Почина жената с положителна проба за коронавирус в София

Тя е имала хронични сърдечни проблеми
Обновена: 11 мар 2020 18:59 | 11 мар 2020 16:47, Александър Попов
292

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

66-годишната жена, която вчера беше хоспитализирана в "Пирогов“ в изключително тежко състояние, с положителна проба за COVID-19, е починала днес в 15.42 часа.
 
Пациентката е имала хронични сърдечни проблеми и предходна сърдечна операция.
Още по темата
Жената е постъпила в „Пирогов“ с тежка двустранна пневмония. Въпреки извършените интензивни реанимационни мероприятия, лекарите не са успели да спасят живота ѝ. Екипът на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ продължава да се бори за живота на 74-годишния мъж.
 
Министерството на здравеопазването изказва дълбоки съболезнования на семейството и близките на починалата жена.
 
Повече информация ще бъде предоставена на брифинга на Националния оперативен щаб в 17 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
1
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До Анонимен 236 Китайската Комунистическа Партия. Не знам дали някой написа в бълг.преса, че минава близо един месец(в който ККП подставя под карантина войската и милицията в прословутата провинция) ПРЕДИ официално да оповести смъртоносният вирус.Дори днес официално протестират,че в САЩ го наричаме Китайски Вирус,а не короновайръс.
235
0
 
4
 
! Отговори
... преди 4 години
Скоро коментирахме с приятели, че държавата иска възрастните хора хем живи, хем умрели. Умрели да не им плащат пенсията и живи да си дават пенсията за лекарства.
234
2
 
1
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
По същия начин ли ще лекувате Бойко утре? И него ли така ще изпуснете?
233
3
 
6
 
! Отговори
Някоя преди 4 години
Лекарите не са се опитали даже да я спасят.Но,все тая.Този свят е достатъчно имагинерен,че и това да е реално .Коронавирус или не,необходимо е човек да запази здрав разум.Той няма да убие читавите и силните.Целта му е да треперим,да покаже псевдо Европа и имало някога Италия докъде бяха.Треперейки във време ,когато трябваше да има ваксини за видове рак,как се нас ираме от пет кихавици,все по сами като Бойко и телемоста,в някой фейс.
232
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
лекарите ни са..благодаря им ..не можем да сложим всички под един знаменател,всяко стадо има ***,голямата част работят за малко пари и под натиск...политиески,на мафиоти политици грабещи и назначаващи калинки,така е и в съдебната система,така е навсякъде,Даскала Лекаря и Попа са най уважаваните хора и стожери на оцеляването ни като Народ,разделят ни и ни вменяват,че не сме Народ...не го допускайте или това ще е краят и без вируса
231
1
 
15
 
! Отговори
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ преди 4 години
Каква е причината ли? Ами айде понапънете се и помислете. Тя не е само една.
230
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕДоста правдоподобно звучи. Всъщност е просто така.
229
10
 
34
 
! Отговори
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ преди 4 години
А вие не знаете ли, че лекарите умъртвяват хора по заповед отгоре. Трябва да се внуши на плебса, че вируса е много смъртоносен. Всеки малко поразгледал се встрани от мейнстрийм отходните води, знае, че това е един доста по-безобиден вирус отколкото се внушава на добитъка.
228
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
предлагам политическата ни класа да ни плаща сметките и данъците следващите месеци...ограбваха ни десетилетия...инвестирали сме един вид,маски няма,лек няма,пари няма...кво правим,гроб администрацията си искат заплатите...милиционер...роднина,параграф някакъв се заформя и много истини ще излязат на яве...а познаите кои ще е преебан?..Господ е голям шегаджия...тамън си купиха къщи и апартаменти и напълниха офшорните и опа...Той мутира..и не подбира,ковчезите нямат чекмеджета...честито на печеливш
227
1
 
5
 
! Отговори
Дид преди 4 години
Нека да кажат, жената дали е пушач или не...
226
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко Суджука ще ви лекува, споко! Нали се подиграваше по адрес на медицинските сестри в медиите "Вие знаете ли и в ГЕРБ колко луди има, ако им кажа, че подавам оставка и ще тръгнат и те да се хвърлят"Човека си упражнява остроумието на гърба на здравето на гражданите, хич не му е на ***, че здравеопазването е умряло отдавна по негова вина.
225
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БАРБА ГАНЬОС НЕ УШУМУЛВАЙ, ОСТАВКА, БОРСУК!
224
0
 
6
 
! Отговори
Пак криете преди 4 години
1918г имаше вирусна пневмония за която мълчите и някой се възползват да им направят съредечна операция за байпаси и от там колкото оцелее.А колко вземат от здр.каса хиляди дофторите кардиолози.Парите взети за нея остава болката и оцеляването.
223
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 237и какво като детето не ходи на градина до края на месеца?Не чухте ли, че пикът ще е през септември?
222
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие сте някакви тотални изтрещеняци. Коронавирусът не знам дали ще плъзне, ама простотията и неграмотността ви в плъзнала навсякъде и вече е повече от страшно!
221
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Биологично оръжие. Съзнателно пуснато или не страната терорист която го е разработила трябва да понесе пълните последици на действията си независимо от щетите които сама е понесла от развилнялото й се чедо.
220
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм малка ама ако имах дете кракът му нямаше да стъпи на детска градина поне до края на месеца ....
219
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По статистиката за вируса може да се прецени състоянието на страната и здравната и система. Германците 2000 случая, трима смъртни. Машини! Швейцарците също държат положението. Южната тангента зле - Италия, Испания, Франция. В Източна Европа ще е още по зле. Дано ни подмине тази напаст. Ограничете контактите. Дръжте се настрана. Спрете училища , градини. Който може да работи дистанционно. Плъзне ли , ще е страшно
218
1
 
16
 
! Отговори
до I'm преди 4 години
Преди 30 години, лабораториите беха назад с матеряла. Сега много напреднаха и какво ли не изкача...
217
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само бешипету може да спаси България от всички беди.