Четирима шофьори арестувани, нарушили карантината

Те били открити в заведение в Сливница
14 мар 2020 10:46, Елка Василева
131
Четирима шофьори арестувани, нарушили карантината
Снимка: архив, БГНЕС

Предприетите в рамките на извънредното положение мерки вече дават резултат.

Четирима шофьори в Сливница са задържани за нарушаване на карантината и са отведени по домовете им. Това съобщи шефът на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

"Четирима шофьори на ТИР-ове в Сливница са арестувани за нарушаване  на домашната карантина. Те са принудително заведени в къщите им, след като са обявени, че трябва да бъдат под карантина, а са заварени в заведение в самата Сливница“, обясни той.

Още по темата

„Наред с това имахме един пациент, който дойде и после изчезна. Сега вчера, като чу за сериозните неща, които се случват, дойде сам", съобщи още Мутафчийски.

31 са заразените от коронавирус в България, каза още той на редовния брифинг.

В вчера са регистрирани 8 нови случая в страната. „Възрастовата характеристика на заболелите е пъстра. Най-младият заразен е на 24 години, а най-възрастният на 80 години. Той е настанен в Института „Пирогов“ от болница „Свети Наум“, каза той.

От установените вчера болни пациенти 3 са хоспитализирани в болници, останалите са с леки или много леки симптоми и са в домашни условия под карантина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не трябваше ли да получат по 5 години затвор или това не важи за сливница а само са българия?
40
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
затваряй границата и да си смардят по тировете нема ми разнасят зарази тука
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От сутринта разни *** са окупирали магазините. Не може човек една бира и един хляб да си купи от тях.
38
0
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Българина,който е индивидуалист много обича реда,ама той да се отнася до другите ,а за него да се прави изключение.Ако в някоя кръчма където ходят Л-мпените и която трябва да работи до някакво детерминирано време,а вътре има компания,която стабилно се е наляла, при покана да се разотива ,обикновено следва отговора,"Абе ,я остави тази работа,сега ни е дошло "густото".Ето за това не е нужно Извънредно положения,а за нас ще е по-добре военно положение със съответните закони,а те са ясни.Но това най-добре се прави от млада наборна армия,а не от чиновници
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** селяни тираджии като оная чистачка от Италия дето уби майка си.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До #6 Със сигурност болните са доста повече , но тези хора за които говориш са се прибрали от рискови държави.За това им е наложена карантина дори без да са дали положителни проби защото може да са са потенциални пленосители
35
1
 
2
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
До аналлизатор///Не се води лудница ,а трете неврологична клиника.А психиатрията е отделна база.Просто в един район има две клиники-едната е неврология и ниврохирургия,а другата психиатрия.Над нея е "София мед"
34
4
 
19
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Солидна глоба и затвор. Да са за пример на всички от тук нататък.
33
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега Аналлизатор, погледнах те ли кой е написал статията?
32
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето за тази българска простотия говорим. Сега по новите промени в закона една хубава пробация и тлъста глоба. Програмист съм по професия, но имам 2 ресторанта в София- единият е fine dining, а другото си е баш квартална кръчма, която я държа с едно момиче от хранителния техникум. В момента, в който чухме за извънредното положение, затворихме заведенията и ще доставят храна само за вкъщи. Дали мислите си тръгнаха лесно хората от кръчмата? С полиция ги изгонили вчера. Абе простотията е страшна.
31
1
 
4
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
УШИТЕ ДА ЛИ СА ИМ ДЪРПАЛИ ШАМАРИ ИМАЛО ЛИ Е
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен68 преди 4 години
Е сега трябва да ги глобят ,за да видят другите че закона се спазва.,ако не го направят ще си продължава всичко по старому.И после държавата ни виновна,ами то държавата това сме ние.
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мене никой нищо не ми е казал, така че си щъкам и чакаля наляво-надясно!
28
1
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
А 5000 лева глоба кой ще им наложи?
27
0
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 4 години
Е то не пише в статията какво ще последва. Може глоба. Тия подробности не са ги писали
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До врацаМии сезон на погребе ия за цветята. А иначе хората започнаха д строят довари, да спират вълните от чума ви. Ние на село в една акъща вдигнах е 2.2 метра с бодлив тел и караул правим и на с е и ще охранява е! А мръдне някой, а сме мр го гръмнали!
25
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много българи умишлено обикалят за да заразяват колкото се може повече хора. Като онези сeляни от Ломско които заразиха 30 човека. Властите са им казали никакъв досег с хора ако сте ходили до Италия или имате симптоми. Но на сeлянина все едно нищо не си му казал. Взима рейсчетo и отива в София. Добре че поне не са решили да отидат в майчин дом. Това е съвременна форма на тероризъм. Ето сега някакъв нов пациент се появил и изчезнал. Хукнал е да обикаля и да заразява.
24
1
 
4
 
! Отговори
аналлизатор преди 4 години
'Свети Наум" не е ли лудницата на 4ти километър, толкова ли са буйни тия с карантината?
23
5
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Четирима шофьори на ТИР-ове в Сливница са арестувани за нарушаване на домашната карантина"Толкова за съзнанието и самодисциплината ,за които говори президента.Сега е момента ,те да послужат за пример с по една присъда от 5 години,но реална.Ако се набелязват мерки,но те не се спазват,защото няма контрол върху тяхното спазване.Останалото е просто имитация на дейност,без резултат.
22
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всичко е лъжа и измама , опитват се да се докопат до еврата отпускани за борба с вируса , че не останаха пари за бентлита .

Спонсорирани публикации