Пета жертва взе COVID-19 у нас

Почина 55-годишен мъж от Разлог
Обновена: 28 мар 2020 15:09 | 28 мар 2020 11:45, Елка Василева
161
 Пета жертва взе COVID-19 у нас

Пета жертва взе коронавирусът у нас. 55-годишен мъж от Разлог е починал в болницата в Благоевград.

Той е работил в Банско.

Още по темата
От лечебното заведение казаха, че вчера мъжът бил интубиран, но днес състоянието му драстично се е влошило.

Мъжът е настанен в болницата преди ден в тежко състояние, с дихателна недостатъчност. Включен е на апаратно дишане, но тази сутрин е починал.

В тежко състояние в реанимацията на болницата в Благоевград остават и две жени с коронавирус.

По-рано днес началникът на Оперативния щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски съобщи, че мъж в тежко състояние е починал в "Пирогов".

Така от началото на епидемията жертвите станаха пет. Първите двама починали бяха семейство – на 66 г. и на 74 г. Третата жертва беше възрастна, над 80-годишна жена с инсулт.

Заразените с коронавирус у нас до момента са 313, като само в София случаите са 200.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога започнат да измират дупетаити,Тиквата и министрите ,кога започнат да *** и крадците от Шайката -Тогава ще повярвам,че има смъртоносен вирус.И да питам как така Кирчо Домуза и женка му само за 3 дни се излекуваха ,а в същото време се твърди,че за тоя вирус няма лекарства и вксини
47
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удържането на имитацията на карантина може да стане като на ден се пускат две--три съобщения за смърт. И раята ще си стои вцепенена в къщи.Всички умрели досега не са от коронавируса, а от хроничните им заболявания, които предизвикват усложнения.
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако всички предприятия, търговски обекти и администрации затворят ще се оправят нещата за 2-3 седмици. ------Как точно, би ли обяснил?
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВинетуЕ, сега имате банани всеки ден.
44
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В началото на епидемията ЕС изпрати на Китай 50 тона защитни облекла и медицинско оборудване."ВМЕСТО ЗА ТОВА ТУК ИМАШЕ СТАТИЯ КАК РУСИЯ И КИТАЙ ПОМАГАЛИ НА ЕС.
43
1
 
0
 
! Отговори
селянин преди 4 години
до 39 нема да полудееш я от 20 годин я карам така съкратих се от робската работа
42
3
 
19
 
! Отговори
Киро Брейка преди 4 години
А така...бройкайте жертвите една по една всеки ден, че масовата психоза да не отслабва!Всички по дупките си, мишлета! Ама като излезете един ден за сиренце, котаракът отвън ви чака. А котаракът е капитализма, от който сте се набълбучили с кредити които не можете да изплащате щото не сте на работа. Не короната- страхът ще ви убие!
41
2
 
19
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Мечтая си за комунизма. Толкова готино беше! Живеехме нормално! Откакто дойде демокрацията преживях една криза от глад, втора икономическа и сега трета медицинска. На всеки десет години при демокрациите става някакъв катаклизъм. А при комунизма само едно беше проблем-че нямаше банани и се редяхме на опашки за банани. Сега като гледам ако живота ни е такъв оттук нататък най-добото на което мога да се надявам е да умра в съня си, да не се мъча.
40
2
 
2
 
! Отговори
Брех преди 4 години
Всички пишете али бали... това което е важно, че бързо или бавно 60-70% ще го минем, при броя на люде в България и 60% заболели и 4% смъртност 168000 са чаУ... драскайте си...
39
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЕГА ВСЕКИ ДЕН, ВСЕКИ ЧАС, НАВСЯКЪДЕ УМИРАТ КОМУНИСТИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВИРУС.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам какво им пречеше да го спасят?След като няма дефицит на нищо?Да не би болните да умират по други причини, независещи от лекарите?
37
4
 
7
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 4 години
Има чума ! Всички ще умрем !
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пиянде, ако си около 40-тте няма как да те улови- едно че си наквасен постоянно и второ че не си в по- рисковата възрастова група. Аз съм същия. Наздраве!
35
2
 
6
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Сега яко се заразяват и след 2 седмици ще лъснат случаите."Повече тестове трябват. Вчера четох, че досега са направени към 7000 теста. Тука правят вече по 5-6 хиляди на ден. Засега общо 35000, заразените са 2500+, само за вчера са 370.
34
2
 
7
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 34Няма да откажат. Аз бях свидетел как човек в раковото отделение с рак на белият дроб си пушеше ... Сигурно е починал вече... Пушат, пият и си мислят, че понеже не са на 70 няма проблем ...
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
селянин, аз ако не пийна днес 2 кила вино у нас след като ни съкратиха от фирмата половината служители заради короната и сега трябва да си стоя у нас- ще полудея.
32
8
 
5
 
! Отговори
пиянде мистиk преди 4 години
Чета коментарчетата и се кефя. Едни такива леки и лежерни, повечето даже бъзикчийски и политически, разбира се. Това като набере скорост и като почнат да измират като в Италия и Испания по 800 на нощ и ще видите тона как ще се смени. Никой няма да иска да бута ГЕРБ, да се бъзика и да говори глупости как само старите с болести ***. Ще има коментари на вцепенени от страх хора, които ще търсят само и единствено начин да се спасят....Помнете ми коментара. Пак ще си говорим след време.
31
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО СЛЕД ВИДЕОКОНФЕРЕНТНАТА СРЕЩА НА ЛИДЕРИТЕ НА СТРАНИТЕ ОТ Г-20 И С УЧАСТИЕТО НА РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА ,МВФ И ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ,ЧЕ Е ВЗЕТО РЕШЕНИЕ ЗА ОТПУСКАНЕТО НА 5 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА И ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА ВИ НАПИСАХ ТУК,ЧЕ СЕ ОЧАКВА ИЗВЕДНЪЖ ЖЕРТВИТЕ ОТ ВИРУСА У НАС ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА
30
2
 
11
 
! Отговори
селянин преди 4 години
сички болести идат от нередовното пиене я ако заран не пийнем половинка ракийка до вечерта със сигурност съм си заминал
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле, аз съм на 55!Кво прим сега? Почвам да си стягам багажа за отвъдното. Бай бай лайф. Три ракии за обяд.