Протест в София срещу строгите мерки

Граждани се събраха на три локации в София
19 апр 2020 20:41, Красимир Ангелов
264

Граждани се събраха на три локации в София, за да изразят несъгласието си с мерките, които са наложени за ограничаване на разпространението на коронавируса у нас.

Според протестиращите заради наложеното извънредно положение  "хората гладуват и остават без работа".

Те обявиха, че ако мерките не се прекратят скоро, ще направят голям протест, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Вижте повече в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на хората !
34
19
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Почнахте да напипвате правилния начин-едновременно, много, и навсякъде....
33
9
 
23
 
! Отговори
до 28 преди 4 години
Е точно де, гладните само си пишете. Цял живот приказки. Действия да се образовате, да се квалифицирате, за да взимате нормални пари- нула.
32
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо са с маски тоя? Като не ги е страх да работят, да стават чистачи и шофьори на автобуси. Това, че са пълни olig ofreni е повече от ясно.
31
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Годжи какъв кеш прави сега. Вече няма нужда да парафира държавни поръчки във ВМА и да прокарва хора близки до властта за лечение. Кеф!
30
14
 
24
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
А къде са били тези протести, че нещо не ги виждам? И колко са протестирали -3 , 4 или пет протестъри както на последния "масов" протест от 7 души организиран от варненското ме.ке.ре Копейкин? То верно, че това само остана от поддръжниците на *** Радев и Корнелиявируса. Нещо паричките от Цв. Василев, Черепчето и прасенцето Прокопиев намаляха драстично а и рублата се обезцени сериозно и за това и "масовите" станаха постни протести. Ама нищо де дерзайте товарищи,следващия път ще съберете 9 души.
29
21
 
16
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Като гледам всекидневните опашки пред магазините и още малко ще повярвам, че гладуват. Кулинарни "християни". А комунистите за пореден път ще се опитат да се окичат с Короната на власта. Жалка и срамна история.....
28
9
 
13
 
! Отговори
до 28 преди 4 години
Нали се сещаш, че капацитет- революционер, като тебе, който 2 думи правилно не може да напише (за пълен член да не говорим), само лае? Айде да те видя каква революция ще спретнете с бедняците гладници. Никаква. Роби и страхливци, бачкащи за по 2000лв..
27
13
 
25
 
! Отговори
Голям глад преди 4 години
Голям глад гледам днес! Сигурен съм,че утре ще има повече починали от преяждане с агнешко и козунаци от колкото от covid 19!!!!
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешници страхливи. Я харчете спестяванията си и треперете от Торбалан!
25
28
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много пъти бях писал че Глада е по силен от Тока. Ама Шлангажията му дреме на Маркуча. Той си вика у дворо на банкя исус воскресе маа агнешко козунаци и яйца и вика. Да живее мизерията. Не така бе Маркучо народа огладне и става страшно. Ше те изнесат от банкя по долни гаще заедно с гавазите и джипо. Мисли ли че ше го спасят полицаите и жандарите срещу 100 000 изгладнели озверели тълпи. Мисли бе Шлангажията мисли докато нее станало късно.
24
3
 
24
 
! Отговори
Бавария преди 4 години
Няма срамна работа, ако е честна. А работата на полето е най-почетната. Другото е изкривена ценностна система.
23
3
 
18
 
! Отговори
до 18 преди 4 години
Ти ли ще ги храниш, бе пликаджия мизeрен? Със заплатата в плик ли ще ги храниш, дето цял живот нищо не е видяла хазната от тебе. ***.
22
6
 
9
 
! Отговори
осторожно преди 4 години
,,Президент Владимир Путин 1 апреля подписал закон, который ужесточает наказание за нарушения режима карантина и распространение недостоверной информации о коронавирусе, сообщает РБК.,,
21
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на мамчета!Има още трезво мислещи хора!
20
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** ще си яде цървулите като Чарли Чаплин в Треска за злато.
19
9
 
27
 
! Отговори
Зоро преди 4 години
До стойте си у домаДругия път няма да си купуваш айпхон 11с 5 камери и нови сиси на жена си, а ще туриш некой лев настрани от минималната си заплата!
18
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарят във обяснява, как останал без работа и нямал "една стотинка". Значи следващия път да си намери работа на трудов договор. Така, ако пак остане безработен, ще получава обезщетение и ще има пари в джоба. Държавата не му е виновна, че работил нелегално.
17
21
 
11
 
! Отговори
до 16 преди 4 години
Тръгвам да бягам за Германия. Тамън на полето за цял сезон ще взема толкова, колкото в София студент с 2 езика в кол център. Още се чудя как е възможно да има толкова проста *** да ходи да работи по полетата и това да е цел в живота?! Това е робска работа и нищо повече. И да, не само е срамна, жалка е.
16
8
 
19
 
! Отговори
Вуйчо преди 4 години
А за ония 75 милиона нищо не се чу?