Протест в София срещу строгите мерки

Граждани се събраха на три локации в София
19 апр 2020 20:41, Красимир Ангелов
264

Граждани се събраха на три локации в София, за да изразят несъгласието си с мерките, които са наложени за ограничаване на разпространението на коронавируса у нас.

Според протестиращите заради наложеното извънредно положение  "хората гладуват и остават без работа".

Те обявиха, че ако мерките не се прекратят скоро, ще направят голям протест, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Вижте повече в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
10
 
7
 
! Отговори
Тези които се-- преди 4 години
юрнаха са същите които имат пари и цяло лято правят опашките за Гърция.....и не всички дето са си по къщите лишени от Барба от всякакви средства са сити маргинали.,...
54
17
 
26
 
! Отговори
Германия преди 4 години
Гледавм ви сеира от един месец и се чудя колко може да търпи говедo то?
53
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде спрете се ревльовци, повечето мина, по-малко остана..толкова ли не можете без кръчмите и ресторантите??
52
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес на КПП-тата ви направиха показно на новите правила и само лекичко загатнаха, къв дебел са ви приготвили за утре на всичките тарикати, които си мислите, че можете да се подигравате с държавата и обществото. Утре поне половината ще се връщате обратно по родните места, а освен че ще се връщате ще ви глобяват, понеже на излизане сте писали неверни декларации.
51
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глътнипишковци и дрогирани чалгари ! Работа има и сега колкото щеш , ама на тея мръзелявци не им се работи ! Отвратително поколение ! - плейметки,диджеи,бармани , продавачки,певачки,силикон..........
50
3
 
25
 
! Отговори
Пишман комунист преди 4 години
Свободата е най-висшето благо.
49
4
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Това локацията яде ли се или се пие?
48
4
 
15
 
! Отговори
ууу преди 4 години
До ЛойкоИ за химическото оръжие в Сирия имаше много изфабрикувани клипове. Чудя се, как може да сте толкова наивни и да вярвате на всичко, което ви показват.
47
21
 
10
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Мерките за Коронавируса са доста адекватни, но е време управляващите да вземат да видят как ще подпомогнат хората като това момче! Не може да оставят народа гладен и на улицата! Колкото и да са безлихвени тези заеми, които държавата отпуска все един ден трябва да се връщат, по добра мярка ще е да се дават някакви средства на хората останали без работа по вина на Коронавируса.
46
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един от СеверозападаМного и навсякъде се събират само, ако ще има ядене и пиене. На тоя протест са били 15 платени от Манолова маргинали.
45
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не подценявай волята на хората да са свободни.
44
22
 
30
 
! Отговори
Аврамова преди 4 години
ГЛАДНИ ЛИ? ВСИЧКИ СЕ ЮРНАХТЕ ДА ЯДЕТЕ АГНЕШКО КАТО НЕВИЖДАЛИ! ЗАИЗНАСЯХТЕ СЕ ОТ СОФИЯ ОЩЕ ОТ СРЯДА , КОЛА СЛЕД КОЛА, КАТО ЧЕ ВИ ГОНИ ЧУМАТА! ГЛАДНИ БИЛИ!
43
9
 
30
 
! Отговори
Край убиха ни преди 4 години
Това беше последната капка, заради тази група ще дойде адския пик!!!От нищо друго не се умира в БГ, този вирус ни съсипа. Черни чували виждам 200 за хората, които си умират в БГ всеки ден от 30 години насам и по два за тези с 5 заболявания и ковид!
42
13
 
22
 
! Отговори
ууу преди 4 години
До Хан КрумИ защо да са "червени"? Защото заработваш ли? Грубите, заплашителни коментари са само на твоите колеги, подражавайки на джипкаджията. Но ще бъдете изметени.
41
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавите платени *** яко са налазили форумите ,защото страх ги тресе.знаят плъховете,че с края на извънредното положение идва и края на Тиквата ,а с него си отиват и те и стават безработни,а каквито са некадърни калинки ще пукясат от глад,защото единственото което знаят е да лочат на държавната копаня и нищо друго.
40
21
 
23
 
! Отговори
неГЕРБер преди 4 години
За всички червени *** - следващите избори ще са най-лесни за печелене от ГЕРБ. Колкото и да се пените, това е положението.А иначе, ако някой е останал без пари след като няма работа един месец, значи сам си е виновен. Предната криза беше 2008 и приключи 2010. 10 години защо да не са заделяли по някой лев. Защото кръчмите, колите, айфоните и т.н. простотии са по-важни май, а? Много е удобно да се оправдаваме с мерките в момента, а не със собствената си де_бил_ност.
39
9
 
6
 
! Отговори
Като сме едно преди 4 години
Да затворят всички и на всяка душа парична помощ положението е извънредно и помощите ще бъдат такива ,какви са тези глупости едни имат право други нямат и откъде накъде малък магазин е опасен голям завод безопасен ,барбата нарочно разделя българите за да не са единни за ромите отделно кои им бил внасял данъци кои не кой в какъв сектор работел ---ми такава е държавата и оцеляваме, ......
38
14
 
28
 
! Отговори
Лойко преди 4 години
Абе тия не виждат ли кладите с трупове , детските площадки пълни с чували, ще ми протестират те!
37
16
 
18
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До Един от Северозападати къде ги видя "много" и "навсякъде" ? ако на три места по 5 /даже нямаше и по 5 /червени ме.ке.ре.та са "много" и "навсякъде" - браво, свалям шапка на организаторския талант на Редеффф и корнелиявируса и иб.рик.чията им копейкит.
36
14
 
18
 
! Отговори
Карантин форевер преди 4 години
Споко, гладът ще дойде и при вас, защото карантината продължава и скоро няма да се оправи ситуацията.Жертва сте на оптимистична склонност (optimism bias).