В подкрепа на туризма започна кампания "Резервирай в България"

Събитието е подкрепено от популярни личности
81
В подкрепа на туризма започна кампания "Резервирай в България"
Снимка: БГНЕС

Започна националната онлайн кампания в подкрепа на българския туризъм "Резервирай в България".

На сайта www.bgtourism.bg от днес до 10 май ще се представят редица хотели и забележителности в страната, като целта е да бъдат насърчени българите да резервират своите почивки в хотели в страната.

Проявата е под егидата на Министерството на туризма, Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, съобщиха от ИАНМСП.

Близо 150 участници - хотели и места за настаняване, туристически забележителности, туристически обекти и компании, работещи в сферата на туризма, ще представят своите продукти. Туристическият бранш, който е взел сериозни мерки за безопасна ваканция, ще представи редица нови предложения и атрактивни оферти към българските туристи.

Събитието е подкрепено от редица популярни личности от страната - Христо Стоичков, Мария Гроздева и еврокомисаря Мария Габриел.

"Поздравявам авторите на инициативата "Резервирай в България". Виртуалните туристически изложби и обиколки са нова възможност да преоткрием красиви места в Европа и България във времето, когато трябва да останем вкъщи, заради коронавирус.

България е страна - богата на традиции, култура и таланти. Всяко кътче ни приканва да го посетим, да съпреживеем минало и настояще, да се заредим духовно и емоционално. Нека всички подкрепим и виртуално отново посетим местата и дестинациите, които познаваме, да открием красотата на нови. За да излезем по-силни от сегашната ситуация - заедно, с грижа за България и отговорност за бъдещето на страната ни", споделя еврокомисар Мария Габриел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
....... преди 3 години
Замислете се, че има млади хора, които като отидат на море не търсят тишина и спокойствие, а искат да се забавляват. В този случай няма по-подходящо място от Слънчев бряг. Освен това плажната ивица на курорта е дълга над 5 км и навсякъде е доста широка, дори и на места да има хотели близо до плажа. На мен този плаж ми е любим и винаги ходя там. Освен това водата е бистра и в разгара на сезона, а през май и септември е направо кристална, но нали е по-лесно само да плюем, дори и да не сме били там
69
0
 
2
 
! Отговори
....... преди 3 години
На който не му харесва да почива на нашето млоре, да заминава където иска! Не е нужно непрекъснато да плюете. Това, че на някои чуждопоклонници все нещо тук не им харесва и все намират кусури на всичко, не значи, чя няма българи, които не обичат нашето си море! На мен пък не ми харесва особено в Гърция и затова не ходя там, но не си позволявам да пиша злобни коментари. Просто си ходя на нашето море, където се чувствам добре и това е.
68
1
 
3
 
! Отговори
айде стига преди 3 години
Всеки ден, навсякъде по 2-3 новини за туризма. Стига вече, омръзна. Много семейства няма да почиват никъде това лято, защото обстановката е нестабилна. Никой, никъде на този етап не може да гарантира безопасност. Та, не ми дреме за туризма и как ще я карат по морето.
67
0
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Сега ,който идва от чужбина, кара 14 дена карантина.Това за чуждите туристи няма ли да важи?Какъв е смисъла тогава, след като коронясаните англичани едвам ги изгониха от Банско, пак да викаме други.За да седи слънчака цяло лято под блокада ли?
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нямам против да отида,само ми кажете къде,търся чист,природен плаж,без бетони и фул заведения,предпочитам да не е нагъчкан хавлия до хавлия и да няма чадърени рекетьори,предлагащи сянка с цената на чадъра,наличието на горичка с дебела сянка за разходки наблизо е екстра
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забравиха за хората във чужбина но със тази 14 дена под домашна карантина не знам през юни няма да се връщаме няма смисъл как да си похарчи парите седеики във къщи идваме си за 10 дена а 14 дни пот карантина сега депотатите да ходят те имат пари проста не примахнат ли карантина та във юни няма как да стани.
64
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано гърците отворят. От 15 години почивам само на Санторини.
63
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдаа, резервираш и малко преди почивката се открива случай на заразени в комплекса.Затварят и получаваш ваучер, който евентуално да ползваш някой ден.
62
4
 
9
 
! Отговори
туризъм? преди 3 години
Мечтите са безплатни. Помечтайте си.
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туризъм...Догодина.
60
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без пари ваучер да ми дават, не отивам си късам нервите...
59
6
 
10
 
! Отговори
БАБА преди 3 години
Изчистете си първо мутрите баба и ме чакайте тогава. Иначе ме търсете в Гърция.
58
3
 
17
 
! Отговори
До 61 преди 3 години
Е то, точно към малoyмните тyлyпи е насочена тая оферта. Кой друг би се вързал?!!
57
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калиспера, скъпи сънародници. Много искам да почивам на българското черноморие, ама нещо нямам желание. Хайде, сполай ви.
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега гърците като отворят границата ще видите туристи в БГ през крив макарон.
55
1
 
9
 
! Отговори
А преди 3 години
Оп, тръгвам. Не, бе не. Оп, пак тръгвам. Е не бе, няма да ви ибавам така. Бикъде не тръгвам.
54
0
 
5
 
! Отговори
Шльок преди 3 години
До АнонименСигурно каза нещо много умно, но тази шльокавица няма изчитане, братле! Наздраве!
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох много се изморих от короната,трябва да си почивам....
52
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дааа бе нали?!Бойко ще ходи на къщата в Барселона ние тук на кафявоморието.Знаеш ли как?Никога!Отивам в Гърция!
51
11
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
Мангъра подкрепи Балканския туризъм, като ви кара да се юрнете навън.Дали му е платено ?Кой знае ...Къде ще я хванете заразата, няма значение.