Втора жертва взе коронавирусът у нас

Почина съпругът на жената в "Пирогов"
Обновена: 14 мар 2020 12:50 | 14 мар 2020 11:57, Елка Василева
281
 Втора жертва взе коронавирусът у нас
Снимка: архив, БГНЕС

След продължителни реанимационни мероприятия днес е починал 74-годишният мъж, хоспитализиран в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов".

Още по темата

Пациентът беше приет в лечебното заведение в тежко здравословно състояние на 8-ми март.

Той е страдал от тежки хронични белодробни проблеми, съобщиха от здравното министерство.

След провеждане на лабораторни изследвания за новия коронавирус резултатите бяха положителни.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

66-годишната му съпруга почина на 11 март. Тя е имала хронични сърдечни проблеми и предходна сърдечна операция. Жената беше постъпила в „Пирогов“ с тежка двустранна пневмония.

31 остават регистрираните случаи на коронавирус у нас. Стриктно се следи за спазването на извънредните мерки в цялата страна. Осемте положителни проби, установени вчера, са на хора на възраст между 24 и 80 години. Най-възрастният до момента е пациент в болница "Свети Наум", транспортиран в „Пирогов“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
7
 
7
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Така както е тръгнало с този коронавирус, парламентарните избори през 2021 година, ГЕРБ ше ги загуби с огромна разлика. На предишните избори от хората на над 60 годишна възраст, най-много гласуваха за ГЕРБ, два пъти повече от гласувалите за БСП. Другият електората на ГЕРБ, платеният, е известен с лошата си хигиена.
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НеаТова го измислиха нашите умници от щаба,че пазели другите когато ние сме болни защото няма маски. Стига сте им разпространявали лъжите,че никой не ходи с маски,че ще изревем като в Италия накрая. Същите тези приспиваха народа,че това било грипче.
144
2
 
18
 
! Отговори
Реалността преди 4 години
Имаше призив Лувъра да затвори но не го направиха и статията бързо изчезна същото бе в Италия после след дъжд качулка почнаха да затварят всичко.Туристически държави като Италия Франция Испания и тн са пряко виновни за този бих казал геноцид защото не спряха полетите от Китай официално казаха че било расистко.Малта направи като Израел ето това са умни хора.Да не изтърват имането това са западняците.Тръмп им се изсмя затвори летищата и им каза че са *** което си е верно.Не на цензурата Днес!!
143
2
 
6
 
! Отговори
До 161 преди 4 години
Кихащия трябва да е с маска. Точно това обясниха ,но няма значение . Всеки избира как да се пази . В крайна сметка гледайте да няма много хора покрай вас . Онзи ден една жена кашляше в автобуса и за първи път ми идваше да набия някой. Къде са се юрнали болни ?
142
0
 
12
 
! Отговори
Баце преди 4 години
Цинга манга от село Василовци, яко ли беше партито по случай връщането на дъщерята от Италия? Що не си организирате още едно, ама викнете повече от вашите събратя, че да ни освободите от натрапчивото си присъствие
141
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 159 Никой не ви е карал да купувате на такива спекулативни цени маски. Здравето е най-важно, но дали тези маски наистина предпазват.
140
2
 
7
 
! Отговори
Неа преди 4 години
Маски има на аптеки Тилия . Дават обаче ограничен брой на едно лице . Маските пазят другите когато ние сме болни ,нали разбрахте ? Не се навирайте в никой най - добре . Когато времето е хубаво не използвайте никакъв транспорт . Ходете пеш .
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕЬЕЬ Цял свят ходи с маски и очила,дори ръкавици където бяха огнищатата,ти няма да ни помогнат. Киха някой,в някой магазин и във въздуха това нещо попада в очите,вдишваш го. Просто няма маски,и който няма ходи без.Мен ме питаха хора от къде имам,явно имат желание,но не продават по аптеките,а в интернет е спекула.
138
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 157Можем да общуваме после само с държави,които са въвели същия ред,и са се спасили. Не знам Меркел къде смята да си продава заразените стоки,ако не вземе незабавно същите мерки. Явно разчита,че има много пари,и здравната и система би поела голям пик болни,ние това не можем да си го позволим.
137
0
 
