Глобиха Боил Банов, че пуши на работното място

Министърът на културата ще плати между 300 и 500 лв за нарушението
9 апр 2020 15:26, Петя Славова
51
Глобиха Боил Банов, че пуши на работното място
Снимка: БГНЕС

Министърът на културата Боил Банов е  глобен за тютюнопушене на работното си място. Столичната Регионална здравна инспекция му е съставила акт по сигнал на гражданин.

Нарушението е извършено по време на онлайн правителствено заседание на 23 март. На кадри, излъчени по телевизията, мъж от Добрич вижда, че министърът е запалил цигара в кабинета си и подава сигнал до РЗИ, съобщава Нова тв.

На 8 април експертите информирали мъжа, че на Банов е наложена глоба в размер от 300 до 500 лв., тъй като това е първото му подобно нарушение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
8
 
! Отговори
Светъл бизнес преди 4 години
Докато олигархията тържествува и прибира парите ви от една банка (държавна), в която се наляхя 700 млн. от вашите пари..Никой от вас нищо няма да получи.. но пък ви захранват с ей такива работи.. да си мислите, че не са недосегаеми и да се радвате!
18
2
 
8
 
! Отговори
1912 преди 4 години
Ако това ни е министъра на Културата.. !!!!За каква култура става на въпрос?????В тази пародия на правителство,има ли поне един свестен?!?!?!?!Поне един и Кой е той???????
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо шефчето му си го гледка с умиление по време на заседанието и думичка не отрони по въпроса? Защо трябваше някой случаен да подаде сигнал, за да си свършат работата безхаберниците от РЗИ? Защо не последва санкция направо от прекия шеф на Банов?!!!
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко оня ден като се разкашля каза че е от цигарите, а не от короната. А като му се допуши да не си мислите че слиза пред министерски съвет с мисирките да пуши, наобиколен от безчет гавази,докато си дръпне фасчето.
15
1
 
8
 
! Отговори
Pepi преди 4 години
Министъра на културата нарушава най - културния закон за пушенето на затворено пространство .... Значи кой знае още какви магарии е правил дето камерата не го е хванала .
14
3
 
5
 
! Отговори
29762 преди 4 години
Охо, една разходка по ведомствата ще донесе в хазната доста хилядарки, защото там ще бъдат заварени да пушат на работното си място не сами глави на учреждения, а по цялата вертикала на администрацията. Заслужава си да бъде проведено подобно упражнение, но след епидемията - сега е много рехаво.
13
4
 
10
 
! Отговори
ммм ..! преди 4 години
Поредният от ПП ГЕРБ към който изпитвам презрение!Този за нищо не става!Да си ходят ....Просто ми писна от тези ...Ще ми пуши, а ..?А нещо друго, ммм ..?
12
0
 
13
 
! Отговори
Ам преди 4 години
чашата с питието под бюрото, кво прайм... е то толкоз можИ...
11
0
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"на Банов е наложена глоба в размер от 300 до 500 лв."Излиза, че другарят Боляр Е'ба' нов сам ще реши колко да плати.
10
0
 
9
 
! Отговори
Ей преди 4 години
са напълнихме хазната...
9
3
 
9
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Ако го бяха вкарали в затвора за далаверите,които направи ,сега щеше да пуши на друго място...
8
0
 
7
 
! Отговори
ПАМ преди 4 години
По - добре за тея пари да си беше пушил в парка
7
4
 
8
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Има закон , трябва да се спазва. Законите при сегашното правителство се спазват.По времето на премиера Станишев, министър Гагаузов си пушеше в министерството , но една млада служителка му направила забележка. Тя си мислела , че комунистите спазват законите. Дълбоко заблудената служителка беше уволнена на другия ден от министър Гагаузов. Станишев се направи , че не е разбрал.
6
0
 
16
 
! Отговори
д-р Ох Боли преди 4 години
Какво е пушил?
5
3
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Еми той човекът не пуши щото му е кеф, а от проблематика, дето е на всяко ниво и зад всеки ъгъл........то ако беше всичка както треба, той тогава щеше да си похапва пастичка с боза например, ама не....не се е родил по Рейн или по Сена, а покрай Искару, е патуй му е късметю, треба да се бори, а за цигаретата, ....да ги намали ще е добре, като ги компенсира със .....спорт!
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"На 8 април експертите информирали мъжа, че на Банов е наложена глоба в размер от 300 до 500 лв."Aма как така наложената глоба е от 300 до 500 лв. ????
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Некултурен човек
2
2
 
15
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Какви хора има, даже министри стават :(
1
4
 
12
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Браво на РЗИ!