Пета жертва взе COVID-19 у нас

Почина 55-годишен мъж от Разлог
Обновена: 28 мар 2020 15:09 | 28 мар 2020 11:45, Елка Василева
161
 Пета жертва взе COVID-19 у нас

Пета жертва взе коронавирусът у нас. 55-годишен мъж от Разлог е починал в болницата в Благоевград.

Той е работил в Банско.

Още по темата
От лечебното заведение казаха, че вчера мъжът бил интубиран, но днес състоянието му драстично се е влошило.

Мъжът е настанен в болницата преди ден в тежко състояние, с дихателна недостатъчност. Включен е на апаратно дишане, но тази сутрин е починал.

В тежко състояние в реанимацията на болницата в Благоевград остават и две жени с коронавирус.

По-рано днес началникът на Оперативния щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски съобщи, че мъж в тежко състояние е починал в "Пирогов".

Така от началото на епидемията жертвите станаха пет. Първите двама починали бяха семейство – на 66 г. и на 74 г. Третата жертва беше възрастна, над 80-годишна жена с инсулт.

Заразените с коронавирус у нас до момента са 313, като само в София случаите са 200.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откак стана ясно,че МВФ ще отпусне на страните най засегнати от короната трилиони долари ,веднага от всякъде заваляха новини за увеличение на жертвите,така ,че и ние не правим изключение. Пандемии-мандемии мах накрая всичко опира пак до пари ,кой колко се може повече да гепи.
67
3
 
3
 
! Отговори
до 69 преди 4 години
Вече я правят, в Швеция например.
66
1
 
0
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Пета или четвърта я в различните медии различно писания!
65
1
 
3
 
! Отговори
f преди 4 години
Кво за градовете двойници ще ми харчиш от парите на държавата, народът не иска така!
64
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Сталинка! Кредити предлага. На заробените още един заем, та да завлачат съвсем . То проблем няма, масово принтират пари . Странно за едни, логично за други
63
20
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Нали уж страшното беше за най-възрастните?55 годишен!-------Че 55-годишен млад ли е, бе? Я се осъзнайте малко, непораснали момчета с посивели коси, а иначе казано - смешници ! На 55 хората имат по няколко внуци и отдавна са утрепани от бачкане, пиене и цигари. (Освен ако не са самотни егоисти, бродещи по планините в търсене на вечната младост)
62
2
 
9
 
! Отговори
Бони преди 4 години
Здравния министър казал че за всеки болен от короната ще има 28 дни карантина. Айде от утре никой няма да се оплаче от симптоми на вируса от страх да не го заключат за месец. Айде честито. От утре спират случаите със заразени и сме отличници на европа пак.
61
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През годините доста хора умряха от пневмония и грип,но не се блокираше целия свят заради тях. Масовото тестване,и след това масова ваксинация не са ли път към масова чипизация?
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последните данни за усложнения от грип и смърт бяха 6500 човека за година. Но така и така сме в карантина, не виждам проблем да се погледне на ситуацията по-сериозно и да се зпазва дистанция и изолация. Годините са фактор, но не са гаранция за здравето на един организъм. Даже се оказа, че тези,които се преуморяват във фитнеса, са по затрашени, от хора с нормално физическо натоварване. Има много 30 годишни , в по-лошо състояние от 50 годишни. Затлъстяване, пушене, диабет, кръвно налягане, сърце..
59
1
 
11
 
! Отговори
Zlatena преди 4 години
Има една истина алчните бизнесмени в България не ги интересува дали хората в България са заразени с болеста коронавирус интересува ги само как да лапат пари от нас Българите и нищо друго не ги интересува
58
0
 
3
 
! Отговори
Хм преди 4 години
До пияндето Ще има коментари на вцепенени от страх хора, които ще търсят само и единствено начин да се спасят...И какъв е този начин да се спасим, да не би вече да си измислил лечение за коронавирусна инфекция? Ако имаш такова може да го публикуваш и веднага вземаш Нобелова награда, защото досега никой друг не е открил такова със сигурност.
57
15
 
5
 
! Отговори
Митко преди 4 години
Полицията да стреля по всички в парковете! Иначе оправия няма.
56
14
 
1
 
! Отговори
zlatena преди 4 години
Разочарована съм от Слави Трифонов нали викаше ще само 1 човек почива от болеста коронавирус не позна 5 човека вече починаха от тази болест по малко от 1 и 2 човека почиват от грип.До истинските състрадателни българи да подкрепим нашите български медици с sms 17777 с текст SOLIDARNOST да спасим човешки живот
55
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
софия вече е смъртоносна зона викайте армията и брокирайте всички пътища и пътеки стрелба по всеки който е навън
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА -ЦЕЛИЯ КРЕДИТЕН РЕСУРС НА МВФ ЩЕ Е САМО ЗА СТРАНИТЕ ЗАСЕГНАТИ СИЛНО ОТ КОРОНАВИРУСА
53
4
 
10
 
! Отговори
Бони преди 4 години
Един се напил и паднал от терасат на 8я етаж.и починал. Изследвали го и имал корона вирус. Поредната жертва на вируса
52
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ВИРУС АРЕСТУВА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПО СВЕТА! БРАВО НА КИТАЙ!
51
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да напомня че всеки ден в България над 200 човека умират от инсулт и инфаркт! Подчертавам ВСЕКИ ДЕН!За това обаче не се пише по медиите, не се истеризира и на никой не му пука!А никой не казва колко са починали от обикновения грип през миналата година?Дали няма да се окажат повече отколкото от коронавируса?
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 55 Че Гела мислиш е бил заразен ли? Направи си реклама мафиота! Нищо повече!
49
6
 
8
 
! Отговори
f преди 4 години
Ако лечението и мерките бяха адекватни нямаше да има жертви, пазят хората да не се разбунтуват да си стоят по домовете, пълни смешници и палячовци са тия военни продажни, от въздуха заразяват с летящи джаджички,но толкова си могат, строят непрестанно рухващи градове двойници, да лъжат че всичко е законово, много крадат тия из-роди големите, и с чии пари строят тия градове, тиквата гъ-зарее с невидими слушалки и актьорски добавки,но е един от най големите тъ-панари на тоя свят, и то 1000 тикви.