За първи път в тотото бяха изтеглени 5 последователни числа

БСТ: Невъзможно е да има манипулация или техническа грешка
Обновена: 5 мар 2020 07:18 | 5 мар 2020 07:10, Анисия Иванова
234

За първи път в историята на Българския спортен тотализатор в играта 5 от 35 в неделя бяха изтеглени 5 последователни числа. Каква е вероятността топките да се наредят в тази комбинация и възможно ли е да има манипулация провери екип на Bulgaria ON AIR.

Националният тотализатор изненада в 18-я си тираж в неделя с 5 поредни числа във второ теглене на играта 5 от 35. След разбъркване в сферата топките с номера 20, 21, 22, 23 и 24 се наредиха една след друга. Oт тотото потвърдиха, че подобно нещо се случва за първи път.

Математиката показва вероятностите, но късметът понякога има свои планове. Категорично е невъзможно да има манипулация или техническа грешка. Тегленето на печелившите числа в игрите се извършва от специализирани машини от най-висок клас, на един от най-добрите лицензирани производители в света и се управляват от специализиран софтуер.

От тотото допълват, че вероятността за изтегляне на всяка една комбинация от 5 числа за играта "Тото 2 - 5 от 35“ е еднаква и е равна на 1:324 632.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко което ви предоставят като теглене на живо,е на запис.Едно време имаше комисия от живи хора при всеки тираж,и имената им се оповестяваха публично.И когато забравят да сложат нов запис,за следващият тираж,се получават невероятно комични изпълнения.И най комичното е че държавата веднага започва да води проверки да не би това да не е случайно.Пълна измама е Бг-ТоТо-то.Корумпирано до върхът.Колко народ убиха и се опитаха да убият за да се прехвърли лапаницата на лесни пари?
165
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От години не искат да вкарат лотарията Евромилиони! Защо? Ами постъпления за тотото 0 лева!!! Да не са луди да си прецакат далаверата.
164
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,За първи път в тотото бяха изтеглени 5 последователни числа,, Разбира се че е възможно,в България всичко е възможно.И защо се учудвате че пет последователни числа могат да бъдат изтеглени в едно теглене.Преди години се изтеглиха два пъти по пет еднакви числа/Това е България,страната на магиите.
163
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То бива то може по това на нищо не прилича ,трябва да ги разследват :имало комисия по време на тегленето И КЪДЕ СА ПРЕДСТАВИЛИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ -ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА -НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БИЛО ОБИДНО.АЙДЕ ГЕШЕВ ДА ТЕ ВИДИМ АМА МАЙ НЕ ТИ СТИСКА.....
162
1
 
5
 
! Отговори
икономист преди 4 години
Може би е нещо подобно на радио сигналите. Трябва да знаеш, определената честота, на която те се излъчват, за да може приемника ти да ги прихване. Но може да се случи и напълно случайно приемника ти да премине през съответната честота, на която се излъчва информация(под формата на мисли), за предстоящо важно научно откритие или например числата от тотото, които някой друг си е намислил... Така, вместо един човек да познае тази рядко срещана комбинация, го правят цели 15...
161
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
честито на печелившите, ама да бързат да си вземат парите, че утре онзи *** може и държавното тото да закрие, ако реши , че не му носи достатъчно суджуци и така печелившите пак ще пият една студена вода, както стана с търкащите билетчета
160
1
 
2
 
! Отговори
икономист преди 4 години
Мисля, че между нас хората, при определени обстоятелства, се създава нещо като информационна система за обмен на информация. За пример могат да се дадат и някои научни и технолигични открития, които са се реализирали в рамките на няколко дни, от различни учени и изобретатели, които дори са творили на различни континенти, и нямат абсолютно нищо общо помежду си. Сякаш телепатично споделяме идеите си в една информационна система. Но тези информационни потоци не са достъпни за абсолютно всеки...
159
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези ще наливат във ФК Левски 11 милиона на година,я сега познайте колко от тези милиони ще се изпират и правят ресто към премиера ?
158
2
 
