Задържана е майката на шофьора, убил при катастрофа Милен Цветков

Мярката на 22-годишния Кристиан Николов е удължена на 72 ч.
Обновена: 20 апр 2020 22:13 | 20 апр 2020 18:06, Анисия Иванова
192
Задържана е майката на шофьора, убил при катастрофа Милен Цветков
Снимка: Нова тв

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, обвинен за смъртта на Милен Цветков, е задържана за 24 часа.

Десислава Пешева-Николова се е явила днес в СДВР. Тя е била придружена от адвоката, който защитаваше и алкохолния бос Миню Стайков, съобщава Нова тв.

Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение на майката, че е дала автомобила на сина си.

"Не съм давала ключовете на сина ми. Изказвам искрените си съболезнования на семейството на Милен Цветков. Много съм разстроена от това, което се случи. Това е драма и за двете семейства. Идвам, за да съдействам на разследването", каза тя пред "24 часа".

По информация от прокуратурата джипът, който е шофирал синът й, е собственост на фирма „Десислава Пешева Комерс“. Собственик на фирмата е майка му - Десислава Пешева-Николова. Основната й икономическа дейност според търговския регистър е отглеждане на лозови, овощни и други трайни насаждения.

Справка в Министерството на земеделието показва, че фирмата е с одобрени и заплащани евросубсидии за земеделци.

Десислава Пешева-Николова е сред съдружниците във „Винпром Карнобат“.

На Икономическа полиция е възложено да извърши проверка и да изясни произхода на средствата, с които е купен луксозният джип. По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев досъдебното производство е взето на специален надзор от Върховната касационна прокуратура.

По-рано днес мярката за задържане на шофьора, предизвикал катастрофата, бе удължена на 72 ч.


Трагичният инцидент, при който загина журналистът, стана около 18:00 часа на Великден в София. Милен Цветков спрял на червен светофар пред столичен мол на бул. „Черни връх”. Отзад се врязала колата на Кристиан Николов. Младият шофьор се оказал с положителна проба за канабис и амфетамин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Дали не се деца на елита и те?Момчето, което е избягало, е син на Лъчо Мозъка от първия му брак. Самият Лъчо вече заяви, че си има следствие, да си го привикват, разпитват и, ако е виновен, съдят. Избягал е младежът, защото се е бил шашардисал, а може да се е шашардисал, защото се е бил назобил.Момичето, което е било на задната седалка си е останало да чака полицията и няма нищо общо с елита, освен ако да си с юдейско родословие вече не е елит.Но конспирирайте, ние четем!
108
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо задържат майката ? Младежа е пълнолетен ! Егати пародията на държава, полиция и всички оставали власти
107
0
 
21
 
! Отговори
Делян Куртев преди 4 години
Трябва да се случи нещо .... и това нещо, да е с публична личност,тогава се заема държавата!Мога да посоча 1001 примера с такива автомобили...визирам структурата на земеделие!!!!Лека му пръст на човек.Ада е тук!!!!!!!
106
1
 
21
 
! Отговори
Дъртия преди 4 години
Незнам защо се упражнявате и си чешмите езиците. Какво стана с Йоско Сливенски като уби невинни хора - нищо. Пак си кара джипа по същия начин. В очакване сме да видим г-на Гешев колко е безпристрастен, или и този ще излезе много болен и ще е на домашно лечение
105
8
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До ХемусМоже и така да е:):):)Но за случая конкретно без да го оправдавам"малкия Мозък":):):)просто не виждам какви обвинения могат да му повдигнат,ако ще и да е надрусан и пиян до козирката:):):)По кой член?:):):)
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 110Поредния тарикат който не иска да плаща данъци имаш впредвид. Немските регистрации са на едни индивиди като тоя от статията, че и по-зле. Особено ако започват със SHA. Мисля, че беше за област с население колкото разградско а все на поршета и бмв-та и то тук и масово.
103
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колата е собственост на фирмата на майката, от което следват две неща:1. Или майката е дала доброволно фирмената кола на сина си, което я прави съучастник.2. Или синът я е взел без нейно знание, което е кражба на фирмено имущество.
102
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВинате и е че е дала колата на пияния си син Четете закона за дв. по пътищата
101
0
 
21
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Тонка ти май си завършил Право в някой свободен университет!Там са събрани капацитети,лауреати на юридическите науки
100
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно е, че са пуснали свидетелите да си ходят, но никоя медия не се интересува кои са били спътниците. Не че са виновни, но е добре да се знае обкръжението на убиеца. Дали не се деца на елита и те?
99
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
PR за пред неумните!!!Така няколко месеца и после, кой от където е!!!Ако искате промяна ,излезте да изметем Хунтата!!!
98
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде без Лъчо Мозъка става нещо у нас. Този няма ли да го пратят при Шестаков, всеки разбра, че е в парламента да си гледа интереса, само баце го търпи. Утре на брифинга няма ли да съобщи както за Мавродиев - махам го.
97
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте си камери Миналата година на магистралата , кола с немски номера беше изтикала в канавката друга кола Обадили се хората в кат , дошли ония и казали - ами ние виждаме че вие сте самокатастрофирали в канавката , друга кола не виждаме и им написали акт Ако имаха запис от камерата , щяха бързо да издирят немската кола А така , хем колата им смачкана , хем им написали акт Бъдете умни Не се стискайте за 100 лева за камера
96
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво като са задържали майката.Каква е нейната вина.
95
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Са *** ше го друсат у панделата *** на чеверме.
94
0
 
20
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Ам, и за какво са й всичките пари...най-важното в живота, детето като не струва?!
93
3
 
44
 
! Отговори
Разговор в панделата преди 4 години
- Здравей маменце! Христос Воскресе, маме!- Маме ... аз такова... стана катастрофа ...- Добре ли си маме, има ли ти нещо?- Аз съм добре маменце, но човека в другата кола май умря.- Ох мамеее... много лошо. Но важното е ти да си добре. Не се страхувай, ще пратим адвоката на винпром-а да го изкара гонка или по вина на другия водач.- Добре маме, милсиш ли, че ще ми се размине?- Най-вероятно да маминка, ще ти звънна по-късно, успокой се ***.- Добре мамченце, мое мило ***.
92
0
 
16
 
! Отговори
То да е тя преди 4 години
Колко от реалния сектор могат да си докажат имотите с печалба от данъчна декларация? Всичко лъже, много добре знаете!
91
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На една минута от мястото има частна болница, но линейка е дошла чак *** 20-татата минута. Може би ако се бяха отзовали доброволно Цветков мижеше и да е спасен.Да продължават да наливат обществени пари в частно здравеопазване. Не *** с Совид-19, не са спешна помощ, само че пари могат да цицат по всяко време
90
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 86 В този случай и без камери ВСИЧКО Е ЯСНО !!Всъщност на това кръстовище има един куп камери така че какво е станало го има на записи от всички страни (3D).Гледай си провинциалните проблеми!!