Акциите на "Левски" отиват в Тити Папазов, Божков и Попов му ги прехвърлят

Първата задача е клубът да бъде спасен
Обновена: 10 май 2020 18:33 | 10 май 2020 18:31,
117
Акциите на "Левски" отиват в Тити Папазов, Божков и Попов му ги прехвърлят
Снимка: БГНЕС

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл заяви, че акциите на клуба ще бъдат в него отсега нататък. По думите му собствениците Васил Божков и Георги Попов ще му изпратят ценните книжа възможно най-скоро, съобщи gol.bg

"Левски е собственост на Георги Попов. Новината е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират Левски. Акциите ще бъдат изпратени и те по никакъв начин няма да възпрепятстват оцеляването на клуба", заяви Папазов пред bTV.

"Смятам, че трябва да кажем: "Благодаря". Благодаря от името на всички, които обичат Левски, че не се даде възможност клубът да фалира. Г-н Божков няма възможност да изпълнява своите ангажименти. Акциите на Левски ще бъдат в мен", посочи още той.

Още по темата

Папазов заяви, че първата задача е Левски да бъде спасен.

"Смятам, че Левски доживя своя катарзис. Той ще е първият български клуб с нов начин на управление и мислене. Начинът на финансиране е прост - Левски ще бъде футболен клуб на морала. Трябва да станем морални, ако искаме да носим името на Апостола", посочи той.

Папазов даде заявка, че източникът на финансиране на "Левски" ще бъде негова лична отговорност.

"Левски показа от началното на февруари до средата на март на какво е способен. Трябва да покажем класа. Левски има зад гърба си марката, най-великото име и хората", посочи той.

Треньорът заяви, че зад него няма никой, освен феновете на "Левски".

Първият човек, с когото се чул, след като разбрал, бил Валентин Златев.

"Казах му, че имам кауза да спася Левски. Лукойл не може да стане спонсор на Левски. Невъзможно е и братя Найденови да станат собственици на Левски", обясни Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Тити е малка пощенска кутия! От Божков ще влязат в"Тити"! От Тити ще излязат и отпътуват в някаква посока! За Тити ще остане договореното! Ако е точен - ще е добре! Ако не е - ще го разкъсат като май+++++++++на вестник
23
2
 
24
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 3 години
Тити е откачалка, не знам какво ще спасява, той говори несвързано, нарече левски ковид-1914 пълен ретард
22
0
 
8
 
! Отговори
аноним преди 3 години
До Анонимен12Не бе за комисионна е! Той Тити открай време си е по тая част!
21
1
 
9
 
! Отговори
Комара преди 3 години
това си е едно типично разграбване на остатъци от един обир на бандит от друг бандит. Какво се случва в края на краищата: някой нацелил Божков че има печеливши бизнеса и решава да ги присвои. правят се разни мафиотски врътки и Божков излиза престъпник (сякаш никой не е знаел до сега), спира му се бизнеса с лотариите, и Божков се принуждава да бяга. изведнъж Тито се сетил че може да вземе Левски, защото дефакто той остава без собственник. помолва се на капо де тути капи и готово.Номера със КТБ
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е чак сега ли някой се усети че бг футбола е Пране на кинти за партиите?
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен Тити не е наясно какво му е казал Черепа. Божков вероятно ме казал, че му дава акциите, за д ги управлява, а той си мисли, че му ги подарява. Няма как да му ги подари - Черепа е платил 15-20 милиона за да придобие клуба и още близо толков дългое е изчистил, ако подари акциите ще е на загуба от 35-40 милиона.
18
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов опрости 20 милона дългове на ЦСКА. Не ги прави в А окръжна като Локо - които отдоха там з 800 000 лев - а въ В груп, а като я спечелиха не минаха през Б група, а направо в А група, при това с чисто ново име, и без дългове, но със старата история... предлагам същата схема да се направи и за Левски
17
3
 
25
 
! Отговори
Щрак преди 3 години
Кой ще е този луд който ей така от добро сърце ще си подари акциите на някой си? Акции за които си се охарчил с милиони ей така ще ги хвърлиш на някой си? Я стига глупости. Тити е поредния бушон в схемата на хазартните мутри.
16
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ксичката" я пресъхна Борисов. Той спря фалира всички фирми, кото щяха да бъдат спонсори на Левски 1914. Например Станишев бе сключил договор с Газпром, от който щяха да дойдат пари за Левски, Борисов спря договор. После имаше договор с ВТК за спонсорство- Борисов спря ВТК. Междувременно вкар своя човек Иво Тонев в Левски и той източи отбора . Унищож един стадин, започна строителство н друг и 6 години построи един А сектор без седалки.
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит ФАЛИТ!
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля че всичко е нагласено ,за да получат пари от герб,не мисля че е нужно да се подаряват пари на частни фирми и то от нашите данъци
13
3
 
7
 
! Отговори
Фалит преди 3 години
Оранжеви, червени, зелени, бели - са финансово стабилни. На НеХибридно сините им е пресъхнала касичката.
12
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски няма как да загине ..
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама какво значи "отиват" акциите в тоя ненормалник? Купи ли ги? Подариха ли му ги? Пари откъде има? Искам и аз безплатно акции!
10
0
 
40
 
! Отговори
Ревльо Папазов преди 3 години
Тити е един новопоставен БУШОН. Клубът продължава да е във фалит.
9
0
 
30
 
! Отговори
Шъ съ разплача! преди 3 години
Ще наблюдаваме интересни събития занапред !
8
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкй Тити!
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си купиш фабрика на 9 септември.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ся ще падне един рев...
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами много ясно, Тити нали си е балък, що пък да не го подковат!

Спонсорирани публикации