Борисов честити Благовещение: Благи вести да идват!

Премиерът пожела да бъдем здрави и единни
Обновена: 25 мар 2020 11:26 | 25 мар 2020 11:26, Веселина Йорданова
77
Борисов честити Благовещение: Благи вести да идват!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов честити днешния християнски празник Благовещение.

Още по темата
"Отбелязваме един от най-светлите християнски празници - Благовещение. На този ден Архангел Гавриил съобщава на Дева Мария благата вест, че ще роди Божия син. На Благовещение почитаме и се прекланяме пред всички майки и тяхната сила", написа Борисов във Facebook.

Според вярванията на този ден болестите си отиват. Затова нека все повече благи вести да идват до нас, да бъдем здрави и единни, призова премиерът.

Борисов честити празника и на всички именици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Насредин Ходжа преди 4 години
Комунист и демокрация- Умрем да и го заврем,заврем ли и го ке умрем!Комунист и истина- Не знам ка а,*** неа така!Комунист и х,й- колкото по ги галиш,толкова повече вирят главата!Комунист и САЩ- Америка що тургаш? Да га извадя? Ни йе въпросът да га извадиш !Питам та що тургаш?!Комунист и корона вирус, Не сакам на мен да ми е добре?! Сакам на ГЕРБ да им е зле?
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне днес да сме смирени и почитащи Богородица,за да ни пази,какво и това на снимката,не мога да разбера.
57
2
 
9
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 4 години
Така се пльосна като шкембе на плочник, че даже замириса. Доцент дикторът ще те поощри с някое центче от резервите за болни индивиди.
56
26
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Шапка ви свалям господин Борисов! Вие сте един път, втори като вас няма да има!!!! Бъдете сигурен в това!
55
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой щял да дойде след Бойко Борисов? Ами следващия премиер ще дойде, кой друг?АМИ КАТО ИЗМРАТ КОМУНИСТИТЕ ЩОЙ ЩЕ ДОЙДЕ? НОРМАЛНИ ХОРА.
54
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на генерала . Дай Боже само благи вести .
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българиноБОРИСОВ ЩЕ ОТМЕНИ БАЛКАНСКИ ПОТОК ЗА ДА ДОКАЖЕ ЧЕ Е ЗАГРИЖЕН ЗА НАРОДА.
52
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОЙКО КАЗА:БЪЛГАРИЯ Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР НА САЩ! БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА!руските проекти не са приоритет
51
18
 
8
 
! Отговори
българино преди 4 години
проявете смирение бе!!!Борисов е човека който прави всичко възможно да се спаси българския народ! от къде намира сили този човек не знам. толко неща му се струпаха изведнъж на главата. опитва се да обедини всички! стига сте смятали и пресмятали! има щаб, има лекарски съюз, със сигурност разбират повече от нас! имайте им доверие! молете се да не стане като в Италия, че жална ни майка!като отмине тая зараза отново ше имаме възможност да обиждаме политиците.
50
4
 
11
 
! Отговори
до емигранта от испа преди 4 години
благодарим се че ти не си дошъл от испанияда ни донесеш евентуално разпространение за "зараза"там в испания който краде от държавни пари/ЕС фондове отива в затвораа в бг дели с други хиени за да се ограбва народаа ти от благодарност гласувай си за будата от партия ГепП
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Баце. Генерал Гожи нещо се покри. По едно време тропаше по масата на война, от тая седмица да не е в карантина ???!!??
48
4
 
14
 
! Отговори
заблудените офси преди 4 години
на чобан буда от партия ГепПда се помолят за закупуването на нови фърчила от сащдокато чакаме старите да докарат
47
18
 
12
 
! Отговори
емигрант преди 4 години
Престанете да виете и да плюете по единственият премиер,който се справя сравнително добре на фонът на това което става в Европа! Ако знаете какъв мор е тук в Испания,ще си плюете в пазвите,ще си седнете на задниците и няма да кажете и вафла за Бойко и щабът!!Знаете ли,че докторите,сестрите и помощният персонал тук в Испания нямат елементарни предпазни средства?! Знаете ли,че дотук са заразени 6000 лекари,сестри и санитари от липса на маски?! Гледам в БГ нямате тоз проблем,благодарете на БОРИСОВ!
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свобода или смърт?? Да живее България!
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А КОЙ ДОЙДЕ КАТО МАХНАХА БАЙ ТОШО?
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой няма да маха ГЕРБ, Бойко ще махне руските проекти и руското влияние и толкова. Ще си изпълнява задълженията като лоялен съюзник и няма да се прави на тарикат.
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УМРЯ БАЛКАНСКИЯ ПОТОК.
42
9
 
18
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
Не се ли отървем от този самозабравил се престъпник ,загиваме.Дали от вирус ,дали от глад , няма значение.Нищо в държавата не работи , а само се краде.До месец ще останат със заплати само бюджетните хрантутняци.
41
2
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Проблемът Бойко е, че ти не си тази Блага Вест, ихахахахахахаххаааа "Според вярванията на този ден болестите си отиват." Мравчо: Не! Не си отиват! Stay home;)))
40
11
 
8
 
! Отговори
емигрант преди 4 години
Всички сме до шия в л,айната на КОВД/19,ама червенужковците безполезници,крадците,далавераджиите копнеят да махнат правителството на ГЕРБ??!!Да бяхте л,уди,да ви прости човек и Господ?!Но не е това.Просто сте зли,овълчени и разглезени от социализма индивиди,готови да си подпалят чергата,ама да мине на тяхната!Кой, Корнелия и Ветов ли ще се справят по добре от Борисов?! Май трябва да сте спали на мокро работническо дело извадено от килерът на местния БСП секретар?!