457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

На този етап днес има още 8 нови случая, всичките от София
211
457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб.

Броят на починалите е десет, а оздравели и изписани след болнично лечение са 25.

Още по темата
Новите лабораторно доказани случаи са 8, като всички са в София. Лабораториите работят и в момента, като продължават да изследват взети днес проби.

179 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 18 от тях са в интензивни структури.

По отношение на общата картина – към 2 април: 258 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 199 на жени.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 14; Бургас – 20; Варна – 23; Велико Търново – 3; Видин – 1; Габрово – 2; Добрич – 10; Кърджали – 7; Кюстендил – 6; Ловеч – 1; Монтана – 18; Пазарджик – 8; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 27; Русе – 1; Силистра – 2; Сливен – 5; Смолян – 11; София – 274; Стара Загора – 3; Хасково – 2; Шумен – 4.

Непроменен остава общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители – 20 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съмнителен генерал доктор ще тества съмнителни проби по заповед на съмнителен премиер, пази Боже!
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В бостана с ТИКВИ е така пълно е с ***. ПЛЕВЕЛИ. Калинка.. ПЛАШИЛО за плашене..на гарги..кво да правят ТЕЛЕВИЗИИТЕ каквото им пратят това дават..
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
просто не започнат ли да правят повече тестове и да ограничават огнищата, нещата в един момент ще избухнат, просто е несериозно това по 300 изследвания
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професорското звание вече девалвира, особено след закона "Игнатов".Щом и тоя, и казанджията са "професори ".За 3 месеца не можаха нито едно лекарство да предложат, нито един метод на лекуване, нито един съвет не дадоха какво да се консумира- като храна, витамини, напитки и т. н. За четири месеца един добър анализ не са дали, само цитират чужди източници и рапортуват като в казарма какво тепърва щели да предприемат. Срамота! Не ги ли е срам от болните хора, от измъчения народ?
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е не е истина...едно наркоманче от квартала ( известно е че се друса на много хора) беше седнало на пейка пред блока ми преди 30 минути без маска с още 2-*** младежи- едно момче и едно момиче и те без маски. И пият бира и сега го гледам стои на 10 метра от тях право, но си сложило маска и си сложило и качулката. И другото момче тръгва към него бавно и онова дава заден ход да пази дистанция.
40
1
 
8
 
! Отговори
ДО 48 преди 4 години
ПРЕВЕДИ КАКВО ПЕЯТ ОТ АНГЛОСАКСОНСКИ ЧЕ ПО НАЩО ВРЕМЕ В УЧИЛИЩЕТО ПРЕПОДАВАХА ФРАНКОФОНСКИ А СЕГА НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА УЧА ЕЗИКА НА ГОСПОДАРИТЕ НЕКА ГОСПОДАРИТЕ УЧАТ БЪЛГАРСКИ.!!!!А ВИЕ РОБИТЕ ИЗГОВАРЯТЕ ТЯХНИТЕ ЗВУЦИ И СЕ МИСЛИТЕ ЗА АКТУАЛНИ И МОДЕРНИ ПЪК НЕ СТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ РОБИ.
39
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В държавата средно на ден умират по 144 човека, умряха 5 човека от някаква измислена корона и сега искат да фалират цялата държава. Нашите Главанаци са само безмозъчни марионетки в един голям задкулисен план.
38
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харесва ми пуделчето на Боко Тиквата как се е барнало днес.Само не разбрах кога е завършил Генералщабната академия, никъде няма инфо.Може би се е родил с униформата ?
37
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи стандартния грип, който всяка година взима повече жертви и то здрави хора е нещо нормално, но Ковид-19 грипа, който взима хора със съпътващи заболявания е най-страшното нещо
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас----------------Умножи по минимум по 3 и шъ получим що-годе реалната картина!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност главата на бай ви Тошо буквално я е отсекъл Гадев,Борисов има за какво да го псуват ама не и за прилика с бащицата ви дрогаре.Иначе пак да питам,знае ли някой в коя болница е Адемов,защо го крият,с какво е лекуван Домусчиев който беше със средно тежко положениеа маса народ измря,някои и внезапно!Ако правят майму/нджилъци дори и сега тоя горе да им върне,защото почвам да имам някакви съмннеия че не лекуват всички еднакво,за отношение да не говорим.
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Намерете в тубата им клип, как тоя на брифинга си чисти очилата с маската.Стархотен пример. Няма що.
33
1
 
