За първи път в тотото бяха изтеглени 5 последователни числа

БСТ: Невъзможно е да има манипулация или техническа грешка
Обновена: 5 мар 2020 07:18 | 5 мар 2020 07:10, Анисия Иванова
234

За първи път в историята на Българския спортен тотализатор в играта 5 от 35 в неделя бяха изтеглени 5 последователни числа. Каква е вероятността топките да се наредят в тази комбинация и възможно ли е да има манипулация провери екип на Bulgaria ON AIR.

Националният тотализатор изненада в 18-я си тираж в неделя с 5 поредни числа във второ теглене на играта 5 от 35. След разбъркване в сферата топките с номера 20, 21, 22, 23 и 24 се наредиха една след друга. Oт тотото потвърдиха, че подобно нещо се случва за първи път.

Математиката показва вероятностите, но късметът понякога има свои планове. Категорично е невъзможно да има манипулация или техническа грешка. Тегленето на печелившите числа в игрите се извършва от специализирани машини от най-висок клас, на един от най-добрите лицензирани производители в света и се управляват от специализиран софтуер.

От тотото допълват, че вероятността за изтегляне на всяка една комбинация от 5 числа за играта "Тото 2 - 5 от 35“ е еднаква и е равна на 1:324 632.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българското тото, както висчко у нас е нагласена история... Дръш ми шапката най-вече когато се паднаха едни и същи числа в 2 поредни тегления.
145
0
 
12
 
! Отговори
шерлок холмс преди 4 години
има два начина на манипулиране на топките теглата и диаметрите им ако са малко по малки по лесно ще влезнат със теглата не съм сигурен кои ще влезнат повече но със диаметъра примерно 10 топки със по малък диаметър и 39 със по голям то шанса тези топки да влезнат е по голям-дребна помощ на изчислителната машина печалбата да иде при наш човек или да не иде никъде
144
0
 
26
 
! Отговори
преди 4 години
Не е за първи път. За втори е.
143
2
 
25
 
! Отговори
1 преди 4 години
и съвсем случайно има и 15 познали точната комбинация...
142
0
 
12
 
! Отговори
до невидимата държав преди 4 години
За съда двама свидетели тежат повече от документ за банков кредит с който е закупен имот. От личен опит го казвам.
141
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нищо случайно в българското тото.
140
1
 
22
 
! Отговори
невидимата държава преди 4 години
Когато на два поредни тиража се падната два пъти едни и същи 6 числа ми се обадете.О, вярно. Това вече се случи веднъж, когато 'К0Й' беше шеф в СПОРТ ТОТО.Кво, повече да коментираме. Ще Ви кажа, едно нещо. Запомнете го добре. Два часа на съдията обяснява трима математици по едно дело, няма да навлизам в детайли. Накрая съдията каза. Математика... е с по-нисък приоритет спрямо съдебния казус,критерий и отсъди в полза на ищеца срещу математическите доводи. Това са фактите.И аз още не вярвам
139
1
 
18
 
! Отговори
Ашколсун преди 4 години
Старият директор им е "намазал ските". От Черепа печелехме, не печелеше хазната - защото беше корумпирана комисията и глупави данъчните. Сега и от Тотализатора няма да печели Спорта, ние не сме глупави!
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До вервайтемиЕ тебе нали не те работят и си цъфнал и вързал.Даже и чинии миеш.
137
0
 
23
 
! Отговори
До тотализатора преди 4 години
Сега взимаш тъпана и като онези глашатаите едно време....НЯЯМААА ИЗМАМАА, НЯЯМАААА ИЗМАМАА, НЯЯМАААА ИЗМАМАА
136
0
 
27
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Да бе,невъзможно било да се манипулира!Аз пък помня,не беше много отдавна,че в два последователни тиража се паднаха едни и същи числа!!Някой да ми сметне какъв е шанса!!Лотарията спряха-сега е наред тотото!
135
1
 
12
 
! Отговори
вервайтеми преди 4 години
ха ха , че то във всичко в България ви "работят" като пет последователни числа , вие за тотото сте се хванали .
134
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вероятността да се паднат 5 последователни числа в 5 от 35 е 1 към 10472.Т.е. при 2 тиража седмично, веднъж на 100 години.
133
1
 
21
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Да сложат в една тъмна кутия 35 топки и едно детенце да бръкне 5 пъти и след това да се проверят пред екрана всичките останали топки. Ха да ги пресметне пак проф. Константинов, дали ще стане такава комбинация като тази дето ни къпят с марна вода !
132
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вероятноста за това е колкото и за всяка друга комбинация колкото и да не ти се вярва. проблемът е по скоро че има 7-8 познали и че това което ви показват като теглене е пълен фарс.
131
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вероятността за това е клоняща към 0!
130
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прокурора трябва да влезе там и да ги натръшкат на земята тези мошеници!
129
0
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
е стига де!..-Ново ръководство на тотото,нови късмети...и "късметлии"..........Иначе:-Абсолютно съм убеден,че "резултатите" от тегленето на тиражите СА МАНИПУЛИРАНИ!!!!!Няма в цялата история на Вселената след "Голямия взрив" случай в ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ тиража да бъдат изтеглени ЕДНИ И СЪЩИ ШЕСТ "случайни "числа.НИКОЙ не разрови тоя ВСЕЛЕНСКИ ФЕНОМЕН..Защо ли?Сега пет последователни числа..И макар че в случайността няма понятие за "последователност",все пак..нещо намирисва.И 15 "петици"?!
128
0
 
16
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Ако го направят,като тегленето при футболните първенства-бъркаш -вадиш топчето,отваряш и показваш-тогава ще повярвам,че няма манипулация и ще пускам фишове.
127
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледал съм ги на забавен кадър и паузи, топките в последния момент кривват едва забележимо от траекторията си ако не са "избраните"!