От първо лице в инфекциозно: Мухъл, мръсни тоалетни и без лечение

Мъжът е изолиран заради съмнения за коронавирус
10 мар 2020 10:00, Александър Попов
320
От първо лице в инфекциозно: Мухъл, мръсни тоалетни и без лечение

Млад мъж сподели видео в социалните мрежи и разкри от първо лице какво се случва в инфекциозното в Бяла Слатина. Той е приет там, след като се обадил, че е повърнал. Той е попаднал сред рисковите пациенти за коронавирус, тъй като е пътувал до Дания и Брюксел.

"Бях докаран в петък вечерта след оплаквания, че съм повръщал. Най-вероятно хранително натравяне. Бърза помощ в Козлодуй, след като разбраха, че съм пътувал в Дания, в Брюксел, вдигнаха телефона до Враца. Пристигнаха едни маскирани нинджи и ме докараха тук, в инфекциозното в Бяла Слатина", разказва потърпевшият.

Във видеото той показва мизерията в болницата - мръсни тоалетни и баня, по стените има мухъл, а по думите му - "храната няма кой да я яде и на улицата".

До понеделник на обяд не са му взимани кръвни проби.

"Даже не са ме попитали как се чувствам, защо повръщам, имам ли някакво натравяне на кръвта. В събота дойдоха хора от София, взеха ми проби от носа и устата, за да ме изследват за коронавирус. Приемат ме без симптоми - без кашлица, треска или каквото и да е", разказва той.

Местната преса съобщава за приети двама души с коронавирус и според него това е той и още една жена, която седи от няколко дни без никакви симптоми.

"Жената даже е вдигнала кръвно, защото не знае за какво я държат. Държат ни буквално не като болни, а като престъпници", казва мъжът.

Според него всичко това е фарс, при който са вкарали здрав човек в инфекциозно отделение.

Вижте неговото видео от инфекциозното.

Dnes.bg прави опити да вземе мнението и на ръководството на болницата в Бяла Слатина.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корона вирусчето като види условията в нашите "инфекциони болници" и си прави харакири от ужас!А, някои от вирусчетата загиват мигновено само като видят смразяващия поглед на 80-90 килограмовата мед сестра!
223
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния слабоумен джендерас, който се изявява в България търси таланти. Ти за пръв път ли повръщаш бе ***? Грешка е, че са те затворили в инфекциозното. Трябваше при някой въшлив нерез да те тикнат, че да ти ареса. Аман от смешковци в тая държава. Направи си вечерната клизма и си лягай.
222
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казват ни властите че България била бедна ! - аз пък мисля че България е сигурно най-богатата страна в света.30 години крадат като за последно и още има за крадене и кой ли не се натиска да ни управлява.Бедните държави никой не иска да ги управлява щото няма оправия !
221
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бОЖЕ,съществуват ли още такива тоалетни? Тикви,стига сте крали,грозно е вече,и опасно за живота на всички ни.
220
18
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Бъдете по-малко критични, държавата троши пари за тестове и т.н., мерки трябват и то по-строги, не бъдете така наперени, не сте нииииикак прави.....
219
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
айде лиготия
218
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срамна държава,срамно е да се види това,където и да е...Престъпници крадливи...Дикога...,ш
217
1
 
19
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
Не си идвал по провинцията да видиш за какви болници става на въпрос :) Амон Ра дано се разходи в Княжеството скоро защото може то да излезне от Съединениет ако всички кинти продължават да се влагат в Сопия.....
216
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако знаете колко добри са нашите лекари в сравнение с тези в Германия..някакви иранци или други..как взели специалност се държат с нас като с ***...да не говорим за некомпетентността им..язък за апаратурата в немските болници,сега разбирам защо нашите се прибират да се лекуват в БГ.Уважавайте медиците ни.ще ги оцените в чужбина.
215
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами като си толкова отворен, стой си в къщи и не викай линейки и не занимавай хората със себе си.
214
27
 
18
 
! Отговори
Доволен от живота преди 4 години
Напил се гастарбайтъра, повърнал и викнал линейка.Не мога да разбера какво очаква. За повръщане те карат в инфекциозно отделение за седмица.Интересно как хората, които плащат минималните осигуровки в ЕС (или в случая на този *** - никакви), очакват хубави условия!?Хубавото се плаща, дивак!
213
5
 
3
 
! Отговори
До 223: преди 4 години
Само забрави да кажеш, че с тези 60000 евро един лекар в Париж едва ще връзва двата края.
212
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи, има хигиенни норми и министерски разпоредби какво означава едно заведение да е болница, а не да кажем квартална пивница. Така че този пациент е напълно прав. При нас куче влачи рейс, няма отговорност, стриктен ред, дисциплина, контрол, надзор, въпреки че здравеопазването у нас и в Европа е на принципа на солидарността и по принцип е държавно.
211
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния безделник многознайко
210
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изжинявам се, обаче този индивид с татус на врата едва ли може да бъде някакъв фактор в някакво общество. Другата алтернатива е здравните осигуровки да станат същите като в САЩ и Германия, сигурно като плащаме по 500 лева на месец за здраве ще има пари за чистачи с по 1000 лева заплата, сестри с 2000 и лекари с по 4000 лева. Да хваща парцала и да си почисти тоалетната - никой не му е длъжен да ходи след него и да му чисти л***та.
209
0
 
8
 
! Отговори
aa преди 4 години
обаче платените драскачи са активирани на макс хаххахха
208
1
 
8
 
! Отговори
Хм преди 4 години
От 63000 евро до 267000 евро годишна заплата на лекар в Франция. Прочети в интернет, има ги заплатите.
207
17
 
11
 
! Отговори
nina преди 4 години
Пичът е под карантина заради коронавируса-той може да си мисли,че е ок,но може и да е носител.Да си изчака резултата-ако е здрав,ще си ходи по живо по здраво.Мухлясали били стените-ами кофти са болниците в малките населени места-където ги има.Но ако е носител на вируса,дали се замисля,че ще го преживее,но старците в района вероятно не?
206
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
215 Хм - Първо твърдеше, че навсякъде и всички лекари карали джипове за по двеста К (какво е това К? - в българския език няма К като обозначение за хиляда) , сега твърдиш , че не навсякъде, ами в САЩ и не всички, ами лекари специалисти взимали (стартова) 200 К годишно. Укроти си фантазиите, не си в час, нито имаш достатъчно информация. Милион годишно може да взима водещ хурург в частна клиника за богати пациенти, но за обикновените лекари няма такива пари.
205
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз само да попитам, в Козлодуй инфекциозно няма ли, че са го карали до Бяла Слатина? не е много поръчително инфекциозно болен да го разкарват на горе на долу, отделно че Козлодуй като град, в който има атомна централа, би трябвало да има една от най-добре оборудваните болници, поне аз така си мисля, че е редно