4
 
! Отговори
икономист преди 4 години
Не знам дали при тегленето на числата има манипулация, но имам теория за онези 15 печеливши от второ теглене на 5 от 35. Мисля, си че ние хората имаме нещо като колективно съзнание, чрез което споделяме мисли и чувства едни с други. Много от вас, вероятно са имали моменти, когато си мислят за някой приятел, с който отдавна не са се чували, и изведнъж решават да му се обадят по телефона. Оказва се, че и той по абсолютно същото време си е мислил за вас, не е ли странно?
157
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-опасно е за някои хора ако се събере голям джакпот и вземе да го спечели един човек. И този човек например рече да се занимава с политика. Как ще му правят проверка за произход на парите и тн. Така, че никога няма да има случаен човек в България да спечели ей така много пари. Никога.
156
0
 
13
 
! Отговори
Селски и ди от преди 4 години
Пущам си ази 15 еднакви фиша, прибирам си 26 хилки, ей тъй да си имам джобни. Ся ша мъ питати що ша съ харчъ ази за 15 фиша, като моъ да пуснъ саму един фиш и да приберъ парите. Ами щото аку е над пет иляди левъ ша мъ снимат и ша требе да ми лъсне *** по телевизията и ша изпортя цялата удурма.
155
0
 
18
 
! Отговори
това е преди 4 години
Не вижда те ли,че сферата е от плексиглас,перциглас,прозрачна да не се вижда тръбата,която е зад стената
154
0
 
26
 
! Отговори
потерпефж преди 4 години
Грам-фон свири,майка плаче,докато има толстолоби,ще има и комари които жулят яко
153
0
 
19
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Ама ич немат акъл!;))) Поне включете и Алена в играта, която да врътне един хороскоп за деня и да замаже положението с определена комбинация на планетите, в реди кой си дом на еди кой си зодиакален знак, затова се е получил такъв порядък на числата, а не, че нашият човек-програмист, не е настроил специализарният софтуер с друга програмка или код да бълв а точно определени комбинации от числа
152
0
 
28
 
! Отговори
др. е ала бала преди 4 години
Честен комар няма,дори и държавата лъже,еле сега.Трябва с дечица да теглят топ.и сверата пред публика на маса на сцена близо до публиката
151
0
 
15
 
! Отговори
Да знаете преди 4 години
Сбор от числа от пуснати фишове,отсяват с машина,и най малък брой числа от целият сбор числа,тях изкарват,зад параван,това отпред дето хвърчат топки,е заблуда пред телеви-зионерите.Да ви е ясно,тръбата е зад стена
150
0
 
39
 
! Отговори
gogo преди 4 години
вие май забравихте как преди 4 години БНТ пусна по погрешка тегленето на тиража ЧАС И ПОЛОВИНА ПРЕДИ ТЕГЛЕНЕТО "на живо". Всичко е нагласено, предварително се знае кои числа ще бъдат изтеглени.
149
0
 
30
 
! Отговори
Зле преди 4 години
Сега гледам в сайта на тотото 15 човека познали петицата разделят 26 395.50лв и всеки взима 1 759.70лв. 1 към 324 632 е шансът да удариш петица в 5/35 (веднъж на 3 121 години), а ако пускаш четири комбинации - веднъж на 780 години. И да я делнеш с толкова хора - отврат.
148
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да дадат опция на евнтуалните печеливши ако има такива да избират как да си получат печалбата.На един път с данък или разсрочено, както е в момента, но без данък.До тогава са си същите, като Националната Лотария на Черепа.
147
0
 
35
 
! Отговори
шерлок холмс преди 4 години
какъв е проблема всяка седмица една детска градина да получава 2 торти и лакомства и малки деца да изтеглят печалбите във ефир пряко пред 50 човека