4
 
! Отговори
интересно интервю преди 4 години
Имайте предвид, че в САЩ има още 4 ТРИЛИОНА изкупуване ипотечни хартии, така общо стават 6 ТРИЛИОНА, 6 Трилиона пари ЗАДЕЛЕНИ ЗА БОРБА С КОРОНА ВИРУС.ХОРА ТОВА НЕ Е КОРОНА ВИРУС ТОВА Е ГОЛЯМА ФИНАНСОВА ВОЙНА.
32
1
 
4
 
! Отговори
интересно интервю преди 4 години
По-драматичен сценарий ние имаме не криза, а тройна криза- Био, Социална и Финансова криза. Ще разкажа, че вчера САЩ буквално вчера, взривиха атомна- финансова бомба, това е термоядрена експлозия. 2 Трилиона долара ще бъдат предоставени на американските корпорации. ИСКАМ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, КАКВО Е 2 трилиона долара, ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА РУСИЯ Е 2 ТРИЛИОНА. Нали разбирате, че тези пари не са обезпечени с нищо, просто напечатани. Как мислите корпорациите, какво ще направят с тези пари????ЩЕ ИЗКУПЯТ ПОЛОВИН СВЯТ, обезценени активи просто ще ги изкупят. Имайте предвид, че в САЩ има още 4 ТРИЛИОНА
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не разбрах за депутатите. Трябваше да има изречение, от 240 направени проби, Х са отрицателни, У са положителни. И това беше много важно изречение, защото това ще позволи да се направи що-годе представителна извадка на населението - от 100 човека, еди колко си са заразени в момента. Защо тази информация се крие? Няма нужда да е поименна, достатъчно е да се даде бройката, за да си направим сметката.
30
1
 
1
 
! Отговори
интересно интервю преди 4 години
Игор Владимирович Рибаков, руски предприемач.Състои се във списъка на най-богатите хора в света по-версия на сп.Форбс за 2019 г. Има състояние от 1,3 милиарда долара. Собственик на корпорация "Техникол" и основател на "Рибаков Фонд"Ето какво споделя той за С 19, това което казва е толкова страшно, че ще го разберат малко и колко е свързано всичко. Направих превод.
29
1
 
4
 
! Отговори
Статистик преди 4 години
Броят заразени се съобщава два пъти на ден, сутрин и следобед. Веднъж се събират тези до сутринта, друг път и тези от вечерта. Така има объркване колко са точно за 24 часа. Данните да се дават веднъж дневно и то точно на 24 часа - така ще следим броя на новозаразените и той е важен, за да видим процента на нарастване.Генерал Мутафчийски говореше в началото, че броят нараствал в геометрична прогресия, което не е вярно.Вчера в 17ч. - 422, днес в 17ч. - 458, нарастване с 36 или 36:4,22= 8,53 %.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
25% от постъпилите в болница са здравно неосигурени,ашколсун,сега ако някой от тука плащащите си заболее към платото и пикана заразата ще го сложат в коридора и на близките му ще им се каженавсякъде 80% от тежките случаи умират!През това време същият тоя човек си е плащал като поп,но на вратите камарили от разсърдени завърнали се сънародницис неразбираем български.Ако и депутата Адемов оздравее за една седмица значи,че лечението не е за всички!!!!!Всъщност къде е той,защо крият??
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След тез упражнения сигурно ще се увеличат психо болните и с паник атаки. Трябва да измислят и нещо позитивно то не може само затягане
26
6
 
8
 
! Отговори
БОЙКО ЖИВКОВ преди 4 години
Защо Бойко Тодоров Живков (Баце, Буда, Тиквата) е одрал кожата на Тато? Да не му е некакъв роднина?Щото, замислете се... как се става охрана на Живков? Избират те по професионализъм? Или те взимат щото си много "убав"?СЛОЧАЕНОС?