Румен Радев: Смъртта на Милен Цветков е загуба за журналистиката

Президентът изрази съболезнования към семейството
20 апр 2020 11:25,
123
Румен Радев: Смъртта на Милен Цветков е загуба за журналистиката
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев изразява съболезнования на семейството, близките и колегите на журналиста Милен Цветков.

Още по темата

 
Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската журналистика. Той ще бъде запомнен като непримирима личност с характер, който правеше и журналистика с характер, близка до зрителите и неподвластна на интересите на силните на деня. В професионалния си път Милен Цветков демонстрираше критичен подход, защитаваше позициите си и гражданския интерес, независимо от трудностите“, заявява президентът Румен Радев по повод смъртта на журналиста, информират от пресцентъра на президентството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
15
 
9
 
! Отговори
Мисля си преди 4 години
Ами с тая епидемия, като скочи безработицата и на хората им писне от глад и мизерия, ако се разбунтуват, какво ще правим? Май ще трябва да се обяви не извънредно положение, а военно положение. А кой управлява тогава? Мисля, че е главнокомандващият и мисля, че ще си бъде много на място.
64
11
 
10
 
! Отговори
До 64 преди 4 години
Работа на президента е да избира какво да коментира.А работа на държавното ръководство,полиция и съд е да не допуска такива неща да се случват,или поне да ги минимизира.
63
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 54Дипломите на Радев не могат да оправдаят некадърноста му като шеф на ВВС и сега като Предидент-разединител.
62
11
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
1. Преди време един с Мерцедес блъсна инвалид с триколка и за малко не го уби. Каква беше позицията на Радев по въпроса? 2. Каква е позицията на Радев по шпионските скандали с Московска връзка и освобождаването на разследвания за получаване на заслуженанаграда от Путин?3. Кога ще видим Радев в Деня за почит на жертвите на мракобесния комунистически режим в България. За негова информация паметта им се споменава на 01.02. Кога?Не може да действате избирателно, другарю пРезидент!
61
6
 
19
 
! Отговори
Да преди 4 години
Не е време за политически дивиденти, нито е работа на президента да коментира такива неща, защото не от вчера се случва това. Убит учител на пътя е загуба за образованието, както и убит лекар на пешеходна пътека е загуба за здравеопазването. Какво да кажем за убитото момиче от джип на пешеходна пътека декември месец? Един погубен млад живот. Обаче тогава нямаше такива племенни речи. Избрани сте на такива постове за да действате и променяте закони с цел да не се случват такива неща.
60
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев изказа ли съболезнования на Стефчо инвалида от Харманли, когато баща му го блъсна на кръговото ?
59
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това не е ли кокошкарят дето назначи любовницата си на военна длъжност за да му е подръка когато има нужда да се облекчи?
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МНЕНИЕИ болниците работят, и личните лекари, и родилните отделения, и пътищата и магистралите!Само за последното си ПРАВ - Едрият бизнес работи!
57
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 50Ами питай Радев защо не му работи държавата ?
56
16
 
17
 
! Отговори
бай Пешо преди 4 години
Браво Радев, харесвам те когато си вършиш работата - съболезнователни изказвания, новогодишни речи, срещи с други дядковци президенти и да си караш самолета. Но когато се месиш в работата на правителството, правиш се на вирусолог или други вършиш други неща от които не разбираш, не те харесвам.
55
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 44A генезисът на ГЕРП е СИК ДС БКП!Само на тебе не ти отърва тази истина!
54
8
 
10
 
! Отговори
до1 преди 4 години
Точно за тях говори Радвв,но вие с хидроцефалията няма как да прозрете,че това са новите демократи.
53
15
 
12
 
! Отговори
До 44 преди 4 години
Генезиса на мутрите е ГЕРБ.Цял народ го знае,само ти- не.
52
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев, ти беше шеф на Военновъздушните сили в България, а сега заемаш най-високия пост в държавата.Какъв по-силен човек на деня от това ?До кога ще се държиш като ром пред полицейски участък ?
51
15
 
14
 
! Отговори
До 45 преди 4 години
Значи според теб простолюдието харесва Радев-отличника на математическата гимназия и на ВВУ,владеещ 4 езика,отличния военен пилот-ас,признат и от Русия и от Америка,а интелигенцията харесва един еднокнижник,без никакъв чужд език,пожарникар,завършил милиционерската школа в Симеоново.Евала "интелигенти".Каквато ни интелигенцията,такава ни е и държавата.
50
1
 
4
 
! Отговори
бай Пешо преди 4 години
До МНЕНИЕти да не си са разбутал ве мунче? :)
49
12
 
11
 
! Отговори
Щерев преди 4 години
М.Ц. може да липсва на някой, ама президента няма да липсва даже на любовницата си.
48
3
 
6
 
! Отговори
Барекоф преди 4 години
Хубавото на цялата работа е че ,ИМАМЕ НОВИНЪОмръзна ми дъвченето на темата Ковин 19. Имам чувството че ако отворя хладилника и фурната и ще говорят за Ковит 19.
47
16
 
13
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Радев е Прав , Ако се оставим на Борисов , ще ни Избият .Защо не Работят Болниците ?Защо не Работят Личните Лекари ?Защо Затвориха Магистралите , Пътищата ?Защо Затвориха Родилните Отделения ?Защо Затвориха Малкия и Средния Бизнес - ЕДРИЯ БИЗНЕС НЕ Е ЗАТВОРЕН .
46
7
 
3
 
! Отговори
До 45 преди 4 години
Я ми посочи някой друг честен,че нещо не се сещам.