Седма жертва на COVID-19 у нас, жена почина в Благоевград

Тя бе настанена за лечение в местната болница
Обновена: 28 мар 2020 22:37 | 28 мар 2020 21:41, Красимир Ангелов
86
Седма жертва на COVID-19 у нас, жена почина в Благоевград
Снимка: БГНЕС

74-годишна жена е починала от коронавирус в благоевградската болница, съобщава Нова телевизия.

Тя бе настанена за лечение там, потвърди директорът на лечебното заведение.

Още по темата
Това е четвъртия смъртен случай на заразен с COVID-19 за последното денонощие в България.

От здравното министерство потвърдиха за смъртта на жената. От там допълват, че тя е страдала от хронична белодробна болест и хипертония. Лабораторните изследвания на жената за COVID-19 са били положителни.

Както стана ясно по-рано днес, броят на болните от коронавирус у нас към този момент е 331, като новите случаи от днес са 18.

От днес новите случаи са в 5 в Благоевград, 8 в София, 2 нови случая има и в Шумен и във Варна.

В болница са настанени общо 122 души, 8 от тях са интубирани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
21
 
23
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
74 годишна жена с хронична белодробна болест.Понеже коронавируса е много модерен, писаха го тоя случай на неговата сметка. А истинската причина е въпросната болест. Ако беше дошъл друг вирус при тази женица, резултата ще е същия. ТАКА ЧЕ МОЛИМ ДА ПРЕСТАНЕМ С КОЛЕКТИВНОТО НИ САМОУБИЙСТВО ЗАРАДИ ПОРЕДНАТА НАСТИНКА.
24
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъъй навлизаме в умирацията.Хора от градове и села, стари и не съвсем.Тези, дето смятаха, че тях няма да ги хване или като ги хване, ще ги пусне, тука ли са?!Още ли смятат да ходят като изоглавени по паркове, гостита, улици и магазини?
23
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този щаб начело с генерал сякаш е свалил гащите и чака вирусът да заради колкото се може повече хора. Те изобщо не осъзнават, че главната задача е да не допуснат разпространението на вируса в България и вместо това правят разни бакалски сметки как ще се лекуват заразените.
22
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-доброто решение е да не се допуска заразата да се внася от чужбина. Ако бяха затворили границите преди повече от месец, както сега са затворени границите на много държави, например Гърция, в България случаите на коронавирус можеше да са много по-малко и всичките да са заразени извън България. Мерките, които се взеха са от сорта да преброим с колко легла в болниците разполагаме, т.е. мерки няма.
21
8
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АКО ВИ ПИПНЕ КОРОНА ВИРУС 2019 НЯМА ДА ВИ ХАРЕСА ИЗОБЩО!!!ПИЯ КАСИС ЗАРАДИ ОГРОМНОТО ВИТАМИН С В НЕГО ПИЯ АЛОЕ ПИЯ ПРОПОЛИС ЯМ ЧЕСЪН И ЛУК ПИЯ И БИЛКИ ЕСТЕСТВЕНИ АНТИБИОТИЦИ И ПАК НЕЩО МЕ ДЪРЖИ ОТ СЕДМИЦИ И ОТКАЗВА ДА МЕ ПУСНЕ СМУЧА И ХЕКСОРАЛЕТЕН ДИШАМ ВИЕТНАМСКО ЧУДОАКО СЕ ВЛОША ОСТАНА САМО ЦИТРОСЕПТ ДА СЕ ДОБАВИ И НЯКОЯ ДРУГА БИЛКАНЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМАМ КОРОНА ВИРУС НО АКО ТОВА Е КОРОНА ВИРУС ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ СЯКАШ ГОРИТЕ ОТ ВЪТРЕ!
20
8
 
36
 
! Отговори
До статистик преди 4 години
Нищи подобно. Кривата на смъртните случаи си е високо горе. До преди 3-4 дни умираха по 600-700, от вчера и днес са по 900 човека. Спрете с тия криви сметки, скоро не му се вижда краят. Не се самозаблуждавайте излишно.
19
18
 
12
 
! Отговори
Статистик преди 4 години
78% от населениято на света е резистентно към Covid -19 .Това е по официални данни от СЗО .Това ще рече ,че успяваме да диагностицираме с вируса само 22% .Останалите просто нямат оплаквания !!Простата математика говори ,че заразените са точно 4.54 пъти повече от офицялните .Това означава също ,че смъртността е точно 4.54 пъти по малка от официалната.Можете да проверите смъртността при двойната бронхо пневмония .По смъртоносна е от Covid -19
18
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко не може да намери сили да въведе реална карантина и ще платим тежка цена заради неговата нерешителност и слабост в такъв момент--------Какво общо има карантината с умирането на един пациент? Нали нямаме недостиг на апаратура? Нали медиците са снабдени с всичко? Защо жената е умряла?
17
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво ги събраха онези уж умни глави, големите специалисти, частност Мангъров? Не е ли тяхна работа да отговарят как да протича лечението? Ген. Мутафчийски си отговаря по неговата част и като изключим КПП-та се справя добре.
16
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко не може да намери сили да въведе реална карантина и ще платим тежка цена заради неговата нерешителност и слабост в такъв момент
15
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние май ще сме първенци по смъртност. Нали уж нашите разбраха за лекарствата,уж леко грипченце било.
14
27
 
14
 
! Отговори
Статистик преди 4 години
Пикът в Италия беше преди 1 седмица .От тогава кривата върви надоло и всеки ден смъртните случаи са по малко от вчерашните .Ако сложим Италия като образец ТО следва че пикът в България ще се случи след 2 седмици и до тогава болните ще са около 1500 при 40-50 жертви.И това е ако се сравняваме с Италия .Оптимистичната прогноза ,е че пик няма да има и на ден ще се разболяват средно по 20 човека .
13
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И повече ще стават при тази пълна липса на мерки за спиране на разпространението на коронавируса. КПП-тата са огнища на зараза. Колко ли хора са заразени там и колко още ще се заразят?
12
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарю генерал, вашите лекари изпускат вече шести пациент! На какво прилича това?
11
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже излезе лъжата с човека от Разлог, дето пробата му е отрицателна, набързо умъртвиха една баба. Иначе статистиката не излиза.
10
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Седем починали 11 оздравяли, смъртността е 39% сред приключените случаи.
9
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българските лекари може да уморят когото си искат за едни 1000 лева отгоре. Кво става, нали ви пляскахме само преди 1 час? Не ви виждам да спасявате?
8
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не взехме никакви мерки да се ограничи движението на хора, само разни молби моля ви стойте си у дома, това не върви никъде, сега тук ще стане по лошо от италия до 7-10 дена
7
5
 
23
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Настинка както бяха казали :/ Дано не ни достига!
6
1
 
7
 
! Отговори
Ddt преди 4 години
До АНАЛИТИКБай ти Пенев имаше един крилат лаф "Правата винаги е била права и никога не е била крива" !! Де го сега да се изцепи пак нещо :)