Джамбазки: Никой не знае колко ще струва тази пандемия

Евродепутатът призова да се спазва социалната изолация
Обновена: 16 мар 2020 23:12 | 16 мар 2020 23:12, Веселина Йорданова
56

България ще получи общо 812 милиона евро от обявената от ЕС сума за борба с коронавируса, става ясно от разчетите за страните членки. Eврoкoмиcиятa cъoбщи, чe e гoтoвa дa увeличи нa 37 милиaрдa eврo cумaтa зa тaзи цeл.

Никой не знае колко ще струва тази пандемия, тя ще покаже много слабости на нашето общество и се надявам да предизвика нужните разговори и нужните промени. Видя се, че в един момент медицинските материали и съставките за лекарствата се произвеждаха в Китай. Това каза за "Денят ON AIR" евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Четох доста коментари колко българският народ е паникьосан, но в Европа заболяването е същото. Хората живееха дълго време в балон, в заблуда, че нищо не ги застрашава. Става дума за разум - Борис Джонсън тепърва започва да въвежда мерките, които ние вече въведохме. По-интересно става объркването в либералите, глобалистите", посочи още той.

Джамбазки разказа, че в Брюксел четял книги и гледал българска телевизия в последните дни на социална изолация.

"Продължава да се спазва разпоредбата и тук. Не е време за паника и истерия и да се правят хората на интересни, сега е времето за личен разум, лична хигиена, да се запази присъствие на духа. Запасите с тоалетна хартия до 2080 г. в килера противоречат на това да излезеш навън и да се блъскаш на опашка", каза още той за Bulgaria ON AIR.

Според евродепутата ще настъпят промени в проекта за бюджет на ЕС. Много важна била реакцията на българското правителство спрямо малкия и средния бизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не знае колко ще струва тази пандемия.........Евтино средство за отстраняване на червени лайяня в напреднала възраст от БКП! Вирусът е особено "гушлив и гътващ" към червените помийници!
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам че Жамбазки че пие сам...
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Знае се!Че интереса клати феса! Всичко е за келепир!
46
0
 
4
 
! Отговори
две съседки грипави! преди 4 години
ГДЕ ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ КРАЯ?
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Млъквай бе !!!
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пазарит !!!
43
0
 
7
 
! Отговори
На пазар преди 4 години
До Анонимен По точно наведен и пиян
42
0
 
6
 
! Отговори
На пазар преди 4 години
Пий си мастиката и трай.
41
2
 
8
 
! Отговори
Знае се! преди 4 години
Докато либералите управляват ЕС, пандемията ще расте, а в световен мащаб, човечеството ще се ***! От *** друго не може да се очаква!
40
0
 
16
 
! Отговори
този пък преди 4 години
откъде изпълзя
39
0
 
14
 
! Отговори
Спиртомер Гьонсурат преди 4 години
Тоя като какъв се изказва?Нали европейските структури са пълни с леш Пери като него. За това Европа стигна тоя хал в момента. Само припомням, че преседателката на ЕК-то е ЛЕКАР. Гинеколог, но ЛЕКАР. Толкоз ли не й светна в главицата да направят някакъв план още през януари - когато в Китай вреше и кипеше?Политици, да бе - смешници!Скри се бе, Джамбаз, ти ли ще ме учиш да си мия ръцете!!! Насажданата по медии паника цели да ни обърка, да не търсим сметка и да не питаме за друго.
38
0
 
6
 
! Отговори
Тулупа и женствения преди 4 години
Познай кой кой е
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора като тоя *** , трябва задължително да ги хване вируса
36
1
 
4
 
! Отговори
добре ви е дошло преди 4 години
До АлкохоликНарода да забрави вашите золуми и се паникьоса.............
35
2
 
5
 
! Отговори
Алкохолик преди 4 години
Другаре и Господа истината е в алкохола!Вие да сте чули ние алкохолиците да боледуваме от грип?Наздраве!
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И този с тази хигиена!Абе хора Вие не разбрахте ли ,че човек колкото е по-кирясъл,толкова повече не го лови вируса!Яле Индия,там хората се къпят само по празници и то в реки с отпадни води ,а заболелите 100тина от 1,5 млрда!Явно от много кир по кожата коронавируса не може да пробие !
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пий си водката да не те хване вируса !
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е момента политиците да покажат съпричастност като например се откажат от половината си заплата в полза на обществото! Обаче йок - всички мълчат по темата за парите и умуват като баби на седянка какво да се направи като с едната ръка сочат а с другата стискат заветния фиш от заплатата. До един!
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toя ми е антипатичен.Един ден трудов стаж няма,директно от университета през политиката в Столична Община съветник отиде да работи.И какво работи там?Едно голямо нищо!Обаче нали знае да приказва приказки,които народа иска да чува и с рамо от ВМРО пак се изстреля в Европарламента.Голям нищоправец е тоя хитър готованко.По неговия път върви и онзи Контрера...
30
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Ами направете си извода дали е хубаво всички или ключови съставки за стратегически продукти да се произвеждат само в Китай!Ако това промените, значи медийният вирус ви е научил на нещо. Иначе, това си е поредното "грипче". Не екой знае колко страшно. Факт.