Отведоха в СДВР шофьора, предизвикал катастрофата с Милен Цветков

Там ще му бъде повдигнато обвинение
Обновена: 20 апр 2020 16:18 | 20 апр 2020 16:06, Анисия Иванова
232
Отведоха в СДВР шофьора, предизвикал катастрофата с Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загина Милен Цветков, е отведен в СДВР, където ще му бъде повдигнато обвинение.

Трагичният инцидент стана около 18:00 часа на Великден в София. Журналистът спрял на червен светофар пред столичен мол на бул. „Черни връх“. Отзад се врязала колата на 22-годишния Кристиан Николов. Спешните медици, пристигнали на мястото, установили, че журналистът все още има пулс. Линейката тръгнала към „Пирогов”, но на път за болницата Милен Цветков издъхнал, припомня Нова тв.

Още по темата

След катастрофата Николов е задържан за 24 часа в 4 РПУ, а днес е отведен в СДВР. От прокуратурата съобщават, че мярката му за задържане е удължена на 72 часа с постановление на дежурния прокурор.

Кристиан Николов е бил тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, от което е установено, че е шофирал под въздействие на канабис и амфетамин. Софийска градска прокуратура ще поиска мярка за неотклонение "задържане под стража" за 22-годишния мъж.

От справка на отдел „Пътна полиция“ – СДВР се установява, че обвиняемият Николов е правоспособен шофьор, като спрямо него има издадено наказателно постановление за регистрирано предишно нарушение на Закона
за движението на пътищата.

В хода на разследването е установено още, че управляваният от Кристиан Николов автомобил е собственост на търговско дружество със собственик Десислава Николова, майка на обвиняемия. Тя е изпълнителен директор на "Винпром – Карнобат”.

На Икономическа полиция е възложено да извърши проверка за произхода на парите, с които е купена колата,  шофирана от Кристиан.

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев досъдебното производство е взето на специален надзор от Върховна касационна прокуратура

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джипът, с който е извършено убийството е СЛУЖЕБЕН! В случая, вина носи и управителя на формата, тоест майката на убиеца.
172
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля, всички ***, в памет на вашият колега Милен, да следите случая, да информирате обществото. Нека бъде поискана най тежка мярка наказание за този м.у.х.льо мамин и лично вие ,, ***,, всяка година на 19.04 да следите изпълнява ли се реално присъдата , ако изобщо бъде прибрана на топло тази амеба. АКО му се размине, протести, защото утре някой богат д.ри.сльо може да убие вашето дете.
171
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича на поръчково убийство.
170
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще се оправи. По сайтовете пишат, че един от спътниците му е бил сина на Лъчо мозъка ака вертуто от ГЕРБ
169
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @Не е въпрос дали някой може да си позволи да подари на детенцето си джипче, а дали трябва. Какъв възпитателен смисъл да го прави? За да може детенце да покаже, че е нещо по-така? И че може да получава наготово. Не е ли по-добре да го научат с честен труд са си изкара за джип, ако иска, ако иска за екскурзия.А да сти видели, че едни от най-богатите по света ходят без маркови дрехи и не оставят пари наготово на децата си? Дали са по-*** от някои български парвенюта?
168
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младежът е типичен продукт на демокрацията и пазарната икономика. Подрипвахте и ревяхте като мaгapeта за банани и тоалетна хартия след 1989 година, а в добавка получихме и такива младежи.
167
0
 
4
 
! Отговори
. преди 4 години
До Анонимен 156Може и да не живее много дълго ако бъде поръчан...
166
0
 
7
 
! Отговори
щек преди 4 години
Госпожо/ Господине, наясно съм, че има много неща, които са ни непознати и не съм атеист, който си мисли, че знае всичко, но приливите и отливите знам какво ги причинява още от 4-5 клас и е невидима сила ама е позната на човечеството. НИКОЙ природен закон не зависи от нас, но Наказателния кодекс на България зависи. Законите в които вие вярвате са ИЗМИСЛЕНИ и всеки вярващ си ги наглася както му е угодно.
165
0
 
5
 
! Отговори
До 161 преди 4 години
Какъв Цацаров?!
164
5
 
1
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 167Жалки опити за дискредитирате позиция на хора, която е различан от вашата, само защото не се "връзва" с дневния ви ред. Това което не разбрирате е, че мисленето ви е като на тези, заради които такива неща са възможни.
163
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като огромната часто от хората смятат, че най-важното е да имат пари, така става. Не е важно възпитание, труд, а да се осигури охолство. И от нямане за какво да се борят "дечицата", стигат до тук. Но за жалост затриват невинни по пътя си за никъде.
162
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук един все пише за концлагерите, ама не знае, нищо за тях. Първите концлагери са в САЩ по време на гражданската война, в който затваряли освободени роби. Един от от първите концлагери е създаден от испанците в Куба през 1895 година. След няколко години англичаните създават концлагери за бурите в Южна Африка. В Европа гърците създават първият концлагер за българи през 1913 година. Концлагери има и по време на първата и втората световни войни.. По времето на соца, концлагерите са закрити. Сега с
161
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой от сем. Николови пише под ник @? Нямате ли друга работа, че да пишете такава зле скалъпена защита?Съчувствие няма да предизвикате, защото на мястото на Милен можеше да е всеки.
160
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя и майка му за дълго в затвора, при техния авер Миню!
159
2
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До НамръщенНямам интерес от аргументи все едно сме на пазара. Ти щом имаш продължавай. Виждам, че "го желаеш".
158
1
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До До @"пропускаш"Като казваш А, кажи и Б.Какво пропускам?
157
0
 
3
 
! Отговори
Намръщен преди 4 години
До @"Така не се представят факти. Надявам се, че го разбираш."Вече представих всеизвестни факти, които ти подминаПредставяш полуистини (лъжеш), увърташ, опитваш се да манипулираш
156
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Щом Цацаров го поел случая, няма лабаво. Ще търка наровете в затвора 5-6 години.
155
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ШОФЬОР Е БИЛ НА ЛЪЧО МОЗАКА СИНА
154
0
 
2
 
! Отговори
До @ преди 4 години
Пропускаш...