Четирима шофьори арестувани, нарушили карантината

Те били открити в заведение в Сливница
14 мар 2020 10:46, Елка Василева
131
Четирима шофьори арестувани, нарушили карантината
Снимка: архив, БГНЕС

Предприетите в рамките на извънредното положение мерки вече дават резултат.

Четирима шофьори в Сливница са задържани за нарушаване на карантината и са отведени по домовете им. Това съобщи шефът на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

"Четирима шофьори на ТИР-ове в Сливница са арестувани за нарушаване  на домашната карантина. Те са принудително заведени в къщите им, след като са обявени, че трябва да бъдат под карантина, а са заварени в заведение в самата Сливница“, обясни той.

Още по темата

„Наред с това имахме един пациент, който дойде и после изчезна. Сега вчера, като чу за сериозните неща, които се случват, дойде сам", съобщи още Мутафчийски.

31 са заразените от коронавирус в България, каза още той на редовния брифинг.

В вчера са регистрирани 8 нови случая в страната. „Възрастовата характеристика на заболелите е пъстра. Най-младият заразен е на 24 години, а най-възрастният на 80 години. Той е настанен в Института „Пирогов“ от болница „Свети Наум“, каза той.

От установените вчера болни пациенти 3 са хоспитализирани в болници, останалите са с леки или много леки симптоми и са в домашни условия под карантина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
9
 
6
 
! Отговори
факт преди 4 години
Бивш US разузнавач говори за американския произход на коронавируса COVID-19 Американските лекари го приписват на повишената популярност на електронните цигари Вашингтон, САЩ14 Март 2020, 08:592349 прочита4 коментара 1 от 1 Няколко чуждестранни биолози веднага стигнаха до извода, че САЩ са източникът на произхода на коронавируса COVID-19. Това в материал за портала Global Research заяви бившият американски разузнавач Лари Романов. Според него още през август 2019 г. в САЩ е регистриран приток на инфекция с белодробна пневмония. Американските лекари го приписват на повишената популярност на елек
60
7
 
7
 
! Отговори
Makedon преди 4 години
Taka e be ... ZATVOR za SOFERITE ... bravo za Bojko Borisov
59
8
 
3
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Ако храната свърши -ще ядете котки -Ай Честиту!
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз предлагам методите за борба със свинската чума
57
2
 
14
 
! Отговори
123 преди 4 години
Следващата новина в тази връзка трябва да е "Образуваха 4 досъдебни производства..." Чакаме Каскета ... нали направи щаб вчера.
56
2
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
НАЙ ВАЖНОТО Е - да набюдаваме какво става в Китай - ако там утихнат "нещата" това значи че все пак този вирус има спад и ще си замине след 2 месеца от Европа- Много е важно в Китай епидемията да спре!!
55
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да овладееш такава криза когато те управляват либерали-меки китки. Нужни са хора с топки и драконови мерки и мобилизация на населението. Народа ще потърпи месец, пък ще се нормализират нещата. Вижте Корея, справят се хората, а са до китай. Сега вижте Италия. България също ще пламне. Много меко, с перце галят нарушителите. Видиш ли някой да нарушава карантината вадиш палката и трошиш кoсти и директно в затвора за 5 години. Това е. Няма хър-мър. Няма да има един нарушител после.
54
3
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
ХРАНАТА ЩЕ Е КАТО ТЕРМОМЕТРИТЕ В АПТЕКИТЕ- ТЕРМОМЕТРИ НЯМА ЗАЩОТО КИТАЙЦИТЕ ГИ ИЗКУПИХА - ИЛИ АКО ИМА ОСТАНАЛ НЯКОЙ -ГО ПРОДАВАТ НА ЦЕНА 15 ЛВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
53
1
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Храна има - спор няма- ВЪПРОСЪТ Е ЧЕ НИКЪДЕ НЯМА ЗАБРАНА ЗА ИЗНОС НА БЪЛГАРСКАТА ХРАНА!!! - КАТО Я ИЗНЕСЪТ ТОГАВА ЩЕ СЕ ВАЙКАМЕ !!
52
7
 
23
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 4 години
ЗАТВОР, БЕ!!! Бойко, народът е с теб, покажи характер! Имаме ИЗВЪНРЕДНО положение!Я ПО-ПОЛЕКА БЕ! НЕ СМЕ С КРАТУНАТА , НЕ СМЕ ГО ИЗБИРАЛИ, ТЪРПИМ ГО ЗА МОМЕНТА...
51
1
 
0
 
! Отговори
аналлизатор преди 4 години
Колега House M.D., такива автори като *** трябва да бъдат поощрявани, защото не са отишли да крадат, а все още се самонаказват с труд, който те им е призвание.
50
6
 
23
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Не е така лесно да въведеш Диктатурата на Електората, когато си силно икономически зависим, дори за храна. Това е много смешно, относно храната, която е тотален внос от ЕС, Турция, Гърция и откъде ли не, като навремето България беше износител на храна! Самият аз, работех в този сектъор и мога да ви кава, че България беше Раят на планетата. Питайте тъпите шейсетарчета, които сега са ГЕРБ и лаят срещу социализъма, къде бяха тогава! По кръчмите и по далаверите! Това са тези хора!
49
1
 
18
 
! Отговори
Социално дистанциран преди 4 години
Завели ги вкъщи... И какво стана с големите приказки за затвор?
48
20
 
15
 
! Отговори
Призив преди 4 години
ЗАТВОР, БЕ!!! Бойко, народът е с теб, покажи характер! Имаме ИЗВЪНРЕДНО положение!
47
6
 
7
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Като ги затворят на границата нали ще умреш от глад, като няма кой да ти внесе храна
46
1
 
23
 
! Отговори
jendos преди 4 години
До АнонименДа не забравяме, че товарните камиони доставят поне 60% от стоките в магазините. Като ги спрат ще ми ядеш....
45
0
 
8
 
! Отговори
Корона преди 4 години
До Анонимен 41Ха хах затова го харесвам този сайт - не може една бира и един хляб да си вземе човек.Ти си от мойте хора брато, за съжаление сме малко.
44
3
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Българинът като цяло е простоват все търси конспирации и докато съседът му не умре от коронавирус -си мисли че всичко е ала бала - Масово хората гледат с насмешка и се кикотят като видят някой с маска .Онзи ден бях на Автогарата в София- мръсотия никакви предпазни средства и за тоалетните да не говорим -има автомат със монети който всеки пипа - общо взето ще се заразим повечето българи и който оцелее оцелее- Нищо не може да се направи -Та Болниците нямат аспираторни апарати-2 месеца СПЯХА!
43
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Онези селяни от Лом не са етнически българи, разберете го най-после.2. Повечето от поставените под карантина също не са етнически българи.3. Как така пациент си тръгва и се връща в болница,в която би трябвало да има строг пропусквателен режим именно заради приема на заразени с коронавируса?
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оказва се, че в България хората повече се пазят и спазват правилата в сравнение с държави като Швейцария, Швеция, Норвегия, Италия, Испания, Германия, Франция, Холандия, Дания,...

Спонсорирани публикации