20
 
! Отговори
Неа преди 4 години
Аз си купих маска за 1.80 броя, при предишна цена 30 стотинки. Няма спекула с цените ,ама изобщо . А навън са ги раздали безплатно ... Нямам коментар за ситуацията .
136
3
 
15
 
! Отговори
ЕЬЕЬ преди 4 години
МАСКИ ТИП МЕДИЦИНСКИ ДЕТО ТИКВАТА ГИ ПРЕДСТАВИ НЯМА ДА ВЕ СПАСЯТ ОТ ВИРУСА ,ТОВА СА ЛЪЖИ ,ЕДНИСТВЕНИТЕ МАСКИ КОЙТО МОГАТ ДА СА ПОЛЕЗНИ СА ТЕЗИ С РЕСПИРАТОР ДОНЯКАДЕ ЩОТО ВИРУСА МОЖЕ И С ЕДНО ПИПАНЕ ПО ОЧИТЕ ДА СЕ ЗАРАЗИТЕ ТАКА ЧЕ НЕСЕ ПОДАВАИТЕ НА ПАНИКА ЗА МАСКИ ДЕТО НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ КАТО ЦЯЛО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ЛИЧНА САМОДИСЦИПЛИНА И ХИГИЕНА ,
135
2
 
12
 
! Отговори
До 157 преди 4 години
Моята оптимистична прогноза е че ако успеем да се изчитим за 2 месеца ,можем да спасим въпросната икономика за която говорят. Ние сме самодостатъчни ,така че чожем да затворим градиниците за чужденци и само ние да ходим на плаж и др...волности ...
134
3
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Някои българи са големи тарикати и се поставят над закона.Точно такива не спазват приетите ограничения !
133
8
 
11
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Няма съмнение че нещата са тръгнали от пазара в Китай потвърдено от научните статии на китайски учени.Самите европейци се правят на по китайци от китайците.Франция и Италия не затвориха границите за да не загубят туристи.Това е престъпление към тяхното население и целият ЕС.
132
11
 
21
 
! Отговори
МИСЛЕТЕ РАЦИОНАЛНО преди 4 години
СТИГА СТЕ СЯВАЛИ ПАНИКА СРЕД ХОРАТА ТЕЗИ ДВАМА КЪДЕТО СА ПОЧИНАЛИ ,НЕ Е ОТ КОРОНА ВИРУСА А ОТ УСЛОЖНЕНИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА ВИРУС ,ТЕ СА ИМАЛИ ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ КАТО ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО С БЕЛЯ ДРОБ ИЛИ ДРУГО И ВСЕКИ ВИРУС ОТСЛАБВА ИМУНАТА ТИ СИСТЕМА И ВОДИ ДО УСЛОЖНЯВАНИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ ЗДРАВОСЛОВНИ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ДЕТО ИМАТЕ ,ЗАТОВА ЖЕРТВИ СА ПРЕДИМНО ХОРА НАД 50 СЪС ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ .СТИГА ПАНИКА И МАНИПУЛАЦИ
131
1
 
3
 
! Отговори
Неа до 156 преди 4 години
Предположих че ще ползват психиатриите за настаняване на болните . Това е защото нямаме пари да постоим отделни сгради . Нещо което се направи в Китай
130
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора, огледайте се и се опомнете! Не се ли вземат веднага сега драконовските мерки за неразпространение на вируса, трагедията ще бъде огромна! Да направим както в Китай, а не както в Италия и изобщо в Европа! Пълна абсолютна карантина за всички да 30- 40 дни и чумата ще спре. Независимо от икономическите загуби, които глупаците постоянно пресмятат по тв то. Въпросът е за оцеляването на човечеството! Защото как ще живеят хората след кризата, ако във всяко семейство има по 1- 2 починали...
129
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 130! Като спре дьржава всички работници каво ще стане в Бг нали знаеш?Не само в Бьлгария изобщо в цел.. свят!
128
2
 
12
 
! Отговори
Самолети купувам преди 4 години
Другарю Борисов защо продължава да няма маски в Аптеките.Вече месец.
127
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 146И в Индия има заразени цели....92 човека!При население от1,3млрда това си е голямо постижение, стига разбира се цифрите да са верни!

Спонсорирани публикации