Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора

Държавата - това сме всички ние, заяви премиерът
Обновена: 27 фев 2020 11:14 | 26 фев 2020 15:19, Нели Христова
405
Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора
Снимки: БГНЕС

От Гърция премиерът Бойко Борисов заяви, че държавата не е длъжна да плаща за карантината на недисциплинирани хора.

"Няма държавата да плаща доброволната карантина на хора, които просто не искат да са дисциплинирани и пътуват. Как да бъде решен проблемът? Личните лекари решават. Сутринта гледах как един казва: "Аз си отивам за Италия, аз си отивам за Франция. Трябва ли след това ние всички да му платим за това, че не иска да е дисциплиниран или не иска да изчака?" заяви пред журналисти в Александруполис Борисов.

По думите му, целият свят сега го е страх от заразата.

"Държавата - това сме всички ние", посочи той.

Според Борисов решение срещу коронавируса ще бъде намерено в най-скоро време, тъй като целият свят е поел ангажимент да се справи със заболяването.

У нас няма официално регистриран случай на коронавирус, но всички лекари очакват и това да се случи. Очакват се резултатите от пробите на хора от различни градове на страната, които са се завърнали от страни, където има регистрирани случаи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като си плащам осигуровките и данънъците на държава то тя ще плаща още повече че "умникът"не може да осигури едни келеви маски
196
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв маол.оумен ***,нар трябва да си за да въздигнеш този сла.бо.умен олтрепаk и iн..фантилен тъ.панар з апремиер на България мамиччката ви и изметта стояща зад тази бнезрoдна торба сac ЛauHA.
195
13
 
5
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Премиер- Домусчиев,президент - Радев,само така България може да излезе от кризата
194
4
 
9
 
! Отговори
КОЙ Е ПО "УМЕН преди 4 години
Борисов или Божинов ?
193
4
 
20
 
! Отговори
Скоро преди 4 години
Тоя ако продължава да говори хлъпости, ако не българите, то турците и *** ще го обесят на свински черва от покрива на парламента!
192
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой е недисцплинирания! Кой праща самолети за да си прави реклама! Винету!
191
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистическата школовка лъсна ! Сега да зарежа бизнес пътуванията ....готово пускам служителите в болнични .
190
0
 
28
 
! Отговори
Freeman преди 4 години
Карантината не се прави за болния, Баце, прави се за здравите - за да останат такива. Ти тва не си длъжен да го знаеш, но здравният ти министър, или някой от съветниците ти са длъжни да го знаят. За да не се излагаш за пореден път, като говориш глyпoсти. Щото щом няма да плащате болнични, аз пък няма да седя "доброволно" в карантина, сеш се? И от тва губят останалите, щото аз ако съм заразен ми е през левия крачол дали съм в карантина или не.
189
2
 
33
 
! Отговори
Франко преди 4 години
А за недисциплинирани депутати, министри, президенти и всякаква друга *** защо да плаща?
188
21
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Какво плюете поголовно, бе неориентирани - плащайте им карантината от вашия джоб, на тези развяващи се насам - натам, при сегашното положение след като знаете толкова, а не от моя. И заб. - не поддържам политиката на Бойко!
187
0
 
27
 
! Отговори
23 преди 4 години
господин борисов, защо аптеките масово отказват да работят с здравната каса? защо днес в средно голям град не мога да взема полагащия ми се инсулин? защо днес трябваше да оставя майка ми, която е лежащо болна четири часа без надзор?
186
4
 
20
 
! Отговори
СТЪРШЕЛ преди 4 години
ГОРКИЯТ!ЗАЩО ИЗГЛЕЖДА ТАКА СЪСИПАН? ДАЙ СИ ПРОБА ЗА ДНК БЕБОЙКО
185
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той неговият живот си го пази! Кашляща репортерка е била свалена от самолета, с който Баце замина за Гърция, има я новината по други сайтове. Между другото, в Северна Македония има вече първи случай на коронавирус.
184
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що бе Суджук? Значи за къщата ти и любовницата в Барселона можем да плащаме, а за здраве - не!Наглец!
183
5
 
45
 
! Отговори
Forever преди 4 години
По цял свят се взимат адекватни мерки и не се пестят средства,за да се опази живота на хората,а тук в България за пари се говори,държавата да не харчела,значи тук живота е една кръгла нула.
182
4
 
33
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Нашият народ е адски пр.ост. Незнам как търпят такова недоразумение да ни казва как Той ще ползва нашите данъци. Ноо народа си пие ракията и тъй...
181
1
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
оле Боже!..-Тая вманиачена бокова мажоретка -"тонката",ОТНОВО е използвала ника ми!!!..Абе ИЗВЕЯНИЧКЕ,ако продължаваш да се лепиш за мен като "*** на риза",както се изразява Швейк,аз...Впрочем какво?..-Продължавай!..-Шанса на ПАРАЗИТА е във ДОНОРА му......Но за какво надникнах тук:-ПРЕУВАЖАЕМИ списватели на тоя сайт,моля НЕ публикувайте снимки на банкянския ром от такава близост!..Това е ПЛАШЕЩО и с нищо не допринася за борбата с коронавируса!..благодаря за вниманието!..
180
2
 
28
 
! Отговори
язе преди 4 години
На тоя няма ли кой да му каже, че по закон поставянето под карантина се води "временна нетрудоспособност" както и самото заболяване... АКо държавата те постави под карантина, това си е болничен и се плаща като всеки друг болничен...... *** то като си е обратното на остро...
179
5
 
7
 
! Отговори
До Шнура преди 4 години
Той имаше предвид ,щом си свободен човек и си свободен човек-разбира се ,то след ако се заразиш ,да не искаш и да ни рИвеш ,че държавата не иска да те прибере от еди къде си ,щото оттам те гонят,че не си техен гражданин.След това да няма за свободният човек,аа не е чул-нее разбрал И да иска да му се изпратят я самолет,я хеликоптер да го приперат в Бг.
178
6
 
7
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
До Анонимен 197Пич, не се впрягай! Ако беше толкова опасно, щяха да затворят граници, летища и т.н. Паниката в случая вреди повече.