Борисов посреща евролидери, ще летят над южната ни граница

Урсула Фон дер Лайен и Шарл Мишел ще се запознаят с мерките за охрана
Обновена: 3 мар 2020 15:14 | 3 мар 2020 15:10, Веселина Йорданова
57
Борисов посреща евролидери, ще летят над южната ни граница
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов ще посрещне на ГКПП "Капитан Петко Войвода" председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и председателя на Европейския съвет Шарл Мишел.

Още по темата
С тях Борисов ще облети с хеликоптер част от южната граница на страната ни, която е външна за Европейския съюз.

Министър-председателят ще ги запознае с въведените от години мерки, които България изпълнява, гарантиращи сигурност за целия ЕС, съобщиха от правителствената пресслужба.

По-късно премиерът Бойко Борисов и европейските лидери ще бъдат на Правителствена зала на летище София, където ще обсъдят актуалната обстановка във връзка с мигрантския натиск и събитията в Сирия.

Борисов ще ги информира за срещата му с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, провела се вчера в Анкара. В този контекст в хода на разговора ще бъдат дискутирани и необходимите действия, които да успокоят ситуацията в региона и да допринесат за сигурността и стабилността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
ХМ! преди 4 години
ЗАЩО ТОЧНО НА ТРЕТИ МАРТ ГИ Е ПОКАНИЛ ДА БЕШЕ ГИ ИЗВИКАЛ ДНЕС УТРЕ НЕ Е ТОЛКОВА СПЕШНО ИЛИ СЕ СТРАХУВА ДА НЕ ГО НАКАРАТ ДА ГОВОРИ ПРЕД БЪЛГАРИТЕ ЗА ТРЕТИ МАРТ ЧЕ И НЕ СА МУ НАПИСАЛИ КАКВО ДА КАЖЕ - ЗА МЕН ТОВА НЕ Е ГОЛЯМ БЪЛГАРИН - НА ПРАЗНИКА ПРАВИ ВСИЧКО ДРУГО НЕ И КАКВОТО ТРЯБВА ТОВА Е НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ - ИЛИ ВИЖТЕ МЕ КОЛКО СЪМ ЗАГРИЖЕН А МОЖЕ ДА СЕ СРАМУВА ОТ ТОВА КОЕТО СЕ ГОВОРИ???
47
0
 
2
 
! Отговори
Ива преди 4 години
Па пуснете ги да минат хората... Като се изсипят в западна Европа и имя няма за няколко седмици ще паднат тези лево-либерлани-*** правителствата и Меркел и ЕС-то и то...По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.
46
0
 
2
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Детето на Борисов след време щяло да разказва, че комунистите са взели къщата на майка му.
45
0
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Ами никому ненужен на националния празник, освен на Ердоган. Сега залъгва с някакви лидери дето щели да прилетят на браздата. То за това си има граничари бе. Ти какво си - лукова глава ли?
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес е националният празник на държавата, а нашият прeмиер така се е разработил, че бедна ви е фантазията. Разхожда и чака милост от тези, които жестоко унищожиха България с берлинския договор! Срам!
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шутът явно добре ги развлича величията на кралствата
42
0
 
6
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Абсолютен предател! За затвора!
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евролидерите на онези страни които си биха отбой за освобождението на страната от Османската империя -тези евролидери ли ще посреща с пита и мед да попитам -да видят колко от поканените те не са натрапници тези бежанци бяха поканени от Германия да отидат там-ами да ги пуснем -да изпълним желанието на ЕС
40
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Истински евроатлантици насред Тракия.
39
5
 
9
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Те ще дойдат неочаквано и целия ес ще види по новините спукания ти балон' знаем че продаде нещо от България на Ердоган и ще разберем скоро какво
38
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ам Корни къде остана,иначе аплодисменти за Б.Борисов,пичага
37
3
 
14
 
! Отговори
Ххх преди 4 години
Точно на националния празник, борисов пак се прави на интересен. вместо да се качи на Шипка, както президента, той се проветрява насам натам, точно на тази свята дата.
36
3
 
9
 
! Отговори
ООООХ... преди 4 години
СТИГААААА....С ПРЕИГРАВАНИЯТА ВСЕ ОЩЕ МОЗЪКА НА БЪЛГАРИНА РАБОТИ И Е НАЯСНО С ТЕЗИ ЧЕНГАДЖИЙСКИ НОМЕРА ----КАКВО СЕ МЪЧИТЕ ДА ЗАТУЛВАТЕ Г-Н ПРЕМИЕР??????
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съжалявате ли, че няма мигранти?! Мога да докарам!, заяви министър-председателят на Република България. - господи защо ни наказваш, докога?
34
6
 
13
 
! Отговори
- преди 4 години
От некадърност свалихте цената на газа с година закъснение! И не с 50%! И то по заслуга на Радев и еврокомисията! Сега ще ми облита с хеликоптер а не се осмели да се качи на Шипка! Всички действия са опорочени когато са водени единствено от самовлюбеното его и от страха да напусне поста защото знае последствията!Жалко за хората!
33
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес герб постигна пълна и окончятелна победа над коронавируса, болни няма въпреки направените 2 теста , няма и новини, мисирките радостно бегат около божествато
32
13
 
8
 
! Отговори
..ДАРИЛА , НЕ ДАРИЛА преди 4 години
МНОГО Е ПО-ДОБЪР ОТ КРУШОВСКАТА КОБИЛА...ХА,ХА,ХАААААААААА
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТе пък едни журналисти.....нацапани и платени *** и цукала. Напиши името на един честен, не корумпиран, не платен, средно грамотен и почтен журналист в България. Няма, нито един, а в БТВ са върха на цукалата...
30
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хитър е като бай ***, но все пак. Това е най-доброто, което майка България е дарила в момента.
29
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво бе тиква! Така ми харесваш. Нека ти идва Флинтенуши на крака и Мишелчо. Те това е ролята на бегето- граничен пост на Европа.