Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже

До момента смъртните случаи у нас са 17
Обновена: 4 апр 2020 17:17 | 4 апр 2020 14:58, Веселина Йорданова
370
Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

17 са вече смъртните случаи у нас до момента.

Още по темата
Мъж на 54 г. е починал днес в болница “Света Анна”. Пациентът е страдал от ХОББ, диабет и хипертония, дал е и положителна проба за коронавирус, съобщи здравното министерство.

Също днес в УМБАЛ “Света Анна” е починал и 86-годишен мъж, също с положителна проба за COVID-19. Пациентът е бил с белодробна недостатъчност и сърдечни заболявания. 

По-рано днес в "Пирогов" почина 48-годишна жена, тя беше 15-та жертва на вируса у нас.





 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
2
 
! Отговори
нехуманист преди 4 години
Всички ***,вярващи ,че някой иска да ги спаси,а не да ги накара да умрат от глад да вярват на всичкооооо,Да ***,***,*** се пазят те,те са най важните за света.Аз съм нищо,човек,с мен без мен се тая,ще липсвам на 5 човека максимум,всички вие сте много важни ли!Отдавана планетета трябваше да се отърве от полочината човек,смотан и арогантен жив организъм!
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До M.I.C.Слава богу, това не е само твоето мниние но и мнението на главния лекар на спешното отделение в болницата в Бергамо, която има най-много пациенти с вируса в тежко състояние от ЦЕЛИЯ СВЯТ. Аз предпочитам да вярвам на неговите думи, отколкото на мнението на форумните "лекари" и "политолози".
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я кажете за камионите с трупове в Италия, които никой не е виждал.
57
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези така наречени жертви на грип пак щяха да са такива в следващите няколко месеца дори и да нямаше грип.
56
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСАЩ са богати и постоянно пътуват със самолети и разнасят зараза, а Индия мизерия и нямат пари да се шматкат и заразата е по-бавна.
55
3
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 4 години
Брях, ми ти като не вярваш на официалните цифри от Индия, що вярваш на официалните такива от Щатите? Шах и мат! В Индия и България лъжатм в Италия и Испания не, така ли? хахаха
54
5
 
6
 
! Отговори
2020 преди 4 години
До 2019 год"на ден в България умираха по 300 души"Да, умираха, въпроса е колко от тия са умирали от внезапно развили се остри двустранни бронхопневмонии. Обазалагам се, че тая година са повече от миналата.:)
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато истината си върже обувките, лъжата е обиколила света. Добрите намерения не оправдават лъжата.
52
5
 
4
 
! Отговори
По двама, по двама преди 4 години
Още 1000 години под робство за ваше добро.
51
4
 
11
 
! Отговори
M.I.C. преди 4 години
В психиката на човека е да се успокоява, защото има "причина" на другите да се случват лоши неща. В конкретния случай - умират. Те имали сапътстващи заболявания. Били стари и щели да умрат така или иначе.Колко от вас "изповядващи" тази идеология, знаете, ама наистина дали имате сапътстващо заболяване? Вирусът не подбира има и млади има и възрастни. Били умряли от други заболявания, а вируса само спомогнал. Е да де :)Лично мнение: Тази скоротечна двустранна бронхопневмония, не е обичайния грип
50
4
 
4
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Българите сте много издръжливи. Носите и на бой, и на ракия и на карантина. Аз моите индианци апачите не мога да ги вържа повече от един ден да стоят на едно място, защото иначе ще ме линчуват. Ако им кажа да не излизат една седмица от лагера ще ме направят на парчета. Възхищавам се на издръжливостта на българите!
49
5
 
4
 
! Отговори
не ме е страх!!! преди 4 години
Супер евтин експеримент,говорят всичко,но нищо не е ясно,за нищо.Аз ще съм доброволец,в момента съм добре,чукам на дърво....ще се полея целия с дезинфектант,ама целия,ще застана пред 100 човека и да ме мажат с плюнки и квито и там капчици.Да видим дали ще умра!Или ще кажат тогава - ти си преносител,на какво бе,вирус в пъти по-лек от нормален грип!!!!В Норвегия умрели 20 човека,*** смотани!
48
4
 
4
 
! Отговори
Кк преди 4 години
Странно, Баце винаги е критикуван, че прави това, което правят в ЕС и САЩ. Сега прави точно обратното на тях и пак е критикуван. Явно причината е друга, а тя е, че им пречи той. На крив х.й козината му пречи.
47
4
 
6
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
В Индия е много по-топло от щатите. Второ, Индия не тества масово както в Щатите. Трето, 700 милиона в Индия нямат достъп до първична болнична помощ. Така че изобщо не е ясно дали официалната цифра предоставена от правителството кореспондира на реалната цифра заболели.
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новото нормално е редуциране на населението. Някакви мижави промили ще загинат от самия ковид, а десетилетия след това ще е все по-трудно да отглеждаш и изхранваш деца. Целта на богатите е да си живеят спокойно в именията докато въздухът е чист, има петрол, няма стрес.
45
1
 
3
 
! Отговори
до 56 преди 4 години
Глупости, това от щаба ли ти го спуснаха да го пееш?
44
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!"И като завъртиме рулетката, стрелката все към ГЕРБ сочи"Що, щото повечето хора с хронични заболявания ги имат от 5 -10 години ли (колкото е управлението на Боко)?
43
4
 
7
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
Не се връзва щото едните правят много повече тестове от другите. И при нас правят по 300 теста на ден и то на хора които са били в контакт с някой заразен.И откриват 30.Ако направят в България 3000 теста ще намерят 300 заразени. И тогава ще се приберат и пенсии и всичко по улиците
42
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май това ще е новият нормален живот. Качествена маска с клапа и филтър, Закон за дрехите - фабрично с надпис: "Спазвай дистанция". Билбордове с лозунги: "Гражданино, ти провери ли си активния въглен?"
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми вирусът удря най-свободомислещите и напредничави хора, робите, включая Бг ги подминава, случайност?