Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Президентът поздрави българите за Цветница
12 апр 2020 09:26, Красимир Ангелов
779
Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ президентът Румен Радев по повод Цветница.

Още по темата
"Днес православните българи отбелязват светъл ден в християнския календар – влизането на Исус Христос в Йерусалим. Цветница е празник и за хилядите наши сънародници: представителите на католическата, на протестантската, а и на арменската общност, които честват Христовото Възкресение. Към всички отправям искрени поздравления и пожелавам здраве и сила", посочва Радев. Нека помним, че неведнъж през вековете българският народ е преодолявал тежки социални, икономически и политически трусове. Надмогвал е кризите заедно и с висок имунитет на духа.

Изправени пред общо изпитание, нека не допуснем никой да се почувства обречен или изоставен. Да не забравяме, че изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка, която има смисъл само при висока отговорност от всеки от нас. Всеки вярващ, всеки гражданин със свободна и етична мисъл, нека бъде опора за своето семейство, за своите близки, приятели и съседи. За всеки, който се нуждае от подкрепа. Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни.

Пожелавам на всички светъл празник и умножена сила на вярата, която лекува страхове, учи на състрадание и съпричастност и възкресява надеждата в собствените ни възможности", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


779
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
8
 
20
 
! Отговори
Радев Мизерията преди 4 години
Пак словослови този
407
19
 
7
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
13.04.2020Г-ДЕН ПЪРВИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ КРАЖБИТЕ НА Борисов,Пеевски и ЗАЛОЖНИЧЕСКАТА КРИЗА.ПЪРВИ СТЪПКИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОРИСОВ,ОТИДЕТЕ НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА МУ И НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР .
406
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев, стискай до края на мандата, че заплатката ти не е лоша..После какво ще правиш, не знам..
405
8
 
8
 
! Отговори
До др. РАДЕФ преди 4 години
Само ке ти отложим плащанията и кредитите и ще те махнем от работа и ще ти спрем бизнеса и доходите, но след 6 месеца ще си искаме ВСИЧКО накуп, ако ли не давай къщата и земите и всичко което ИМАШ!!!
404
10
 
23
 
! Отговори
Обречения речи държи преди 4 години
Има един обречен и това е Резидента на следвашите избори!
403
9
 
18
 
! Отговори
Народни касапи преди 4 години
Западна Европа дойде на акъла на Бойко, но с няколко седмици закъснение и десетки хиляди умрели. Кел файда - след дъжд качулка!Нашите комунисти и от Позитано и от Дондуков умират от мъка,че България е с най-ниска смъртност в Европа, а Бойко и щаба му са герои.В името на идването си на власт,комунисти биха искали да умират много повече българи и ще продължаеат да атакуват противоепидемичните мерки директно или чрез подставени лица.Смърта на българи за тях е приемлива,високия рейтинг на ББ-не!
402
2
 
14
 
! Отговори
AG преди 4 години
Цветница 2020!Последователите на отец, доктор, генерал, спасител ББ показаха истинското си "човешко лице".Блажени да сте!
401
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европейските лидери не са по-глупави от Бойко, но не затвориха държавите си веднага, за да не съсипят дребния и среден бизнес. На Бойко не му пука за икономиката, защото неговия бизнес си върви. По-лесно е да блокира всичко и да се изживява като спасител на нацията. После, когато всичко са му благодарни, никой няма да смее да пита как точно се разпределят помощите от Европа. А иначе, добре, че е ваксинатс БЦЖ, за да може той да си придава важност, че жертвите са малко.
400
9
 
17
 
! Отговори
Смешници преди 4 години
До ИСТИНАТА Е,Златото на България е в ..братска Русия.Както и държавния архив откраднат от СССР след окупацията от 1944г.Ще го върнат ..ама когато пръдне гугутката.
399
19
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е, преди 4 години
Че президентът е представител на Тръмп, а Баце на Клинтъница и Обама, затова се плюят и са един срещу друг. Истинският БЪЛГАРИН е Костадин Костадинов и ПП ВЪЗРАЖДАНЕ. Рано или късно те ще вземат властта и ще сложат в затвора всички крадци, ще върнат златото на БЪЛГАРИЯ и наистина ще се повишат доходите и ше се оправим!!!
398
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя му трябваше 1 месец за да разбере какво става , съветници от ДС и КГБ , срам и позор.
397
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя па ляк почти унищожи ВВС докато им беше шеф, толкова е кадърен.
396
10
 
30
 
! Отговори
Гротеска преди 4 години
Смешно е комунистите как пищят от това,че не могат да пътуват,рестрикции по магазините,църквите почти затворени,ограничена им била свободата,не можело да гледат английски и испански футбол...Еми да си припомнят поне малко положението при Тошово време.Според мен трябва да им пускат и телевизия само по 3-4 часа и то пленуми от парламента!А ток през 2 часа!
395
7
 
5
 
! Отговори
до 467 преди 4 години
Прав си. Напълно съм съгласен с теб.
394
12
 
31
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Ееех - направо нямам търпение на този другар да му изтече мандата и да изберем достойният българин ген. Мутафчийски за президент на страната. Поне рейтингът му е истински висок - над 75% а на Безделника се е срутил до 20% а на Нинова под 10%Поне ще имаме интелигентен, диалогичен и кадърен президент доказал, че при опасност не се укрива във вила Калина зад полата на жена си а работи смело и отговорно на първа фронтова линия. МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ.
393
2
 
14
 
! Отговори
БатБулгар преди 4 години
Съскащият с вълци....
392
37
 
22
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Румен Радев е най качественият човек във политиката след свалянето на Живков.Имаме велик президент който е със ограничени права от крадливата хунта,но имаме президент койт не се продаде на хунтата Доган ,Пеевски,Гергов и Борисов,имаме президент във реална опозиция,борещ се за народа,милеещ,човек със знания и съвест
391
24
 
14
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
13.04.2020Г-ДЕН ПЪРВИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ КРАЖБИТЕ НА Борисов,Пеевски и ЗАЛОЖНИЧЕСКАТА КРИЗА.ПЪРВИ СТЪПКИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОРИСОВ,ОТИДЕТЕ НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА МУ И НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР .
390
23
 
10
 
! Отговори
xmmm преди 4 години
Абе за българите няма значение дали е плевня или Радев, това има значение най-вече за боко, българското недоразумение.защото другаря боко не търпи и не иска да е критикуван и затова хвърля цялата държавна машина срещу всеки който дори малко го кририкува. Тъй ама Президента Радев излезе бунтар, който вместо да се нагъзи като плевня реши да бъде поне гласа на обикновените хора. И борисов е луд полудял, и скоро шъ вземе да съ гътне, кат го гледам тая злоба ще го изяде целия.
389
1
 
8
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
Ползвайте задължително ръкавици..ПРи излизане особенно в транспорта в аптеки поликлиники магазини..