457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

На този етап днес има още 8 нови случая, всичките от София
211
457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб.

Броят на починалите е десет, а оздравели и изписани след болнично лечение са 25.

Още по темата
Новите лабораторно доказани случаи са 8, като всички са в София. Лабораториите работят и в момента, като продължават да изследват взети днес проби.

179 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 18 от тях са в интензивни структури.

По отношение на общата картина – към 2 април: 258 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 199 на жени.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 14; Бургас – 20; Варна – 23; Велико Търново – 3; Видин – 1; Габрово – 2; Добрич – 10; Кърджали – 7; Кюстендил – 6; Ловеч – 1; Монтана – 18; Пазарджик – 8; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 27; Русе – 1; Силистра – 2; Сливен – 5; Смолян – 11; София – 274; Стара Загора – 3; Хасково – 2; Шумен – 4.

Непроменен остава общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители – 20 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо *** ползва извънредното положение за да мародерства над хората в парковете, колко глобени хора има в някой парк по света за туй, че са се разходили.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо никой не пита колко отзаразените са ваксинираните с БЦЖ?От починалите кои са ваксинирани и с придружени заболявания ли са?Колко от излекуваните са с БЦЖ?
23
4
 
10
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Обожавам как *** смята, че е по-умен от ... целият свят :D Дънинг-Крюгер до дупка :D
22
2
 
21
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 4 години
КОЛКО БОЛНИ ДЕПУПУTКИ ИМА, ГЕНЕРАЛЕ. КОЛКО ЩЕ РИТНАТ КАМБАНАТА?ТОВА СА ЦИФРИТЕ, КОИТО НИ ИНТЕРЕСУВАТ.
21
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Коледа все ще броим ли , ще почнем да го сънуваме вече. Поне някоя мацка докторка да бяха избрали
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
To пък една интелигенция е било. Същите като Пеевски, Борисов, Бисеров, Цветнов...
19
9
 
7
 
! Отговори
Гешеееев преди 4 години
Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са"психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало Гешев да се самосезира!Интервюто в ютуб:Профессор Гундаров: Коронавирус ни при чм - политика власти провоцирует тотальную пандемию психозаСъмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!
18
5
 
6
 
! Отговори
ДО 14 ФАШИСТА преди 4 години
ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТА Е НАТОВЕЦ ГУПСУДИНЕ ИЛИ ДРУГАРЮ ЗАЩОТО ГУСПУДИН Е ИМЕ И ОБРЪЩЕНИЕ ПРЕЗ ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ .НОРМАНИТЕ ГЕНЕРАЛИ БЯХА ИЗРИТАНИ ОТ АРМИЯТА ЗАЩОТО НЕ ПОДПИСАХА ДОКУМЕНТ ЧЕ РУСИЯ Е ВРАГ ОСТАВИХА НАТОВЦИТЕ КАТО ТОЗ И ПРЕЗИДЕНТА ТИ НАТОВЕЦ ЗАЩОТО БЯХА ПРЕДАТЕЛИ И ВЕДНАГА СЕ ПРЕДАДОХА НА ВРАЖЕСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО МАЛКО СЕ ПОИНТЕРИСУВАЙ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ.
17
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво ще направи тоя шушляк след като са 457 случаите ? Нека обясни какво ще направи или просто излиза да всява страх, което е май е забранено да глоби себе си 20 000 лв.
16
14
 
25
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛЕЕЕЕЙ преди 4 години
В началото това вървеше. Не знаехме срещу какво се борим. Не знаехме каква е смъртността.Но вече знаем! По груби сметки:10 починали / 500 000 заразени = 0,00002% смъртност.Вече знаем срещу какво се борим - смъртност, В ПЪТИ ПО-МАЛКА ОТ СМЪРТНОСТТА ПРИ КАТАСТРОФИ.Ако приложим подобни мерки за защита от катастрофи, сега всички трябва да караме велосипеди с помощни колелца, а автомобила щеше да е най-голямото зло в държавата.ДОСТАТЪЧНО! СТИГА ВЕЧЕ. ВЗЕМЕТЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ. ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ!
15
2
 
11
 
! Отговори
Тоя отзад преди 4 години
престана да се почесва по носа. Почна да ме хваща страх.
14
2
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Ами ние сме ботафоручна държава. Ако кажа, че привличаме на бананова република ще е много меко!!
13
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия дето плюят генерала и пръскат злоба, едно време същите такива *** са изтрепали интелигенцията тука и са ни направили на комунистическа ко чина с руска помощ и още не може да изплуваме.
12
6
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 4 години
Защо тоя какъв е. Поинтересувай се кои ставаха военни. Защото този не е никак млад. Почти е набор на Разтривача на Тодор Живковите уши, дето стана комунист на 18 години.
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето да видите какво ни готвят - това е прочуване на британски учени, публикувано в CNN. Може да го намерите като нашишете coronavirus uk model cnn. Гответе се за поне 18 месеца извънредно положение!"Проучването заключва, че щом мерките за ограничаване на вируса бъдат вдигнати, вирусът ще започне отново да се разпространява с огромна скорост. Затова тези мерки ще трябва да бъдат запазени поне 18 месеца или повече, докато бъде открита ваксина".
10
3
 
17
 
! Отговори
БНБ преди 4 години
ЧУХ ЧЕ РУСИЯ НАЦИНАЛИЗИРА НАЦИОНАЛНАТА СИ БАНКА И Я ВРЩА В ДЪРЖАВНИ РЪЦЕ БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ СИ ВЪРНЕ БНБ ОТ РОТШИЛД ?СДЕСАРИТЕ НАВРЕМЕТО ПРОДАДОХА БНБ НА РОТШИЛД !КОГА БЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ БЪЛГАРСКАТА БАНКА?
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много му се иска да е президеннтче, на това сел янче.Заради него напуснаха всички добри лекари от ВМА.Остнаха само клакьорите, които правят флаш мобове.
8
11
 
29
 
! Отговори
А спри бе генерале.. преди 4 години
Всеки ден излиза и ни съобщава някакви си бройки. Тестоброец...Тези бройки са на база на няколко хиляди теста. Реално има ХИЛЯДИ заразени.В момента вероятно има 100-200 хиляди заразени само в София.Така че тва да се добавят някакви си бройки +1, +9, +15... това си е чиста проба бутафория.Стига вече.
7
2
 
11
 
! Отговори
А реално преди 4 години
десетократно повече!!!!!!
6
3
 
24
 
! Отговори
Тц преди 4 години
Да се удължи карантината с още 8 г. За един месец 500 заразени. Болестта е плъзнала навсякъде. Идва пролет. Гладните да пасът трева.