Момче и момиче са били в джипа на Кристиан Николов

Младежът не дава никакви показания пред полицията
Обновена: 20 апр 2020 14:00 | 20 апр 2020 13:57,
150
Момче и момиче са били в джипа на Кристиан Николов
Снимка: БГНЕС

Полицията ще разпита като свидетели двама души, които са били в джипа на Кристиан Николов, който в неделя вечерта уби журналиста Милен Цветков, съобщава "24 часа".

Още по темата


Те са се возили с него и не са пострадали. Това са приятели на Кристиан - момче и момиче. След катастрофата в ареста е отведен само синът на бизнесдамата Десислава Пешева, която е директор на "Винпром Карнобат".

Виновникът за пътния инцидент не е давал обяснения пред разследващите. Още не се е видял и с адвокат, който ще го защитава. Положителните тестове за наркотици са полеви и ще бъде направен кръвен анализ, за да се потвърди, че е шофирал след употреба на амфетамини и марихуана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жалост момчето ще лежи, а истинските виновни са родители, той е техен продукт. Не може да виждаш детето си и да не знаеш, че употребява, не може да не си го възпитал да не си разрушава собствения живот и да си мислиш, че няма да разруши и друг. И парите не са виновни ! Когато си направил сам тия пари и знаеш как, ще научиш и детето на същото. Поредните селяни с малко късмет, които се имат за богоизбрани. Ако му бях майка на този, го оставам да си излежи присъдата -
85
0
 
36
 
! Отговори
Бай х преди 4 години
Малеее тия още не са ли направили кръвен анализ... или вече чакат резултатите???
84
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето е глухо нямо *** му така го е изс,, рала от задната дупка. Дайте му два дена условна с един де изпитателен срок. Момчето нее виновно чее изс,,, рано и израсло в Мутроландия.
83
4
 
6
 
! Отговори
Ваньо преди 4 години
Абе те служители на международни обекти от "национално значение" ходят пияни и друсани на работа вие за някакви *** се впечатлявате.
82
1
 
2
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
до до АНТИОтивай в Шотландия приятелю !Ще живееш сред бели хора.
81
0
 
27
 
! Отговори
Стерео преди 4 години
До АнонименКак може да говориш така бе?Да оставим децата.Що за *** си ти бе?Какви деца са тези щом се дрогират ?И ти какъв си , за да оправдаваш това убийство на пътя?Най-вероятно си същият ***.
80
1
 
26
 
! Отговори
АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК. преди 4 години
Ние вече отдавна не сме държава.Тодор Колев е бил прав. Всяка държава си има мафия. Но МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА
79
0
 
0
 
! Отговори
Мургавият Уебмастер преди 4 години
аааААА, каквооо?
78
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АНТИРазбирам те, АНТИ, никой не иска да живее в такова общество където някой пиян или дрогиран може да те убие с джипа си докато е под влиянието на алкохол или наркотици.Обаче проблемът е, че Западна Европа вече е пълна със сърби, босненци, косовари, българи, турци, араби, руснаци и т.н.Няма къде да отидеш, че да избягаш от балканщината. Навремето докато процентът чужденци беше малък, още спазваха що годе местния ред и дисциплина. Сега вече като са много си правят и там каквото си искат.
77
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типична родна картинка - някакъв блъснал друг. Ако не беше единия такъв, а другия онакъв - никой нямаше да им обърне внимание.До сега на пътя са загинали 276 човека за 2020-та, а само за тия има двойно повече статии отколкото сборно за другите...
76
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А не пише,че не е взета кръвна проба,а пише,че ще бъде направен кръвен анализ,което означава,че трябва да му е взета кръвна проба.Иначе ще се измъкне,особено ако е имало и алкохол.Ако тепърва ще му взимат кръв е ясна работата,чия кръв ще се даде за проба....
75
3
 
17
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
до до АНТИЖивота е кратък, българската простотия - вечна.
74
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо не му е направена веднага кръвна проба кешираха на някоя болница.че е по-лесно.
73
0
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
И тея *** е ясно кой ще защитят да нали са били диларс и *** в тоя джип с мамин шмръкльо .
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на снимките са Симеон.Корнелия,вицепрезидентшата Йотова и Йордан Цонев -ДПС пак НДСВ БСП
71
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гаджето на убиеца е еврейка-сатанистка на име Симона Брофловски. Това говори достатъчно. Разцъкайте й фейсбука, все още е активен.
70
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АНТИТака е, сега разбрахме защо интелигентността сред миячите на чинии в САЩ нарасна главоломно, след изнасянето на умните българи там!
69
1
 
29
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 4 години
До 3 дни всичко е потушено! Никой няма и да пита. Условна по неясни обстоятелства. По примера на местан, московски, джамбазки и прочие.
68
0
 
34
 
! Отговори
Логичко преди 4 години
Защо се притеснявате дали ще се манипулират кръвните изследвания ?Ако е нямал нищо в кръвта, тогава значи е умишлено убийство. Кой кара с повече от 100 км/час към червен светофар и се цели в изчакващ там автомобил ? За такъв трябва да се приложи възможно най - тежкото наказание. В противен случай няма да са обезкуражени бъдещи подобни прояви.
67
0
 
27
 
! Отговори
Saki преди 4 години
За умниците дето дъвчат за застраховката Го. Да поясня, че тя не важи, ако се потвърди.,че е шофира под въздействие на наркотици.