Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!

Ретроградните сили ни оказват натиск да не влезем в ERM ІІ, рече той
Обновена: 23 фев 2020 16:36 | 23 фев 2020 16:30, Веселина Йорданова
322
Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов отново отхвърли твърденията в испанската преса, че има къща в Барселона.

"И като кажат: "Къщата на Борисов в Барселона". Абе аз къща нямам, обаче както и да кажеш: "Нямам къща", те викат: "Не. Борисов къща има". Край. Омаскариха си ме и това е", коментира той при инспекция на строителството на Автомагистрала "Европа".

Още по темата
Борисов отбеляза, че България трябва да влезе в чакалнята на еврозоната, което ще повиши и кредитните рейтинги.

"Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост“, каза премиерът във видео на профила му във Facebook.

По време на инспекцията на АМ „Европа“ Борисов бе придружаван от вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и заместник-регионалния министър Николай Нанков.

През май миналата година започна изграждането на първия участък от автомагистралата, а преди 20 дни - изграждането и на втория участък. Той е от Калотина до Драгоман, предаде БНР.

Борисов провери първо строителството на трасето в участъка "Драгоман - Сливница", чиято дължина е близо 17 км,  а след това и изграждането на участъка между  ГКПП "Калотина" и Драгоман.

По време на огледа министър Горанов подчерта, че граничният пункт "Калотина" не е ремонтиран, откакто е създаден. Затова се предвижда разширение и пълната му модернизация.

"Мисля, че в сроковете, в които ще е готова магистралата, ще е готов и пунктът. Най-голямото ни усилие е да увеличим капацитета му, за да отговаря на магистралния капацитет", уточни финансовият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
5
 
42
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Другарю Борисов,то Вие сте политик от доста години,а ония къде Ви командват са още по опитни.Никой нормален не вярва,че къщата е на Ваше име!!!Въпроса е ,дали е Ваша?!
157
3
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Просо честно не съм аз:):):):)Няма никаква нужда да пиша с твоя ник:):):):)Друг е:):):):)
156
6
 
36
 
! Отговори
.Мис бикини 2006 преди 4 години
Кой ще ни пусне в еврозоната с такива мутри начело на държавата?
155
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гледам снимката и се чудя,пуснали гумен валяк да валира чакъл?(задния),това си е простотия,той се използва само на последния пласт асвалт,плътната,за да го заглади отгоре,като имитира движение на коли,един вид прави гланц на повърхността,да го пуснеш на чакъл си е просто разход на нафта,един вид показване на дейност
154
9
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Строг пост и молитва за Б.Борисов !Дано Господ му прости греховете.
153
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България никога не е била по-развита, а българите никога не са били по-богати и свободни, както по времето на добрия Генерал, който бди над нас и ни пази от лапите на червените кръвoлоци.
152
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До ПроСтоТо-МЕНТЕ,използващо и ника "тонката":..-Смотано,колко пъти да ти обяснявам,че "ПроСоТо" има имидж тука!достатъчно е два пъти човек да надникне в коментарите за да разбере отношението на "ПроСоТо"...както и лизачеството на "тонката"....та:-Губиш си времето като дращиш от името на "ПроСоТо",кукло ***..но аз те разбирам:-Като не ставаш за друго,действаш като хипопотама,който маркира територията си ръсейки фекалии и разпръсквайки ги с опашката си.Има филми,в които са те с
151
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерала е богобоязлив човек с висок морал. Трипа Папи са го галили по главата и е ходил на Божи гроб. Никога не би си помислил да спи с жени на които може да бъде баща. Освен това Генерала няма време дори за подобни нисши мисли защото работи неуморно за просперитета и доброто име на България. Велик държавник.
150
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болен човек. Лекувавайте го бе!
149
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опитаха се да натупят добрия Генерал, чрез каталунските сеператисти, финансирани и на издръжка от Москва.
148
11
 
6
 
! Отговори
СЕГА преди 4 години
получих мейл от Испания, че 1.Статията е поръчкова, ПРОТИВ ЕС!2. Няма повече интриги и клевети.Испански гражданин съобщава мнението си, че статиите са клевети срещу ЕС.
147
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Испанската полициа и прокуратура нямат данни за разследване, разследва руския пасквил Ел периодико спонсориран от москва.
146
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТонкатаГЕРБ трупат евра и трябва ги изперат с еврото.
145
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно има нещо..но от вестник,ако е от службите това е друго)
144
20
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До николайЧе те кучетата пари от Брюксел никога няма да видят:):):)Дойдат ли на власт другарите веднага от Европа ни спират кранчето:):):):)
143
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Решили сме вече да строим новий ред, да падат граници и да създадем европейска супердържава със столица Берлин. Старото да даде път на новото. Сега остава да забраним местните езици и да обявим немски за официален в новата държава, да напишем конституция и да ограничим суверенитета на местната власт. Пътищата които строим са с цел подобрение на инфраструктурата през която да минава немския износ за Азия. Уин уин.
142
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тонката6 милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета.А котараците подхвърлят досиета и си пият кафетa.Така времето минава и по-неясно става за това кой е прав и кой е крив.Едни правят стачки, други трупат пачки, а денят е все по-мъглив.И във тази бъркотия, и във тази щуротия народът е в явен пасив,ала някой има полза и времето използва да натрупа своя актив.
141
5
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ще рискувам!...-БЕЗ да е свързано с темата,моля обърнете внимание на снимката!На нея ЯСНО,ДЕФИНИРАНО са показани ПОНЕ ШЕСТ следи от "Хемитрейлс"!..-ВСИЧКИ ЗАПОЧВАТ от едно и също място!Бях отявлен скептик /признавам си/ по темата,докато не видях с очите си какво точно става в нашето въздушно пространство.ХОРА,ОСЪЗНАЙТЕ:-ТРОВЯТ ВИ поне 10 часа в денонощието!..Вдигнете глави,вижте какво става в небето на България!..
140
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко, испански прокурор ти повдигна обвинения, а там няма шест-пет. Било атака, че ти разкриха мръсните ризи. Няма да се плашиш Бочко, народа е рая.
139
25
 
3
 
! Отговори
николай преди 4 години
Дръж се, Борисов! Кучетата нападат от всички страни. Кокалът е голям, има пари от Брюксел, а те са огладнели. Пак ще ги заграбят, ако дойдат на власт. Разярени , гладни кучета. Пази се, Борисов и Бог да те пази!