисля, че в сроковете, в които ще е готова магистралата, ще е готов и пунктът. Най-голямото ни усилие е да увеличим капацитета му, за да отговаря на магистралния капацитет", уточни финансовият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
3
 
12
 
! Отговори
аха преди 4 години
ся ако каже и че Йоца амстердаме не познава и пари не е взимал и ше се вържа ...за Цветелина де я уреди с банките да не отваряме лаф още
197
3
 
16
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
МАГИСТРАЛИ НАГИСТРАЛИ ЩЕ ИМАЛИ КОЙ ДА ПЪТУВА ПО ТЯХ
196
1
 
20
 
! Отговори
ресто преди 4 години
И да знаеш още колко неща ще излезнат. Каскета е хванал 7 кубика дърва, 140 къса цигари и 4 кила ракия. И това защо не се пише. Това са уникални резултати.
195
5
 
19
 
! Отговори
beden преди 4 години
Българина сега има 300 лв мин. заплата, а като приеме еврото ще има 150 евро заплата и един хляб ще му струва едно евро вместо левче. Ай честиту
194
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко стига бе ***. Идва ти времето и знаеш че нищо не може да направиш. Големия финансит Горанов да каже искал ли е по 1 млн.евро на седмица от един бизнесмен с лотария. Да излиза и да вика три пъти:Не съм искал по 1 млн.евро на седмица. Къде е каскета? Нали ще вкара всички в затвора или си хвана каскета и изчезна.
193
5
 
27
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Най-голямата комедия е как си хвали пътищата, че били по-хубави от тези от комунизма...Аланкоуулу, асфалтираш техните пътища с нашите данъци, ако не знаеш...и то некачествено
192
3
 
10
 
! Отговори
СТЪРШЕЛ преди 4 години
КАКВА МОМА БЕ? НЕ СТЕ ЛИ ЧУЛИ НАРОДА: СЛУЧИ СЕ *** ДА РОДИ, А МОМА ДА СЕ ОКУЧИ?
191
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде бе,г-н Гешев,цяла България коментира тази вила-изкажи се по въпроса:самосезира ли се прокуратурата след като испанската преса започна разследване откъде са парите на момата и има ли злоупотреба с европейски средства?Или трябва Кьовеши да се намесва?
190
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Суджука тотално изтреще
189
7
 
19
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
До АнонименАбе, кой се закачал с рашките не е свършил приятно. Справка- Наполеон - умира безславно ,Хитлер - като куче, Рейгън - с паркинсон и изкуфял !
188
6
 
20
 
! Отговори
Тире преди 4 години
Хасиенда ла Борисов.хахаааа :))
187
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов, няма страшно!!! Изгони руснаците от България и ни освободи от руско робство и ще останеш в историята редом до Роналд Рейгън, Наполеон, Симеон Велики.
186
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комуниста Борисов е бледа сянка на учителя си Тодор Живков.Ще свърши много по зле и от него.
185
11
 
16
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
Яснооо! Ретроградният Меркурий му е виновен че не влизаме в чакалнята на еврозоната! И за какво му е къща в Барселона като си има цела държава ! С магистрале !
184
20
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Верно бе,Крушовица все я забравям:):):):)И там ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)Корни и там не я искат:):):):)
183
9
 
30
 
! Отговори
истина преди 4 години
Този прави всички на будали.Кой може да допусне че вилата ще се запише на негово име а не на поставено лице, което пък е свързано с друго лице което е длъжно на Бойко ...За по голяма конспирация веригата може да бъде и по -дългаКогато говори за Барселона трябва да каже под клетва познава ли жената с детето...
182
7
 
25
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Всички сте маскари баце казал го е великия Алеко
181
4
 
25
 
! Отговори
не е прав преди 4 години
Който каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.
180
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишете и Кьрджали има потенциал трябва да се сетите КАК
179
32
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
На следващите парламентарни през 2021 взимаме и перник:):):):)София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Велико Търново,Нова Загора,Шумен,Сливен,Габрово,Казанлък,Кюстендил,Враца,Монтана,Силистра,Хасково ГЕРБ-ПОБЕДА на последните избори:)>):):)Перник очакваме те:):):):)